Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 254.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από dzav: “Εγώ παρήγγειλα αυτή:For 5 5'' Xiaomi Redminote Luxury Stand Flip Wallet PU Leather Cover Skin Case | eBay” 'Ηλθε η παραγγελία ? Είναι τόσο καλή όσο φαίνεται στη φωτογραφία ?” Η παραγγελία ήρθε και η θήκη είναι καλύτερη της φωτογραφίας.Έχω πάθει πλάκα.
-
Σε πόσο καιρό υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμη για να τη περάσουμε στο κινητό μας;
-
Παράθεση από vasagr: “Με το δευτερο τροπο που εξηγηθηκε φθσικα κ συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να πραγματοποιηθει η ολη διαδικασια, αν παρεις αντιγραφο απο καρμπον κ πρεπει να το σκαναρεις η να το φωτογραφισεις για να το στειλεις..........αστα να πανε. Οι εμπειρια που εχετε οσοι σας ετυχε το λαχειο του τελωνειου, μας βοηθαει αρκετα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες” Εννοείτε ότι είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία-συμβουλή όσον αφορά το θέμα τελωνείο. Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dzav: “Εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο.Γίνεται να έχω και 4G ή όχι;πρέπει να πα΄ρω τηλέφωνο στη cosmote για να συνεννοηθώ;” αν έχεις mb ιντερνετ , παίρνεις τηλέφωνο να τα μετατρέψουν απο 3g σε 4γ” Οκ το κατάλαβα.Επειδή δεν έχω καθόλου δωρεάν inernet στο τηλέφωνο θα κάνω ένα τηλέφωνο να δω τι παίζει. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
-
Παράθεση από Bodai: “ Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι εναντίον κανενός. Απλά το τηλεφωνάκι μου πέρασε τελωνείο και έμαθα κάποια πράγματα, την μια εβδομάδα που περίμενα να βγεί απο το τελωνείο. Τα γράφω αυτά για να σας δώσω μια γεύση του "τι παίζει". Τίποτα παραπάνω.” Επειδή είμαι και εγώ παθών με τελωνείο να διευκρινίσω και εγώ ότι ούτε γιατρός δε διαβάζει τις καλικατζούρες που γράψανε πάνω στο έντυπο της διασάφησης.Πόσο μάλλον ο κινέζος.Αυτά εντελώς ενημερωτικά χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν.
-
DU Battery saver
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “προσβασιμότητα αφορούν τα άτομα με προβλήματα όρασης (τυφλούς η άτομα με μειωμένη όραση)” Δηλαδή;δεν γίνεται η συγκεκριμένη εφαρμογή να μη κλείνει όταν κάνω Ενίσχυση μνήμης; Αυτό με τη προσβασιμότητα δεν το ήξερα.
-
DU Battery saver
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι στη παρέα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπαίνω στις ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/DU Battery Saver και το κάνω ON ώστε η συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέχει συνέχεια. Όταν όμως μπαίνω στο Clean Master και κάνω Ενίσχυση μνήμης η εφαρμογή κλείνει και όταν πάω στις ρυθμίσεις βλέπω ότι έχει γίνει OFF. Πως μπορώ να τη τρέχω συνέχεια την εφαρμογή;στην αρχή όταν έκανα ενίσχυση μνήμης δεν μου έκλεινε ποτέ η συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά κάποια μ@λ@κία έκανα και τώρα μου κλείνει. Μη με ρωτήσετε …
-
Προβληματισμός
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω, εχε υπόψιν σου ότι το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις στο τελωνείο του Shenzhen υπάρχει ακόμα. Ακόμα και αν τα παραγγείλεις απο εκεί θα τα έχεις στην "ώρα που τα θέλεις"??” Τελικά θα τα πάρω από εδώ.Δε θέλω να ρισκάρω να έχω θέματα πάλι με το τελωνείο. Τη Παρασκευή θα παραγγείλω ένα ακόμη Note για έναν ξάδερφο ο οποίος μόλις είδε το δικό μου έπαθε πλάκα.