Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 254.

• Xiaomi Redmi Note 4G

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Τελικα τι πληρωσες για να εκτελωνιστει ? Για πες .............” Ακόμη δε ξέρω καθώς δε το παρέλαβα.Στο τηλέφωνο που ρώτησα η κυρία μου είπε 23%.Μόνο αυτό και τίποτα άλλο.Περιμένω να δω τη λυπητερή. Πριν από λίγο άλλαξε και το status. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ13-10-2014 15:18 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Θα μ'αρρωστήσουν αυτοί, τέλος.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Επιτέλους έφυγε από το τελωνείο. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ13-10-2014 12:03 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Αύριο λογικά θα το έχω και θα του αλλάξω τα φώτα.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Calm down βρε ... misslelauncher Ξέρω ότι είναι σπαστικό να περιμένεις τόσες μέρες αλλά έφτασες στο τέλος. Δε χρειάζεται να σπάσουν άλλο τα νεύρα σου ... dash” Μου έχει τελειώσει η υπομονή. Αν δεν το στείλουν σήμερα από τελωνείο, αύριο ανεβαίνω Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχχα. Ελπίζω να μου έρθει αύριο και να δουλεύει μια χαρά γιατί διαφορετικά θα τρελαθώ.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Τελικά δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο. Τη Δευτέρα θα το διώξουνε από το τελωνείο γαμ@#$%^$##$%%%$##@@@$%^*(*^&%^%$#$$%$%%%^^&&&*** παλιό@#$%&(*^$####@@##$$$%%%^ μουν@##$$$@#@#$$$$%%^&*(^!@#^$%&*()^#$####$ παίζουνε με τα νεύρα μου. Μ' αρέσει που πλήρωσα 27 $ για EMS για να μου έρθει πιο γρήγορα γαμ@#%&%#$@#%$^&**((*&%%$$@!@#$%^&&**. Από τις 15/09 που το παρήγγειλα θα παραλάβω ακριβώς μετά από 1 μήνα.Γ@μημ3νοι.......

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εχε λίγο το μυαλό σου αύριο. Και εμένα Σάββατο το έφεραν .... αλλά αφού πήρα τηλ και το έψαχνα. Εκανε κάποια υπάλληλος (ακου-ακου) λάθος και στην διευθυνση μου και στο τηλεφωνο με αποτέλεσμα να με έψαχναν στον ίδιο δρόμο αλλά σε διαφορετικό δήμο της Θεσσαλονίκης. Απο τα λεγόμενα του ανθρώπου που το έφερε, δεν κοιτάν τα στοιχεία στο πακέτο, αλλά μια λίστα με αποστολές που ετοιμάζεται στο τοπικό γραφείο των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ. Αντε-αντε ώρες έμειναν...” Αν κάνουν και κανένα λά…

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ελπίζω να φύγει σήμερα απο το τελωνείο και αύριο να το έχεις. Καλώς να το δεχτείς..” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Bodai.Από ότι μου είπε χθες η τελωνειακός σήμερα θα το διώξουνε. Ελπίζω να το έχω αύριο.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ dzav Οταν το πάρεις σε παρακαλώ θυμήσου να δεις το sticker τι γράφει ..... και αν έχει ανοιχτεί το πακέτο σου.... και να πληροφορήσεις και εμάς τους υπόλοιπους με τα ευρήματα..” Εννοείτε ότι θα ενημερώσω όταν με το καλό το παραλάβω.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από kostas43: “ Με εξάρτηση όπως την φωτό του avatar με 120 αρι με τετραπλά και δίφτερη :D” Χαχαχαχα θα τρέχουν να κρυφτούνε.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από kostas43: “Την τρέλα μου μέσα , ειλικρινά πίστευα ότι η κωλυσιεργία είχε να κάνει με τα ελτα . Δυστυχώς σε τσιμπήσανε , οπότε πιόμα μεν , όμως σήριαλ (όπως σωστά λέει ο SomniusX ) τέλος . Περιμένουμε αξιολόγηση της συσκευής και αναλυτικό φωτορεπορτάζ :D” Φαντάζεσαι να είναι και καμιά μαιμού το τηλέφωνο;έφυγα για Κίνα κατευθείαν χαχαχαχχαχ.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Λοιπόν παλικάρια καινούρια δεδομένα. Παίρνω τηλέφωνο στο 2310289563 (τηλέφωνο ΥΕΔ) και μου είπανε να πάρω τηλέφωνο στο τελωνείο και να δώσω τον αριθμό διασάφισης. Κοινός τον ήπια χαχαχαχαχα. Παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει μια κυρία στην οποία και δίνω τον αριθμό μου. Παρακάτω ο διάλογος που ακολουθεί. Τελωνειακός:Ναι κ. Ζαβαντή βλέπω ότι έχετε αγοράσει ένα τηλέφωνο. Εγώ:Μάλιστα Τελωνειακός:Και πόσο το πήρατε; Εγώ:Δεν αναγράφεται η τιμή από έξω; Τελωνειακός:Πείτε μου εσείς πόσο το πήρατε. Εγώ:150…

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “ μας έχεις βάλει σε ένα τρυπάκι και χαζεύουμε κάθε πρωί μεσημέρι και βράδυ για νέα.. ούτε συνδρομιτική να ήσουν ρε μαν! ” Χαίρομαι τουλάχιστον που δεν σας ζαλίζω. Το status παραμένει ίδιο και το τηλέφωνο από το τελωνείο που μου δώσανε, από χθες είναι χαλασμένο. Τι άλλο να πω δε ξέρω.Πλέον τα νεύρα μου έχουνε γίνει κρόσσια. Δε περίμενα τέτοια καθυστέρηση με τίποτα. Δε ξέρω τι άλλο να πω ή να κάνω.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από kostas43: “Φίλε τουλάχιστο εμένα δεν μ' έχεις ζαλίσει καθόλου , κάθε φορά που μπαίνω λέω άντε σήμερα το παρέλαβε . Πραγματικά νομίζω ότι το γαιδούρι φαγώθηκε αυτή η ρημαδοουρά έχει μείνει , άντε και με το καλό !” Να σαι καλά φίλε Κώστα. Και εγώ έτσι πιστεύω απλά περιμένω και τη λυπητερή.Ξέρει κανείς πόσο θα πληρώσω με βάση πάντα τη τιμή που έβαλε ο κινέζος;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Καλημέρα και πάλι.Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Σήμερα το πρωί μίλησα με τον κινέζο και μου είπε ότι στο δέμα μου έχουνε βάλει τιμή 40$ και 10 $ μεταφορικά. Τι να πω ελπίζω να παραλάβω σύντομα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από ev3rflow: “Όπως είπε και ο αντμινιστράτορας, το έχεσαν το ζήτημα και σε ταλαιπώρησαν πολυ... Ευελπιστώ να τελειώσουν σύντομα τα βάσανά σου!” Φίλε μου τη βλέπω τη δουλειά, δεν το γλιτώνω το τελωνείο από ότι φαίνεται.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Αρκεί να είναι κουφός γιατί αν ασχοληθεί με το δέμα σου κλάφτα Χαράλαμπε.... :lol:” Δε θέλω να το σκέφτομαι γιατί θα αρχίσω να κλαίω χαχαχαχα.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αρκετά ταλαιπωρήθηκες με την αναμονή. Εύχομαι αύριο να το έχεις στα χέρια σου.. :thumbsup:” Σε ευχαριστώ πολύ. Από το στόμα σου και στου εκτελωνιστή τ'αυτί χαχαχαχχααχ.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Σήμερα άλλαξε το status. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 07-10-2014 08:39 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ελπίζω να βγει σήμερα και να μη μείνει μέσα και πληρώσουμε τελωνείο.Αναμονή.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Μόλις μίλησα με το τελωνείο Θεσσαλονίκης. Το container που βρίσκεται το δέμα μου θα ανοιχτεί μάλλον αύριο. Αν είναι να περάσει τελωνείο θα μείνει μια βδομάδα μέσα, διαφορετικά την επόμενη θα το έχω. Τέτοια ταλαιπωρία πρώτη φορά.Θέλω να δω τι έχει γράψει ο κινέζος απ' έξω.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Θεσσαλονίκη υπάρχει βασικά η ΥΕΔ. Οταν δεις: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ χχ-10-2014 09:44ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣχχ-10-2014 09:55ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τότε έφτασε τελωνείο... και παρακαλάς να δεις το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ χχ-10-2014 ... σύντομα. Οποιαδήποτε καθυστέρηση πάνω απο μέρα .... και τα νέα δεν προμηνύονται καλά. Υπομονή!! Η ΥΕΔ είναι παράρτημα του Α' τελωνείου Θεσ/νίκης αλλά βρίσκεται μέσα στα ΕΛΤΑ...” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες. Το εξοργι…

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Κανένας από Θεσσαλονίκη να μας πει τι παίζει από την εμπειρία του υπάρχει; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλά τελωνεία;