Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 668.

• νομιζω μονο εμείς είμαστε η εξαίρεση.εδω δινουν αναβαθμ. το mi2 του 2013..επισης redmi 4x κλπ ολα κανονικοτατα.οποτε αλλη φορα δε τη παταμε.παιρνουμε κατι που εχει πουλήσει αρκετααααα.

• χμμμ..εγω θα συνεχισω μονο σε xiaomi αλλα όχι σε μοντελα pro,prime,special edition κλπ..αλλιως στα υπολοιπα τα πάει περίφημα..επισης ακομα ψε το αλλαζω διοτι με την 8.5.1.0 xtrv τα παει ΠΕΡΗΦΗΜΑ.και σε συνδιασμο με miui tweaking xposed...δε θελω κατι αλλο.και μπαταρία που σκοτώνει απλα...

• αν ειχα χρόνο θα δοκίμαζα..λεει οτι φτιάχτηκε η κάμερα..θα θελα πολύ να δοκιμαζα την google camera..

• Καλημέρα.τι μαγκιά είναι αυτή; [MultiROM] [Android 7.1.2 Nougat] MiUI 9 8.2.1 for Redmi 4 (markw) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Nougat για εμας port απο Mi5s;;;

• τα κλασικά..κανα νεο απο android 7?η καποια καλη custom rom βασισμένη σε miui;

• τουλάχιστον το παλευουν;!γιατι αν περιμένουμε απο την xiaomi..

• Αυτό το είδε κανείς σας;! MultiROM - Redmi 4/4Pro/4X/4A - MIUI 9 Android 7.1.2 для Xiaomi Redmi 4 Prime

• παιδιά βαλτε 8.5.1.0 ρουταρετε,βαλτε twrp,xposed και ειτε miui tweaking xposed module ειτε miui 8 tweaksκαι θα παθετε πλάκα με τα extra καλουδια.αλλιβς δε βλεπω χαΐρι.

• Παιδιά άψογη η 8.5.1.0 για όποιον θέλει να μη ξαναασχοληθεί..Αλλα εχω ένα κουφό θεματάκι.Ας μου πει κάποιος αν το έχει..Ενω το bluetooth δουλεύει άψογα όταν μιλάω με το plantronics exporer 80 μου...Οταν εχω ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi,κάνει συνεχώς ανα 5 δευτερόλεπτα περίπου διακοπές..Καμία ιδέα;bug της rom η ισχύει σε όλες τις rom?

• Παιδια στην 8.5.1.0 μου κάνει το εξής λίγες φορές όμως.. ενώ συνδέω τον εργοστασιακό φορτιστή είτε θα γράψει ότι έχει υπόλοιπο 6 ώρες για να ολοκληρωθεί η φόρτιση, είτε θα φορτίζει πάλι αργά αλλά δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα .Τι παίζει;Αν βγάλω τον φορτιστή και τον ξαναβάλω φορτίζει κανονικά και μου λέει δυόμιση ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση..

• Ααα νομιζα 7..Ε λιγο δύσκολα να μπω ξανα στη διαδικασία..Η 8.5.1.0 δουλευει αψογα..

• android 7 ειναι αυτη;παιδιά με το θέμα του ηχου τι κανατε;δοκιμασα να κανω απλη ηχογραφηση μεσα σε ενα κέντρο διασκέδασης και βγηκε μαυρα χάλια επισης με πηραν τηλ και δε με άκουγαν καθόλου.και εχω και φλασαρισμενο απο recovery το soundfix v2.1 markw.καμία ιδεα;

• Χρονια πολλά xiaomiμανής μου!!!

• 8 μηνες τώρα την 8.5.1.0.να σας πω την αλήθεια βαρέθηκα να περιμενω miui 9 με android 7..μια χαρα είναι να μείνω και με αυτήν τουλάχιστον ολα δουλεύουν ρολόι,η μπαταρία απλά δεν υπάρχει και το εμπιστεύεσαι με 1000 για πολύ καιρό ακόμα...κάνει κάτι κουφά f.close βέβαια Αλλά 1-2 τη βδομάδα.και αυτό ίσως οφείλεται και στα καμιά 30ρια xposed modules που τρέχω..

• ξανα την ιδια την xtrv.Σήμερα εβγαλα 1h και 10 min απο 100% πηγε 94% με wifi σερι.πολυ σταθερή..

• πωωω καλα που δε το εκανα!ήμουν και στη δουλει α..Αντρ μετά να έβρισκα πως ξεμπρικάρεται απο υπολογιστή!Εγω το πηρα έτοιμο με twrp και οτι κάνω το κάνω απο εκεί!ξαναεβαλα την 8.5.1.0 με καθαρη εγκατασταση μετα απο κανα 8μηνο και παρατηρω δουλευει 3-4 βαθμους° πιο κατω λαι η μπαταρια ξαναηρθε στα αρχικά στάδια..

• τελικα ξαναεβαλα την 8.5.1.0 για σιγουρα.Εκανα wipe data,cache και μετα την ξαναφλασαρα γιανκαθαρη εγκατασταση.wipe system εκανα παντα σε αλλα κινητα που ειχα και δεν ειχα θεμα.Στα xiaomi διαβασα μερικοι ειχαν θεμα.Ενας ειπε κιολας το εκανε και του σβήστηκε και η twrp!Ισχυει κατι τετοιο;

• RE:

Kostas_kanal - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από pixy84: “sorry που ρωταω κατι που προφανώς έχει ήδη απαντηθει αλλα το νημα πλεον ειναι πολυ μεγαλο και δε εχω καταφερει να βρω την απαντηση. Συνδεω το κινητο στο pc για να κανω διαχείρηση αρχείων αλλα δε το βλέπει καθόλου, μονο φορτίζει. Τρέχει την 8.5.4.0 official stable. Τι μου ξεφεύγει;” κατεβασε την εφ. MTP enabler.Η αλλιως απο TWRP το αναγνωριζει και χωρις drivers.Απο stock recovery ομως δε ξερω..

• Οχι 6.0.1? το θεμα ειναι να τρεχει άψογα οπως η 8.5.1.0 μη ξανααναγκαζομαι να γυρναω..η rom παντωε θα φλασαριστει με καθαρη εγκατασταση.

• καλησπερα!μετα απο 8 μηνες με xtrv 8.5.1.0 μαλλον ηρθε η ωρα για κατι αλλο..τρεχει κανεις την ελληνικη 7.11.30 να μου πει εντυπωσεις;να φανταστώ ειναι Miui 9 android 6.0.1 σωστα;