Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 130.

• Παράθεση από flxas: “Παντως στην 8αρα xiaomi.eu rom ο kernel σου @milouk δεν παιζει καλα... Ευτυχως βρηκα link για την Rom εκεινη μιας και εχει περασει καιρος .Μετα θα επρεπε να σβησω παλι ολο το κινητο και να περασω την pie με ολα τα bug.... Οποτε προτεινω σε οσους ειναι ακομα στην 8.8.30( τελευταια oreo rom) να μην αλλαξουν kernel εκτος και αν κρατησουν backup... Διαφορετικα pie και πακετο... ” Μετα από προσωπική συζήτηση με τον @milouk έβαλα ξανά τον kernel και όλα πάνε σφαίρα... Ποιος ξέρει.…

• Εδω διαβάζω για αργό boot της συσκευής κακή κάμερα. Και διάφορα άλλα με τα notifications...

• Παντως στην 8αρα xiaomi.eu rom ο kernel σου @milouk δεν παιζει καλα... Ευτυχως βρηκα link για την Rom εκεινη μιας και εχει περασει καιρος .Μετα θα επρεπε να σβησω παλι ολο το κινητο και να περασω την pie με ολα τα bug.... Οποτε προτεινω σε οσους ειναι ακομα στην 8.8.30( τελευταια oreo rom) να μην αλλαξουν kernel εκτος και αν κρατησουν backup... Διαφορετικα pie και πακετο...

• Εχω μεινει σε αυτήν γιατί διαβάζω συνέχεια για bug ενώ εδώ που είμαι όλα δουλεύουν ρολόι... Σιγά σιγά πάντως παίρνει τα πάνω του....

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Germak: “Νέος kernel για όποιον θέλει να δοκιμάσει. [KERNEL][MIUI-AOSP-LOS][8.1-9.0]MiPa Kernel[… | Xiaomi Mi 8 ” όχι δεν κάνει σωστή δουλειά... Εδώ και 4 μέρες είμαι με αυτόν... [KERNEL] [8.1.0 Oreo / 9.0.0 Pie] [4.9.131] … | Xiaomi Mi 8 Πιο σταθερος και πιο γρήγορος.. ” Εκανα την δοκιμή με τον sphinx kernel σε 8.8.30 από Xiaomi.eu . Προς το παρόν είναι πολύ πιο αργό από τον stock... Θα περιμένω 1-2 μέρες μήπως στρώσει....

• @Alexthekiller1993 εννοούσα πως δεν είναι πολλές οι επιλογές σου όσον αφορά τις διαφορές custom και official miui. Πχ δεν μπορείς να γυρίσεις σε oreo miui... Για τις lineage νομίζω δεν επηρεάζει το arb αλλά καλό είναι να σου απαντήσει και κάποιος πιο χαμένος καθώς εγώ οπότε έβαλα pure android το έβγαλα στα καπάκια... Πιο γρήγορο αλλά άσχημο....

• @Alexthekiller1993 τώρα που είσαι σε arb level 1 οι επιλογές σου δεν είναι πολλές... Από xiaomi.eu ακόμα οι rom δεν έχουν ενεργοποιημένο arb οπότε τις αποκλείεις... Για αυτό καλό είναι πριν προχωράμε σε εγκατάσταση νέας rom να το ψάχνουμε... Δεν γνωρίζω αν μπορείς να το παρακάμψεις με κάποιο τροπο. Ας σου απαντήσει κάποιος πιο κατάλληλος . Νομίζω πως όχι πάντως... Η global stable πρέπει και αυτή να είναι στο level 1 οπότε μπορείς να την βάλεις... Υπάρχει τρόπος να το τσεκαρεις . Googlare το για …

• Πρεπει να βάλεις rom με arb level 1 . Τώρα το τι θα είναι αυτή το διαλέγεις εσύ ... Φαντάζομαι μπορεί να υπάρχει η να βγει στην πορεία και rom με android 8 και να είναι arb level 1. Το δεύτερο χλωμό βέβαια γιατί δεν πάμε πίσω συνήθως... Για αυτό και είμαι κάθετος στο να αποφύγουμε όσο μπορούμε την εγκατάσταση rom που να έχει ενσωματωμένο το arb . Υπάρχει οδηγός για να βάλεις custom όπως lineage και να μην πειράξεις το firmware έτσι ώστε να μην σε επηρεάσει το arb αλλά πάντα κινδυνεύεις... Αν και…

• Πιστευω καλό είναι να αποφεύγουμε το arb όσο υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Και δεν νομίζω για τους προγραμματιστές να είναι κάτι δύσκολο... Όπως το κάνουν στην xiaomi.eu rom. Γιατί μετά αν σου γίνει στραβή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Είναι σαν να έχεις iPhone με iCloud lock. Θα έπρεπε τουλάχιστον αν είσαι ο ιδιοκτήτης να έχεις την δυνατότητα για edl mode. Πιστεύω θα το ενσωματώσουν κάποια στιγμή... Αλλά και πάλι δεν έχεις την δυνατότητα για downgrade... Κάποια στιγμή τα κινητά θα αρχίσουν να σέ…

• Εγω παιδιά άσχετα από την όλη συζήτηση παραμένω στην xiaomi.eu 8.8.30 που μου φαίνεται πολύ κομπλέ... Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug... Δεν έχει ενεργοποιημένο arb και προτιμώ να μείνω εδώ. Παλαιότερες εκδόσεις από αυτήν είχαν διάφορα... Είτε με το gps είτε με το reboot που δεν δουλευε, είτε με το Bluetooth που έκανε χαζα... Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω και να βρω τον μπελά μου με μπρίκι. Είχα ξεκλειδώσει με τον original τροπο με κινεζική που παρέλαβα και εδώ και 3 βδομάδες δεν είχα το παραμικρό...…

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

flxas - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλημερα στην ομάδα. Απέκτησα και εγώ χτες το mi8 και έφαγα πακέτο στο ξεκλείδωμα... 360 ώρες για unlock. Υπάρχει κανένας τρόπος να το παρακάμψουμε η απλά περιμένω... Πάντως το τηλέφωνο είναι απίστευτο....Πριν είχα το mix 2 και μπορώ να πω ότι έκαναν καλή δουλειά στην κάμερα. Η αυτονομία στα ίδια επίπεδα. Η οθόνη όμως σε άλλο επίπεδο...

• Παράθεση από miltoskartalas: “Παιδιά μια ερώτηση. Πόσο σας βγάζει αναμμένη οθόνη με wifi κυρίως; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα με epic miui μου βγάζει από 3 μέχρι 4 ώρες...

• Η εντολές είναι η παρακάτω. adb reboot bootloader Fastboot devices Αν βλέπεις την συσκευή σου όλα καλά. fastboot flash recovery twrp.img fastboot reboot κρατώντας το vol + Πρώτα φυσικά έχεις περάσει το twrp στο φάκελο από τον οποίο τρέχεις το cmd

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

flxas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παιδια με την epicrom η μπαταρία κρατάει μακράν περισσότερο. Έρχομαι από την global dev με την οποία το πολύ να κρατούσε 3 ώρες sot με ιδία χρήση. Ήδη έχω ξεπεράσει την χρήση και έχω ακόμα 43%.Επισης δεν εχει θεμα με την χρηση θεματων εκτος theme store και πολλές πολλές άλλες βελτιώσεις....--------

flxas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45888/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45889/ Εγώ παιδιά ποτέ δεν κατάφερα πάνω από 4 ώρες sot...

• Δικια μου γνώμη είναι πως όλα είναι συνάρτηση των χρημάτων που διαθέτει ο καθένας. Για τα 300€ είναι ότι πιο κορυφαίο υπάρχει. Δεν ζεσταίνεται , είναι σφεντόνα , έχει πάρα πολύ καλή κάμερα , είναι όμορφο , έχει κατάλληλο μέγεθος οθόνης , δουλεύεται με ένα χέρι μια χαρά. Τα 150+ για το oneplus 5 δεν τα δίνω γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνω samsung s8 με κορυφαία amoled οθόνη και κάμερα άντε γεια και εγγύηση στην πόρτα του σπιτιού σου. Ότι ειναι βαρύ το mi6 είναι αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Το προτ…

• Εννοείται φίλε μου ότι έχει καλύτερη κάμερα από το mi5 . Αλλά είναι και μακράν πιο γρήγορο . Εκεί είναι το μεγάλο ατού ... Και η ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλα επίπεδα. Προσωπικά αξίζει την μετάβαση. Τα είχα και τα δύο και πραγματικά βλέπω τεράστιες διαφορές. 6gb ram είναι must ειδικά αν θες να παίζεις με miui.

flxas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45690/ Ορίστε το πώς κάθεται το tempered για όσους ενδιαφέρονται...

flxas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παρελαβα σήμερα tempered glass. Τα πήρα από ebay περίπου 1€ το κομμάτι. Λέει ότι είναι nillkin στην περιγραφή , μάλλον δεν είναι άλλα κάθονται τέλεια πάνω στο κινητό. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω link και να παραγγείλει. Είναι δεν είναι nillkin κάθονται τέλεια και η τιμή είναι τέλεια. Δεν υπάρχει λόγος για 7-8 € που δίνουν τα γνήσια. Καλημέρες!!!

• Παράθεση από cesstoe: “Παράθεση από flxas: “Δοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!! ” ακολούθησα τον οδηγο με την μόνη διαφορά οτι στο τέλος εκανα ενα data format γτ το κινητό ειχε κολλήσει στην εκκίνηση. Τι με μιλάμε για τον οδηγό που είναι στο τμήμα του φόρουμ που αφορά μόνο το mi6 ετσι; (πλέον ολο κ περισσοτερες εφαρμογες κρασαρουν) ” Οπως και …