Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 435.
-
αυριο ερχετε η παρασκευη τελικα η 5,5,23 η 5,5,24 ειναι ιδια με την 5,5,15 η εχει προβληματα διοτι δεν διαβασα απο κανενα να αναφερει τιποτα για το redmi note 3g
-
Παράθεση από maddoctor: “Στο note 4G παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη φωτό από την προηγούμενη rom. Υπόψιν δεν έχει sim. Ο λογαριασμός Mi δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κανείς τι σημαίνει!? Attachment (ID: 4450)” asχετο με το θεμα που εχεις πια εφαρμογη για καιρο εχεις ?
-
Παράθεση από loko_g: “Δεν δουλεύει ούτε το ξυπνητήρι... Θυμώνω!!!” αποκλιετε ολα δουλευουν κανονικα και το ξυπνητηρι και το mimhusic
-
Παράθεση από Myr Ana: “Σε note 3g αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια. Μεσα σε μιαμιση ωρα απο 100% επεσε στο 90 χωρις να κανω τιποτα. Το wifi ηταν ανοιχτο βεβαια αλλα δεν ηταν συνδεδεμενο καπου (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο στην καταναλωση). Παντως αλλες φορες αν πχ το αφηνα ετσι το ολο το βραδυ με ανοιχτο wifi δεν επεφτε κατω απο 2-5%.” το μονο προβλημα εινα ι η μπαταρια που φευγει σαν νερακι απο τις 06:40 το πρωι μεχρι τιε 23:00 κραταει σε εμενα η μπαταρια με gp…
-
ola δουλευουν πληρες και τα θεματα που ειχε προβλημα η 5,5,8 στην 5,5,15 ολα OK
-
Έχω παρατηρήσει στο R N 3G δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο θέμα ούτε να επιλέξω από αυτά που έχω κατεβάσει στην 5.5.8
-
Δεν είδα καμία διάφορα και με την 5.5.8 στο redmi note 3g όλα δουλεύουν άψογα όπως και με την 5.5.1
-
σε εμανα γιατι δεν μου εβγαλε το παραμικρο ως και το ναβιγκον αλλα φρι δουλεψε κανονικα το μονο θεμα ειναι η μπαταρια
-
σε redmi note 3g δεν ειδα τιποτα με την 5,5,1 ολαδουλευουν κανονικα και η μπαταρια σημερα μου φανηκε να εκλεισε την βρυση διοτι απο τις 7&30 το πρωι μεχρι τωρα με ανοιχτα ολα wifiδεδομενα gps παιχνιδια η μπαταρια ειναι στο 58% ολα δουλευουν ρολοι
-
καλησπερα στο redmi note 3g που την εβαλα (5,5,1) ολα μου φενονται να δουλευουν ρολοι
-
Παράθεση από maddoctor: “Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103 Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).” ok και απο μενα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η 24άρα στο NOTE 3G σαν να διαχειριζεται καλύτερα την μπαταρία, θα σιγουρευτω μετά από 1-2 μέρες. Πάντως και στις 2 ρομ (τρέχουσα και προηγουμενη) κάνει fc το gmail όταν επιλέγεις να δείχνει τα mails όλων των λογαριασμών μαζί. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου” εμενα γιατι με φενετε οτι τρεχει σαν νερακι προς τα κατω
-
Παράθεση από Myr Ana: “redmi note 3g 31485 στο antutu!!!!” 34500 εβγαλε το δικο μου
-
kalhmsera ολα καλα με την 5,4,24 γιαredmi note 3g πολυκαλη ραμ 1300mb ελεευθερη αλλα το μονο κακο ειναι παλι η μπαταρια τρεχει σαν νερακι ολα τα υποληπα δουλευουν κανονικα
-
οκ τεκικα την περασα μεσω ρακοβερι
-
ουτε απο το ΟΤΑ αλλα ουτε απο το σαιτ που την κατεβασα δεν μου την παιρνει την ρομ
-
Ενώ την κατέβασα μέσω οτα δεν μου την περνάει
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sideris20250: “τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g” Πας να επιλέξεις ήχο εκτός τους προεπιλεγμενους της συσκευης; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου” ναι επιλεγω τον ηχο αλλα δεν τον αλαζει δεν ξερω γιατι αλλα αφου αυριο βγαινει καινουρια ενημερωση θα την περασω και θα δω αν ξεπεραστικε και αυτο το εμποδιο Παράθεση από kodorevi8uli…
-
τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g