Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από CodeFox: “Ας ελπίσουμε πέρασες την Rom με επιτυχία! EvolutionX :-EvolutionX [whyred] Το thread από xda developers : [ROM][10.0][OFFICIAL] EVOLUTION-X 4.1.69 [WH… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” απλη απορια γιατι πρεπει να την εγκαταστησω μεσα απο orange fox? επισης μπορειτε να μου πειτε αν διορθωνεται πραγματικα ο ηχος στα ενσυρματα ακουστικα (μουσικη και τηλεφωνία) ? ευχαριστω” Δε ξέρω τι εννοούνε πιο πάνω.Μολις δοκίμασα και ομιλία και ήχο με ακουστικά bt και όλα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από _.Panagiotis._: “Σε Redmi note 5 το VoLTE δουλεύει? Γιατί σε εμένα οχι” Ναι.Και το vowifi.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Άλλη rom είναι.Ξεχνας miui και πας σε AOSP.Η lineage OS νομίζω είναι βασισμένη η CrDroid δε θυμάμαι.. ” οκ, το καταλαβα οτι ειναι αλλη rom.... αρα καταλαβαινω οτι για να την βαλω δεν θελει να αλλαξω kernel ευχαριστω” Ναι.full wipe τα πάντα και flash τη rom.Απο τη μάνα της έχει τον extended kernel πολύ καλός.Ο καθένας ότι θέλει παιδιά..Απλα εγω βαρέθηκα αυτό το lag και να μην ανοίγει αμέσως εφαρμογές που έχουν κλείσει 1 λεπτό πριν..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια "Πρόδωσα" το miui.Δοκιμασα καμιά 10ρια Roms και κατέληξα σε CrDroid Q.Το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο σε όλα.Απο άνοιγμα εφαρμογών, επανεκκινήσεις, σύνδεση σε Wifi κλπ..RAM επίσης πολύ καλύτερη.Απλα ήθελα να ρωτήσω ποια 100% σταθερή Gcam δουλεύετε σε Custom Roms; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θελει αλλαγη kernel ? (κατι που θα ηθελα να αποφυγω)” Άλλη rom είναι.Ξεχνας miui και πας σε AOSP.Η …
-
Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια "Πρόδωσα" το miui.Δοκιμασα καμιά 10ρια Roms και κατέληξα σε CrDroid Q.Το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο σε όλα.Απο άνοιγμα εφαρμογών, επανεκκινήσεις, σύνδεση σε Wifi κλπ..RAM επίσης πολύ καλύτερη.Απλα ήθελα να ρωτήσω ποια 100% σταθερή Gcam δουλεύετε σε Custom Roms; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ ένα crash log από Whyred στον διακόπτη wifi.. java.lang.RuntimeException: Error receiving broadcast Intent { act=com.qualcomm.qti.net.wifi.WIFI_DISCONNECT_IN_PROGRESS flg=0x4000011 } in com.quicinc.cne.CNE$2@8dd026a at android.app.LoadedApk$ReceiverDispatcher$Args.lambda$getRunnable$0(Unknown Source:206) at android.app.-$$Lambda$LoadedApk$ReceiverDispatcher$Args$_BumDX2UKsnxLVrE6UJsJZkotuA.run(Unknown Source:2) at android.os.Handler.handleCallback(Unknown Source:2) at android.os.Handler.disp…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από levendis32: “Έσβησα το module Ritu Edsposed /Reboot / Το ξανά έβαλα από το magisk /Reboot . Στην εφαρμογή Edxposed λέει ότι framework is not installed όπως στη φωτογραφία που ανέβασα νωρίτερα” Το yafhka riru βάζεις ε; θέλει και reboot μέσω xposed manager για να δώσει δικαιώματα root.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “@maikmaik, δάσκαλε, το xml της Gcam θύμησέ μου σε ποιο φάκελο το πάμε?” Gcam>Configs7
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από levendis32: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Σε RN5 όλα καλά..Για βγαλο και ξαναβαλτο μία.. ” Μήπως μπορείς να μου θύμησες πως να το κάνω αυτό σε παρακαλώ πάρα πολύ” Τίποτα,απλα σβηστο απο το magisk,κανε reboot,ξαναβαλτο reboot.Και βαλε το edxposed manager.(Οχι το edxposed installer)
-
Σε RN5 όλα καλά..Για βγαλο και ξαναβαλτο μία..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anka1976pa: “καποιο θεματακι εχω διαπιστωσει σε διακοπτη wifi, καποιες φορες αργει να κλεισει αλλες δεν κλεινει και θελει επανεκινηση.Αυτα σε rn5 whyred” Αυτο το έκανε και σε μενα σε whyred και νόμιζα είναι θέμα του custom kernel.Επίσης η εφαρμογή enail βγάζει κάτι περίεργα μηνύματα και ο miui launcher.
-
Εγω παντα κανω wipe caches,system,vendor.
-
Δε κατάλαβα όμως..Εχεις πρόβλημα να μπεις;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “twrp εκτός από Power + volume + πώς αλλιώς;;;;;” Πρωτα fastboot και μετά force power off και αμέσως volume+ πατημένο.