Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-668 από 668.

• συγνωμη για το διπλο ποστ παιδια..αλλα θελω να είμαι σιγουρος γιατι ειναι σοβαρο το θεμα..κατεβάζω την stable ελληνικη 8.5.1 και τη φλασαρω σημερα κιολας!θα τρεχει σωστα και με xposed ετσι;επισης για να την ρουταρω απλως φλασαρω το supersu οπως εκανα και πριν με την ευρωπαικη; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• οχι cosmote στην κεντρικη Μακεδονία..αλλα το ειχα μονο σε 3g... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ ! Μου λένε με παίρνουν τηλέφωνο και λέει ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται ! Τι γίνεται;δε ξερω αν παιζει ρολο,αλλα υο ειχα μονο σε 3g.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μακάρι. αν και θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι με υπολογιστή . δηλαδή τι να βάλω; Αν συμφωνείτε οι περισσότεροι για ελληνική.. μπορείτε να μου στείλετε το λινκ της καθώς και οδηγίες για να τα αποθηκεύσω ; Γιατί καταλαβαίνετε δεύτερη μέρα σε miui τα έχω χάσει βλέπω υπερβολική υποστήριξη και έχω μπερδευτεί ! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πήρα από ιδιώτη που το έφερα από εξωτερικό και συγκεκριμένα μου είπε Αγγλία .εχει twrp μία με κίτρινο φόντο νομίζω ελληνική . άσχετο τώρα έφαγα ένα σκάλωμα δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν και μούφα xiaomi.. τον εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο προς θεού αλλά επειδή δεν είμαι σπίτι και δεν έχω υπολογιστή μπορώ με κάποιο τρόπο να μάθω αν είναι γνήσιο ; Επίσης επειδή πάντα κάνω root και βάζω xpoded framework.. η ελληνική Ρόμ θα δουλέψει σταθερά ; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Νέος στα xiaomi μόλις δύο ημερών και συγκεκριμένα σε αυτό μετά από πολύ ψάξιμο! Εντάξει το ότι έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου αυτό εννοείται . αν καταφέρει η xiaomi και τελειοποιήσει την κάμερα τελείωσε το θέμα έχει κατακτήσει τον κόσμο! Απλώς μία απορία να ρωτήσω παιδιά .pro με prime είναι το ίδιο;ποιο κινητο εχω; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη όποιος μπορεί ας με βοηθήσει ! Επίσης είναι καλή αυτή η rom που το πήρα; Η να αλλάξω; 55762fd060f4ad13ba5cc030c4761ce2.jpg Στάλθηκε από το …

• νέος στο χώρο αλλά ερχόμουν ! Κρίμα .... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk