Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 162.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ρύθμιση έντασης ήχου κλήσης
ΜήνυμαΠιστεύω πως σε όλα τα Xiaomi ή ρύθμιση ήχου πρέπει Νάναι ή ίδια, όταν σου βάλει το στρογγυλό πατα γρήγορα πάνω του παρατεταμένα κ θα σε βγάλει στο μενού ήχων απευθείας, αλλιώς κλασικά πήγαινε από ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πάλι αναβάθμιση ?? :p δεν πρόλαβα να δω την προηγούμενη ευχαριστώ πολύ
-
Πολύ καλή δουλειά όπως πάντα, ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
για να δούμε XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
που είναι ή 6.1.24 για Mi 3 ?? Δεν την βρίσκω
-
Δλδ του χρόνου Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε βλέπετε νέα marshmallow για Mi 3 ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απεγκατασταση... Κλείσιμο συσκευής.. Περίμενε 5' .. Ξανά εγκατάσταση.. Για προσπάθησε αυτό.. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
υπάρχει πιθανότητα τα Xiaomi να είναι ζωντανοί οργανισμοί;; Τι να πω; autorepair έχουν;;; Σήμερα πρωί... Όλα οκ. Viber οκ κ εξαφανίστηκε κ ή μπάρα φόρτωσης στην έναρξη του κινητού...
-
γεια σας κ παλι .. ενα προβληματακι εχω μικρο στο viber δεν εχει πλεον την απευθειας αποστολη βιντεο σε μυνημα.. πρεπει να το κανω με τον παλιο τροπο..να τραβαω κανονικα απο καμερα κ μετα να το στελνω στον αποστολεα.. δεν εχει επιλογη καμερας μεσαα ποτο μυνημα..δειτε τι επιλογες μου βγαζει.. κ οντως η μπαταρια εχει τεραστια διαφορα ζωης !! καποιος ανθρωπος παρακαλω να μου δωσει αν μπορει απευθειας λινκ για να δωσω κ εγω τον οβολο μου μεσω paypal ευχαριστωωωωωωωωωωωω
-
καλησπερα παιδια. εκανα την αναβ. κ ολα οκ, καμμια εφαρμογη δεν χαθηκε .. αλλα παρατηρησα οτι οταν του κανω επανεκιν. κατω βγαζει μια μπαρα φορτισης,σαν να κανει δλδ update παλι. αλλα σε γρηγορο χρονο! κατα τα αλλα ειναι τέλειο .. οπως παντα!
-
καλησπέρα παιδιά, έχω mi3 κ έχω θέμα... Κάνει ρισταρτ μόνη της ή συσκευή.. Έχω πάνω την 5.12.13.. Πλζ ανέβασε την νέα ROM
-
καλησπερα,το ιδιο κ σε εμενα!! η φαση ειναι πως απεγκατεστησα την εφαρμογη !! κ τωρα δεν την βρισκω! εχει κανεις καποιο λινκ να την κατεβασω παλι? ωστοσο να πω πως κ σε εμενΑ το κανει εδω κ δυο μηνες περιπου τωρα κ δεν μπορω να του κανω authentivate τι λυση υπαρχει βρε παιδια?? καποιος moderator ισως να ξερει?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από latsialis: “sygnomh pou grafo greeklish alla kati ginete me to laptop mou k den vgazei ellhnika sthn anarthsh!!! vgazei kati kodikopoihmena!!! elega pos me thn anavathmisi pou ekana,to mi band den mporei na dinei enhmerosh se pano apo treis efarmoges. ostoso to xroma pleon einai mono sto prasino,eno prin mporousa na epilekso apo paleta xromaton oti xroma thelo! opos px to mov gia to viber , to thalasi gia to messenger to mple gia FB.. einai h efarmogh etsi h…
-
sygnomh pou grafo greeklish alla kati ginete me to laptop mou k den vgazei ellhnika sthn anarthsh!!! vgazei kati kodikopoihmena!!! elega pos me thn anavathmisi pou ekana,to mi band den mporei na dinei enhmerosh se pano apo treis efarmoges. ostoso to xroma pleon einai mono sto prasino,eno prin mporousa na epilekso apo paleta xromaton oti xroma thelo! opos px to mov gia to viber , to thalasi gia to messenger to mple gia FB.. einai h efarmogh etsi h kano kati lathos? eyxaristo gia ton xrono sas.
-
ΟΚ αυτο θα κανω! για να εχει κ πιο πολυ κινηση το site μας
-
καλησπερα παιδια, μια ερωτηση μονο.. τωρα το ΟΤΑ updater , πως θα κατεβαζουμε τις ελληνικες ROM? πχ τωρα μολις εκανα την τελευταια αναβαθμηση μου εβγαλε αμεσως μια νεα . με δυο λογια..πρεπει να κατεβαζω απο εδω μεσα με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω πισι κ μετα μεταφορα με usb στο κινητο?
-
YUSUN W800
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση... τοτε για το thl w200 υπαρχει τροπος να βαλω το miui κ να ειναι λειτουργικο?