α καλαα..στον κοσμο μου ειμαι!!οποτε καλυτερα να κατσω στην 8.5.1.0 που δουλευει αψογα..και αλλη φορα ΝΟΜΟΣ παιρνουμε κινητο που έκανε πολλεες πωλησεις!!
βγηκε η china developer Miui 9!σε android 6 αλλα παλι καλα..αυτο σημαινει οτι τωρα οι devs θα βγαλουν και ελληνική Miui 9; MIUI 9 China Developer ROM 7.11.16 For Redmi 4 Prime Released. Update Now! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
παιδια εχω το xposed module scoop.οι devs ξερουν τι κανει αυτο..εχω μαζεψει καποια αρκετα crash logs.αν οι devs τα θελουν,μπορω να τα στειλω ετσι ωστε να βελτιώσουν τη rom.ειναι απο την 8.5.1.0.
εχω θεμα στις ρυθμισεις τοποθεσιας.μου δέχεται μονο με χρηση gps.μολις το αλλαζω σε χρηση wifi+3g+gps μου κλεινει αυτοματα εντελώς η τοποθεσια.καμια ιδεα;
αν βγει η Miui 9 σε android 6 απλως..οι devs θα βγαλουν τουλαχ. καμια rom βασισμενοι σε Nougat απο αλλα μοντελα?η θα μας αφησουν ξεχασμενους οπως η xiaomi...
8.5.1.0 ελληνικη stable.ναι εγινε το port αλλα βασικη προυποθεση ειναι να είσαι android 7+ σε οποιαδήποτε συσκευη..προφανως γι'αυτο και το bootloop!απλως η διαφορα είναι οτι σε κάποια xiaomi απαιτειται το camera2api..
οχι εννοω μηπως κανει πολυ χαλαρη επαφη με τα σιδερακια.χωρις να θελω να παρω ευθυνη,αν θες δοκιμασε να παχυνεις απειροελαχιστα τη sim οπως πχ με πολυ λεπτο ζιλοτειπ ασπρο.και παλι με επιφυλαξη στο λεω αυτο μπας και ειναι κατασκευαστικο θεμα..
παιδια εμένα μια φορα στην αρχη μου το ειχε κανει και έκτοτε δεν εχω θεμα.το αξιοσημειωτο ειναι οτι μια φορα επισης μου ειχε πεσει καπως ατσαλα απο 30 ποντους ομως μονο και εχασε το σημα..Θέλω να πω μηπως δε κανει καλη επαφη η sim;
καλημερα.Θέλω να παω σε redmi note 4 λογω μυωπιας κυριως.αν καποιος ενδιαφερεται,ανταλαζουμε με το αριστο 4 prime μου.αν απαγορευεται αυτο post ας το σβησει ο διαχειριστης!
ευχαριστω πολυ παιδιά.ειμαι στην 8.5.1.0.τη φλασαρω χωρις wipes ετσι;επισης να ξανατονισω ειναι miui 9 βασισμενη σε android 6?τωρα που το σκεφτομαι ομως λογικα δε θα μου τρεχει το miui 8 tweaks xposed module..
μπες στο insomnia και ψαξε ααν υπαρχει μεταχειρισμενο.Ειναι ο κυρ Φωτης πολυ καλος κυριος απο αυτον το πηρα μεταχειρισμενο στα 165.ανοιγμενο ισα ισα δηλαδή για να το ελεγξει και να σου περασει τη σωστη rom.