Δοκίμασε και το module magiskhide props config μήπως σου κάνει δουλειά.. Άσχετο αλλά με την ευκαιρία..Στο gboard όταν πατάω πάνω σε μία λέξη μου βγάζει "προσθήκη στο λεξικό" πως βγαίνει αυτός ο μπελάς;;
Καλησπέρα!Χθες ήρθε αναβάθμιση σε Q στο Redmi 8A που το έχουμε στη δουλειά και ξαφνικά υπάρχει μία δυσλειτουργία με ένα άλλο πρόγραμμα μας.Τελος πάντων για να μη τα πολυλογώ,υπάρχει κάποιος τρόπος downgrade πάλι σε Pie;Είναι ανάγκη να ξαναγίνει όπως πριν! Ευχαριστώ πολύ.
Δοκίμασε κανείς την καινούρια AICP να μας πει;Βλέπω είναι πλέον official με weekly updates και είναι λατρεμένη rom από τις κορυφαίες των κορυφαίων γενικότερα..
Ε αυτά όλες το κάνουν.Αν είναι μη φεύγεις απο miui.Αν και η μουσική παίζει πιο δυνατά στην evoX.Επισης παρατήρησα οτι με ακουστικά bt στη miui όταν η ένταση είναι στο τέρμα,η ένταση κάπως αυξομειώνεται στα ζόρια λες και δεν αντέχουν τα ακουστικά κάπως.. Ενώ στην evoX όχι δίνει τέρμα γκάζια.Εγω έφυγα λογω ταχύτητας,ram και κατι χαζοbugs του miui+ οτι με αυτά που ακούγονται πλέον γενικά δεν εμπιστεύομαι stock rom απο όλα τα τηλέφωνα.Πλεον μόνο σε κάποια official custom rom.
Παράθεση από angarato_surion: “Αξίζει κάποιος να πάει σε rom όπως η lineageos; αν ναι σε ποια; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πες τι προτιμάς από το κινητό να κάνει καλύτερα,τι έχεις σαν προτεραιότητα και θα σου πω γιατί δοκίμασα αρκετές..
Ναι αλλά πριν κάνα 2μηνο δοκιμή.Γρηγορη μεν αλλά έχει αυτά τα μικρα lags οταν σκρολάρεις.. Ενώ η evoX το αντίθετο,σε σημείο που θυμίζει iphone.Νομιζω και η aosip..
Τους δοκίμασα όλους.Πάνω-κάτω δε βλέπεις διαφορά.Τωρα είμαι με Agni firmware V4+Agni 9.2 kernel και τα πάει πολύ καλά.Ισως λίγο καλύτερα απο τους άλλους, αλλά ίσως να οφείλεται και στο V4 Frankenstein firmware..
Ναι ναι μπαταρία μόνο.Ειχα πάρει για της αδερφής μου το 4ρι και βγήκε άψογη.Πήρα τηλ τις προάλλες για εμένα αυτή τη φορά και μου επέμενε πάλι ότι είναι γνήσια.Αλλα τελικά έβαλα την εργοστασιακή του ξανά και είναι τζάμι!
Για όποιον δε χρησιμοποιεί τα extra καλούδια του MIUI, μετά απο πολλές δοκιμές κλίνω στην EvoX.Έχει τρελό combo specs-speed-battery-smoothness.Ειδικα το τελευταίο είναι απο τις ελάχιστες μετρημένες roms που το πετυχαίνουν σε τόσο καλό βαθμό.Και smoothness εννοώ κυρίως το ρολάρισμα.(Δεν έχει αυτά τα μικρά lags όταν κάνεις scroll)Και από ότι έχω καταλάβει,μόνο οι Pixel based roms το καταφέρνουν αυτό..