Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
user_1024 - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
user_1024 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαρακαλώ για Redmi Note 5A ποια έκδοση TWRP είναι η κατάλληλη; Δεν υπάρχει στην πρώτη σελίδα για Note 5A.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕίναι υποχρεωτικό να μπει Developer ROM πριν γίνει unlock ??? ή και με την stable που έχει το κινητό γίνεται ??
-
ΜήνυμαΑυτός ο υπολογιστής\Redmi Note 5A\Internal shared storage\DCIM\Screenshotsforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45335/ =============== Νοε 4th 2017, 12:27pm =============== Stable ROM ναι. =============== Νοε 4th 2017, 12:42pm =============== Το θέμα είναι ότι το 5A το πήρα για τη γυναίκα μου. Εγώ έχω το Redmi Note 3 MTK και το είχα ξεκλειδώσει εννοείται αλλά ήταν πριν από χρόνο και δεν θυμάμαι τη διαδικασία. Τώρα αν είναι να διαβάσω 6000 posts για να θυμηθώ άστο. Νομίζω ότι πρώτα έβαζα μια…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Παρέλαβα χθες το Redmi Note 5A. Έκανα αίτηση για Unlock και πήρα μετά από ένα τέταρτο θετικό μήνυμα από την Xiaomi. Το πρόβλημα είναι ότι, ότι και να κάνω στα Developers options ενώ έχω τσεκάρει OEM unlocking - USB debugging όταν πατάω Mi Unlock status και μετά Add account and device βγάζει μήνυμα 10008: κινέζικα , API ,κινέζικα και δεν μπορεί να γίνει το unlock. Το Unlock tool όταν μπαίνω με Fastboot βρίσκει το κινητό τελειώνει το πρώτο από τα 3 βήματα 100% και κολάει στο δεύτερο όπου…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα. Το πρόγραμμα Αρχεία έχει ένα κουμπί Router πολύ χρήσιμο. Αλλά δεν έχει επιλογή για το router (admin και password)για να βλέπει samba δίκτυο. Ξέρει κανείς που βάζουμε admin και password για αυτό το χρήσιμο προγραμματάκι; Δεν υπάρχει επιλογή.
-
Καλημέρα. Κατάφερα και την έβαλα και εγώ με OTA στο Hennessy. Καλά φαίνονται τα πράγματα προς στιγμήν.
-
Το Patch το έβαλα κανονικά από TWRP. Ο updater όμως σε εμένα δεν λειτούργησε. Κόπηκε 3-4 φορές το κατέβασμα. Την πρώτη φορά κατέβασε περίπου 600 MB και σταμάτησε. Πάλι από την αρχή και ξανασταμάτησε. Πάλι από την αρχή και σταμάτησε στο 1 GB και κάτι. Πήγε να συνεχίσει όταν το πάτησα, κατέβασε 100KB και ξανασταμάτησε. Τώρα πάλι από την αρχή αλλά δεν το ξαναβάζω. Τα παρατάω για σήμερα.
-
Εμένα εχθές μου έκανε στα καλά καθούμενα reboot. Απλά έτυχε και το πήρε το μάτι μου που ήμουν κοντά στο κινητό. Ήταν αφημένο στο τραπέζι εκείνη την ώρα και ούτε καν το ακουμπούσα ή ασχολιώμουν μαζί του. Δεν ξέρω αν έκανε ή κάνει άλλη φορά μέσα στην ημέρα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mparaxir: “Βρε παιδιά γιατί στο twpr recovery χάνει συνέχεια την ωρα; παρολου που την θέτω καθε φορά χαλάει. Συν που βγάζει συνέχεια το μύνημα να κανω allow modifications” Δεν χάνει μόνο την ώρα αλλά και το regional την φωτεινότητα την γλώσσα και άλλες ρυθμίσεις. Πρέπει να το αφήσεις να κάνει modifications αλλά και να βάλεις allow στο TWRP όταν στήνεις την ARΩMA
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Καλημέρα παιδιά, όσοι βάλατε την νέα έκδοση αν και νωρίς βέβαια ακόμα, πως βλέπετε την μπαταρία? Γιατί με την προηγούμενη, τουλάχιστον σε santoni στο δικό μου, ήταν ότι χειρότερο από όλες τις 9αρες dev που έχω βάλει.” Νομίζω είναι νωρίς ακόμα. Αν δεν περάσουν 48 ώρες δεν το ξέρεις
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “καλημέρα περάστηκε σε note pro χωρίς κανένα πρόβλημα ... ευχαριστώ ... το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν τα εικονίδια που δείχνουν τα στοιχεία της συσκευής ... δλδ την κάμερα τον επεξεργαστή την έκδοση android κλπ.” Ρυθμίσεις / Η Συσκευή μου / Όλες οι προδιαγραφές
-
Όντως ο updater μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες μας έδειξε ότι δεν μπορεί να στείλει το update. Έφτασε ως 48% το περισσότερο μέχρι το md5 error. Κατεβάζω τώρα με το Mail link και κατεβαίνει σωστά.
-
Μακάρι να έχει κάνα fix για την μπαταρία η 7.10.19
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilnas7: “Μετά από 3 μέρες χρήσης σε Santoni, νομίζω είναι μακράν η χειρότερη έκδοση σε θέμα μπαταρίας. Κατά τ' άλλα όλα καλά ως συνήθως!” Θα συμφωνήσω. Είναι η χειρότερη έκδοση σε ότι αφορά την μπαταρία.
-
Εγώ πάντως έχω θέμα με την μπαταρία. Μια μέρα δεν βγάζει. Δεν είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά την μπαταρία.
-
Για το calculator κατεβάστε το παρακάτω apk και στρώνει: MIUI Calculator 10.0.14 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror