Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.
-
@gaiosgf εμένα ανοίγει μετά από τρεις προσπάθειες για να βάλεις κωδικό. @linuxilakis σε cosmote όπως αναφέρθηκε και πάνω γίνεται... Απλά για να υπάρχει το έβαλα. Παρατήρησα, δεν θυμάμαι να το είχα βρεί στην προηγούμενη έκδοση, την επιλογή hide sensitive notification content. Τελικά με τις βιντεοκλήσεις ξέρει κανείς τι γίνεται; Θα είχε πλάκα, έστω και μεταξύ xiaomi και κάποιων Samsung να το είχαμε. Ξέρω επίσης πως δεν χρεωνεσαι παραπάνω με αυτό, αλλά είναι σαν τις κλήσεις φωνής. Sent from my Redm…
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα ήρθε η αναβάθμιση σε Android 7 χωρίς να έχει κάποια στοιχεία από Nougat, εκτός από το VoLTE που κατάφερα να ενεργοποιήσω. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις βιντεοκλήσεις που έχω δει πως κάποιοι με miui dialer έχουν. Εγώ δεν βλέπω τίποτα. Μήπως είναι για China ROM μόνο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@dnomikos Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ. Βασικά σκέφτομαι, αφού έχω κρατήσει backup τα apps μέσω του miui και με Titanium για σιγουριά, δεν θα ήταν καλύτερα να αντέγραφα μόνο τα αρχεία και να μην έκανα καν backup με TWRP? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mallias: “Πριν την ειχα στο redmi note 2, τωρα τι κανω δηλαδή παω κ παιρνω καινουρια micrο?” Να έχεις στο νου ότι κοστίζει 5€ στα περισσότερα καταστήματα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πάρε ένα nandroid με twrp, και τις εφαρμογές ξεχωριστά με το ενσωματωμένο πρόγραμμα για λήψη τοπικών αντιγράφων της miui. :)” Ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα Περιμένω να δω τι θα πούνε από το κατάστημα και τελικά θα το κάνω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk =============== Αυγ 12th 2017, 12:53pm =============== @George Kaggelaris, Στο backup στο twrp ποιά πεδία να επιλέξω; Έχω επιλέξει System, Data, Recovery, Boot τώρα.
-
Παράθεση από sarakats85: “ Από τη στιγμή που δ βάζεις κάρτα γιατί έχεις ανοιχτά τα δεδομένα??κλείσε τα δεδομένα και άσε ανοιχτό μόνο το wifi! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα χρειάζομαι ανοιχτά. Επίσης σε σχόλιο αναφέρθηκε να πατήσω παρατεταμένα την ειδοποίηση για να το απενεργοποιήσω αλλά δεν γίνεται κάτι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Παράθεση από sarakats85: “Παράθεση από loran: “Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται; Όταν το πατάω με πηγαίνει στο σάιτ της cosmote που λέει το υπόλοιπο κλπ.cce79fb3694d4e1e508e6e7456f75146.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Όταν σου τελειωνουν τα mb και συ…
-
Εδώ και λίγες μέρες που έβαλα cosmote μου εμφανίζει ενα μήνυμα κάθε λίγο που λέει συνδεθείτε στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο, παρόμοιο με τα δίκτυα WiFi που δεν έχεις ιντερνετ. Είναι εκνευριστικό να στο πετάει συνέχεια. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανίζεται; Όταν το πατάω με πηγαίνει στο σάιτ της cosmote που λέει το υπόλοιπο κλπ.cce79fb3694d4e1e508e6e7456f75146.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, δεν είχα σκοπό να ανοίξω νέο θέμα και είχα απαντήσει στο νήμα 'root σε Note 4 Global' που είχα ανοίξει πριν λίγο καιρό αλλά δεν νομίζω να το πρόσεξε κανένας. Παρατήρησα καμμένα (τουλάχιστον πίξελ στην οθόνη ενώ έβλεπα ένα βίντεο και ανέβασα την φωτεινότητα. Είχε μαύρο φόντο και κατάλαβα πως ήταν καμμένα. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές για να το σιγουρέψω και όντως είναι. Έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα που το αγόρασα και περιμένω απάντηση. Είμαι με TWRP και root και θα ήθελα βοήθεια για…
-
Γεια σας παιδιά, σήμερα ενώ έβλεπα βίντεο, ανέβασα λίγο την φωτεινότητα και παρατήρησα καμμένα pixel στο κινητό. Έστειλα μήνυμα στο κατάστημα και περιμένω απάντηση. Ελπίζω να δώσουν καινούριο. Μπορείτε να πείτε σε περίπτωση που δώσου ν καινούριο πώς μπορώ να κάνω backup τα πάντα και απλά να τα φλασαρω γιατί είναι βαρετό να περνάς αρχεία, εφαρμογές με titanium κλπ. Nandroid backup θα μπορώ να τα επιλέξω όλα όλα (custom recovery, files, apps&data)? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Αγορά redmi note 4 !
ΜήνυμαΠροτείνω από Ελλάδα γιατί δεν θα περιμένεις και η διαφορά είναι ελάχιστη. Αν ήταν μεγάλη, τότε θα συμφωνούσα με την αγορά από GB. Εγώ το πήρα 160 (το Global) και είχε και ένα δωράκι μέσα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
loran - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤο έχω middle, αν και δεν έχω καταλάβει τι κάνει ακριβώς. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk