Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-130 από 130.

• Καλημερα στην κοινότητα. Την πέρασα σε νέα παραλαβή mi5. Την πρώτη φορά κάτι είχε παιχτεί και δεν δούλευε το root. Οπότε λέω ας περάσω μέσω twrp το supersu.zip. Έκτοτε το τηλέφωνο δεν έπιανε σήμα. Ζητούσε μόνο το pin της sim1 και έμενε σε flight mode. Την πέρασα ξανά την ρομ και ευτυχώς διορθώθηκε και πλέον δουλεύει και το root. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι στην stock εφαρμογή του καιρού που δεν παίρνει δικαίωμα για εύρεση τοποθεσίας και στην μπαταρία που πάνω από μέρα δεν βγάζει με τί…

• Θα ηθελα να ρωτησω παιδια αν καποιος εχει εμπειρια απο το redmi pro και το mi5 για να μου πει πιο εχει καλυτερη οθονη.Το πρωτο το πηρα αλλα βρεθηκε καταλληλη ευκαιρια και το εδωσα. Το mi5 δεν το εχω πιασει ακομα στα χερια μου και επειδη θελω παλι να αγορασω ενα απο τα δυο ελεγα μηπως με κατευθυνει καποιος απο δω. Το redmi pro ηταν γρηγοροτατο ,( δεν αμφιβαλλω πως το mi5 Θα ειναι πιο γρηγορο ) και η οθονη του με εξεπληξε...Φοβαμαι πως θα απογοητευτω με το mi5 για αυτο το λογο...Παιζουν πλεον και …

• Mi Note 2 64GB Variant Unboxing and Preview

flxas - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Πολλα λεφτα ρε παιδια.Δεν μας εχει συνηθισει η xiaomi σε τετοια

• Παράθεση από DimitrisVerlis: “ενας καθηγητης μου με ακουσε και πηρε το redmi pro, ηρθε πριν καμια εβδομαδα, καναμε unlock ολα καλα το τηλεφωνακι δουλευει κομπλε και σημερα το πρωι του εφυγε απο την τσεπη οταν ηταν στο μηχανακι και εσπασε η οθονη, ναι μεν δουλευει και εχει σημαδια γυρο γυρο αλλα το θεμα ειναι οτι στο ebay βρηκα την οθονη ενα 80αρι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι η κανονικη επισης τον σκελετο που μπορω να τον βρω; εχει το γκρι μαυρο 128αρι! ” Στο aliexpress παίζει κάτω από 70€ φίλε μ…

• Εγω παρέλαβα αυτή την βδομάδα το κινητό.Πραγματικα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου από την xiaomi. Σχετικά γρήγορα αν σκεφτείς ότι το παρηγγειλα στις 11/11. Ή οθόνη απλά τα σπάει παιδιά...Έπρεπε εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν οθόνες oled στην xiaomi...Ταχύτατο τηλέφωνο πολύ καλή φωτογραφία και μπαταρία επίσης πολύ καλή.Το μόνο μειονέκτημα είναι ή έλλειψη της μπάντας των 800mhz ,που ορισμένους θα τους εκνευρίζει αλλά οκ. Δεν μπορεις να τα έχεις και όλα με συσκευη 170€...

• Μόλις την πέρασα σε redmi pro.Ολα δείχνουν άψογα. Μπράβο στα παιδιά. Έρχομαι απο stable china , αυτή με την οποία παρέλαβα το κινητό και βλέπω πολύ πιο ομαλή λειτουργία στο κινητό. Την συστηνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν την ίδια συσκευη.

• Παράθεση από vortalhe: “@flxas λογικά είναι από το bootloader το έκανες με unofficial τρόπο οπότε αυτό πρέπει να είναι γτ έχουν γίνει brickarisma που του ήρθε με unlock bootloader και μετά του brickare ” Σε ευχαριστω για την τοσο αμεση απαντηση. Και εγω εκει καταληγω. Ευτυχως καταφερα και περασα την 7.18 stable fastboot και το παραθετω εδω γιατι προσπαθωντας να περασω την τελευταια fastboot παντα κολλουσε στα 32s και μου εβγαζε το σφαλμα max buffer 256... Αν τυχει σε καποιον αλλο ας δοκιμασει τη…

• Καλησπερα στην ομαδα. Παρελαβα και εγω προχτες ενα xiaomi redmi note 3 pro 32gb. Φοβερο τηλεφωνο (πριν ειχα το Mi4c 32gb) και σε τιμη αλλα και ποιοτητα. Κατεμε μακραν πιο γρηγορο απο το 4c αν και πιο φτηνο... Στελνω εδω γιατι προσπαθησα να περασω την ελληνικη ρομ και μου κολλησε το κινητο. Εδειχνε μονο το logo mi στην αρχη για 2 φορες και μετα εσβηνε... Εκανα το Unlock σε bootloader με ενα τρικ που βρηκα στο νετ και οντως καταφερα να το ξεκλειδωσω. Περασα μετα το twrp , το ετρεξα εκανα οπως γραφ…

• Γιατι ρε παιδια αν δεν παρει android 6 δηλαδη θα ειναι για πεταμα??? Γιατι , συνηθως , οταν μια android συσκευη παει σε νεοτερη εκδοση περισσοτερο αργο γινεται παρα γρηγορο...Και ειδικα στο Miui που πραγματικα ελαχιστα εξαρταται απο το τι εκδοση android εχει απο κατω. 1 στις 10 να γινει πιο γρηγορο . Οντας κατοχος και του mi4c (5.1) και του mi4 (4.4.4) μπορω να επιβεβαιωσω πως η λειτουργια του mi4 ειναι πολυ πio smooth απο αυτην του mi4c και θες δεν θες το mi4c εχει πολυ καλυτερα specs... Οπως κ…

• Καλημέρα σε όλους!!!Είμαι χρήστης τηλεφώνου Xiaomi εδώ και περίπου 3 χρόνια και έχω το εξής προβληματάκι...Όταν τρέχω εφαρμογή που κάνει χρήση του wifi τρώει σκαλώματα λόγω καθυστερήσεων του wifi.Δεν είναι θέμα αργής σύνδεσης ούτε κακού σήματος.Σαν να μπαίνει σε sleep mode το wifi και μέχρι να ενεργοποιηθεί και πάλι λαγκάρει...Αυτό μου γίνεται είτε σε παιχνιδάκια όταν παει να κάνει upload score π.χ candy crush είτε σε αλλες εφαρμογές π.χ viber , whatsapp , ebay κτλ.Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο fix…