Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 668.
-
Και σε whyred ολα καλα.Αν και μου εβγαζε συνέχεια ένα crash log απο τον stock launcher.Τον απενεργοποίησα εντελώς και όλα καλά.Εδώ το crash log μέσω scoop: java.lang.NoClassDefFoundError: com.miui.home.launcher.common.Utilities at com.miui.home.launcher.common.Utilities.getVersionCode(Unknown Source:0) at com.miui.home.launcher.Application.resolveVersionAndCheckUpgrade(Unknown Source:0) at com.miui.home.launcher.Application.attachBaseContext(Unknown Source:24) at android.app.Application.attach(U…
-
Στις ρυθμίσεις,μπαταρία και απόδοση έχει μέσα επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.Ετσι μόνο χτυπάει το ξυπνητήρι.Πρωτα ανοίγει το τηλ δηλαδή.Αρα για να γίνει αυτό,η πλακέτα λογικά παίρνει λιγο ρεύμα και ας είναι κλειστο το κινητό. Τώρα το δοκίμασα σε whyred αλλά δεν ανοίγει.(Ετσι εξηγείται και η απαγόρευση της αφαιρουμενης μπαταρίας απο το 2016.Για να υπάρχει λίγο ρεύμα ώστε να σε εντοπίζουν και με το κινητό κλειστό)
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fanismarg: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, apps, manage apps. Εκτός και αν είναι κάνα add-on στο browser σου...” Μάλλον το 2ο...αυτό που θα το βρω; ψάχνω στον Chrome αλλά μάταια... Πετάει κ στην οθόνη κλειδώματος... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η πατα αυτό στον browser σου και ψάξε,η είναι μέσα στις ειδοποιήσεις του chrome. chrome://flags/
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikatapi: “Παίδες ξέρετε αν υπάρχει κανένα mod για να κάνει "stereo" τον ήχο; Ειδα στο XDA οτι κατι υπάρχει για να παίζει ήχος και απο το ακουστικό, αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάτι.” υπάρχει αυτό.Σε μένα δε δουλεύει.Σε άλλους ναι.Αλλα λένε οτι έχουμε αδυναμο ακουστικό και μπορεί να το χαλάσει.Εκτος αν θες να δοκιμάσεις αν κάνει τον ήχο stereo απο το υπάρχον ηχείο.. stereowhyred-v3.zip - Google Drive
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από maikmaik: “Και εγώ μόνο με το magisk module είμαι miuicolor disabler. Επίσης πολύ ευχαριστημένος. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” αυτό το module παίζει και για άλλες συσκευές;κάποιο λινκ για πληροφορίες υπάρχει;” Δε βρήκα link.. Αλλά ο dev μόλις μου είπε μόνο για RN5.Αλλα στη θέση σου θα το δοκιμαζα just in case..(Και σε περίπτωση bootloop, διαγραφή από twrp..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Ναι” Ξαναμπες στο link,προχθές βγάλανε νέα έκδοση του με πολλές βελτιώσεις.