Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 668.

• Και σε whyred ολα καλα.Αν και μου εβγαζε συνέχεια ένα crash log απο τον stock launcher.Τον απενεργοποίησα εντελώς και όλα καλά.Εδώ το crash log μέσω scoop: java.lang.NoClassDefFoundError: com.miui.home.launcher.common.Utilities at com.miui.home.launcher.common.Utilities.getVersionCode(Unknown Source:0) at com.miui.home.launcher.Application.resolveVersionAndCheckUpgrade(Unknown Source:0) at com.miui.home.launcher.Application.attachBaseContext(Unknown Source:24) at android.app.Application.attach(U…

• Με τη σημερινή xtrv σας κάνει τίποτα f.close ο μαμά launcher;

• Και εγώ έτσι το βλέπω..(Σαν μέσος χρήστης)

• Το ίδιο λέμε.Κλειστη συσκευή.Οχι κλειστή με βγαλμένη μπαταρία.

• Στις ρυθμίσεις,μπαταρία και απόδοση έχει μέσα επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.Ετσι μόνο χτυπάει το ξυπνητήρι.Πρωτα ανοίγει το τηλ δηλαδή.Αρα για να γίνει αυτό,η πλακέτα λογικά παίρνει λιγο ρεύμα και ας είναι κλειστο το κινητό. Τώρα το δοκίμασα σε whyred αλλά δεν ανοίγει.(Ετσι εξηγείται και η απαγόρευση της αφαιρουμενης μπαταρίας απο το 2016.Για να υπάρχει λίγο ρεύμα ώστε να σε εντοπίζουν και με το κινητό κλειστό)

• Και όμως δείτε διαφορα στο σκοτάδι. 1η) Arnova 6.1 2η) 7.2 BSGc250f700b3bb5e2d766b669142c1f342.jpgb1e91e138660fe8ea3fbcc0042c85a6c.jpg

• Σημερα έκανα πισογυρισμα σε αυτήν.Πολυ ολοκληρωμένη καμερουλα. Gcam_6.1.021_Advanced_V1.7.190716.1800.

• Παράθεση από lefesta: “Ένα link είναι εύκολο? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 7.2.018_RPII.MiVIII_N8.1_whyred_V0b_002.apk

• 7.2.018_RPII.MiVIII_N8.1_whyred_V0b_002 Είναι και based σε BSG,που προσωπικά για μένα είναι ο καλύτερος.

• RE: RE:

Kostas_kanal - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, apps, manage apps. Εκτός και αν είναι κάνα add-on στο browser σου...” Μάλλον το 2ο...αυτό που θα το βρω; ψάχνω στον Chrome αλλά μάταια... Πετάει κ στην οθόνη κλειδώματος... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η πατα αυτό στον browser σου και ψάξε,η είναι μέσα στις ειδοποιήσεις του chrome. chrome://flags/

• Όντως ο OC Mystic είχε θέματα.Τώρα δοκιμάζω αυτόν και μπορώ να πω είναι στα ίδια επίπεδα με τον Mystic. [KERNEL][PIE/10][EAS][HMP][19/02]EXTENDED KE… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro

• Redmi note 8pro

Kostas_kanal - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Καλησπέρα.Σε redmi note 8 φίλου,δε μπορεί να βάλει volte.δοκιμασα τα πάντα, αλλά αυτό δε μπορεί καν να μπει στο μενού οταν πατάμε *#*#4636#*#* έχουμε ενεργοποιήσει την υπηρεσία με sms απο άλλο κινητό κανονικά..

• 2 ακόμα διαπιστώσεις: 1)Βρήκαμε ακόμα πιο καλό kernel τον mystic.Thanks to @maikmaik που τον ανακάλυψε. 2)Για όποιον χρησιμοποιεί customiuizer,το taichi δουλεύει πιο γρήγορα από το riru.

• Για περνα του την εφαρμογη lesser audio switch και δες πως θα συμπεριφερθει.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikatapi: “Παίδες ξέρετε αν υπάρχει κανένα mod για να κάνει "stereo" τον ήχο; Ειδα στο XDA οτι κατι υπάρχει για να παίζει ήχος και απο το ακουστικό, αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάτι.” υπάρχει αυτό.Σε μένα δε δουλεύει.Σε άλλους ναι.Αλλα λένε οτι έχουμε αδυναμο ακουστικό και μπορεί να το χαλάσει.Εκτος αν θες να δοκιμάσεις αν κάνει τον ήχο stereo απο το υπάρχον ηχείο.. stereowhyred-v3.zip - Google Drive

• Παράθεση από lefesta: “Το έχω κάνει και αυτό οι κάμερες δούλευαν Το πρόβλημα είναι όταν περνάω το κερνελ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μάλλον κατέβασες αυτον με τα παλιά camera blobs τότε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από maikmaik: “Και εγώ μόνο με το magisk module είμαι miuicolor disabler. Επίσης πολύ ευχαριστημένος. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” αυτό το module παίζει και για άλλες συσκευές;κάποιο λινκ για πληροφορίες υπάρχει;” Δε βρήκα link.. Αλλά ο dev μόλις μου είπε μόνο για RN5.Αλλα στη θέση σου θα το δοκιμαζα just in case..(Και σε περίπτωση bootloop, διαγραφή από twrp..

• Παράθεση από lefesta: “Δεν δουλεύουν οι κάμερες Έχω ήδη περάσει το fix. Sfarias Με την προηγούμενη έκδοση κερνελ δούλευαν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δουλεύουν οι κάμερες..Μήπως θέλει να βγάλεις το fix η κατέβασες έκδοση με τα old camera blobs.

• Παράθεση από lefesta: “Στο pucecaf αν περάσω το τελευταίο θέλει πάλι το custom kernel η το περνάω από πάνω έχω αυτό PureCAF-fb1427a-oldcam-nightly Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατευθείαν flash από πάνω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Ναι” Ξαναμπες στο link,προχθές βγάλανε νέα έκδοση του με πολλές βελτιώσεις.