Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 254.
-
Δεν βλέπει το τηλέφωνο
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΌλα οκ το έφτιαξα με μια δική μας rom.
-
Δεν βλέπει το τηλέφωνο
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΛύθηκε και έγινε και η αναβάθμιση με την Αγγλική version αλλά δε φαίνεται και πολύ σταθερή.Κατέβασα τη stable από εδώ. MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Έπρεπε να κατεβάσω κάποια άλλη;
-
Δεν βλέπει το τηλέφωνο
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαίδες βοηθήστε λίγο στο πρόβλημα που έχουμε. Ο υπολογιστής δε μπορεί να βρει το τηλέφωνο ώστε να περάσουμε τη καινούρια rom. Τι να κάνουμε;η έκδοση της rom είναι η παρακάτω. MIUI-KXDCNBF91.0
-
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο αρχείο update θα το ρίξω χύμα στο τηλέφωνο όπως πάντα σωστά;
-
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Admin.Αν σε περίπτωση θελήσω να βάλω την νεότερη Αγγλική που μπορώ να τη βρω;
-
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠοια από τις παρακάτω 2; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Category/470-Xiaomi-Mi-4/ Τη Kit-kat ή την άλλη;
-
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα στη παρέα. Φίλος απέκτησε πριν 1 εβδομάδα το Mi4 και μου ζήτησε να του περάσω τη τελευταία έκδοση. Ποια Ελληνική να κατεβάσω;αν θελήσω να του περάσω την τελευταία Αγγλική, που θα τη βρω;για βοηθήστε παίδες γιατί θέλω να το φτιάξω σήμερα.
-
Αν δεν έχει updater θα κατεβάσω τη τελευταία rom θα τη ρίξω στο τηλέφωνο θα τη μετονομάσω, θα κλείσω το τηλέφωνο θα πατήσω power - θα μπω σε recovery mode θα κάνω wipe data/factory reset και στη συνέχεια θα τρέξω το update.Σωστά;ρωτάω για να φρεσκάρω τη μνήμη μου χαχαχαχα. Θα βάλω τη τελευταία rom που έβαλα και στο δικό μου.
-
Καλημέρα στη παρέα. Το κινητάκι έφτασε σπίτι αυτή τη φορά χωρίς παρατράγουδα. Όλα καλά αυτή τη φορά. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-11-2014 14:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ15-11-2014 08:18ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 16-11-2014 12:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ18-11-2014 10:00 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ18-11-2014 03:55 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 18-11-2014 07:23 ΕΛΤΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΤ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ18-11-2014 08:30…
-
Θα φτιάξει;να σαι καλά φίλε tora33. Edit.Και εμένα έτσι φαίνεται όπως και στην εικόνα που μου έβαλες.Όταν όμως σηκώνω το τηλέφωνο το πάνω μισό του τηλεφώνου, γίνεται όπως και το κάτω, η εικόνα δηλαδή αχνοφαίνεται όπως στο κάτω μισό της παραπάνω εικόνας. Πέρασα πάλι τις φωτογραφίες αλλά το δοκίμασα και μου κάνει το ίδιο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Όχι και θα διορθωθεί στη νέα Version... To mail θα βρίσκεται στο φάκελο με τα εργαλεία...” Ουφφφφφφ με ανακούφισες τώρα Admin γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι κάτι δεν έκανα σωστά. Ευχαριστώ και πάλι.Όταν βγει η καινούρια έκδοση να γραφτεί με μεγάλα γράμματα στο φόρουμ για εμάς που δεν βλέπουμε χαχαχαχαχαχα.