Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 435.
-
σημερα την εκανα την αλαγη αλλα η καμερα της google δεν περναει με βγαζει σφαλμα γιατι;
-
Παράθεση από ipankas: “Σε whyred όλα καλά. Τελικά αρχίζουν να μου αρέσουν οι china eu, μάλλον ήταν θέμα χρόνου να στρώσουν ” Στηλε μου ένα μήνυμα να μου πεις πως πάει η μπαταρία σε 3,4 μέρες
-
Παράθεση από karlosamos: “Παράθεση από chrisnik: “Σε ολες τις φωτο στο κανει?? Ειναι θεμα του mi cloud αυτο. ” Αυτό υποψιάζομαι γιατί είναι γεμάτο εδώ και καιρό; Έχεις να προτείνεις κάτι; Νομίζω πρέπει να διαγράψω μερικές φώτο και εν συνεχεία να μην παίρνει back up στο cloud ή κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω προσωπικα στο mi cloud εκτος την ηχογραφιση δεν κανω μπακαπ τιποτα αλλο με τα 5 giga τι να παρεις μεσα
-
Παράθεση από demakhs: “Αυτο το απλό ήταν και παιδευεις έναν σωρό γκοζμο παραδίπλα Σιδερή? Το τελευταίο magisk από twrp κ τον manager (apk) βάλε Σίδερη... Εδώ το λινκ Σιδέρη μεγάλε: [2018.12.8] Magisk v18.0 - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+] (Αλλά νούμερα, να προσθέσεις στο nickname, δεν...είχε ? ) ” οχι δεν εχει αλλα ειναι ενα user που το εχωσχεδον παντου απο παιχνιδια μεχρι φορουμ ευχαριστω για την βοηθεια
-
καλη επιτυχια σε ολους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Basilhs93: “Καλημέρα στο redmi note 4x θα περαστεί?” Ναι κανονικά εγώ μόνο άρωμα φοράω από την ημέρα που πήρα την συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα όλα καλά σε redmi note 4x καλή διαχείριση της μπαταρίας και της Ραμ απλός μετά τις 12 το βράδυ μπαίνει στο αθόρυβο μόνο της η συσκευή γιατί?
-
Ok και από μένα sideris202
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis Decadencia: “Σε mido πέρασε σούπερ αλλά όπως και στην προηγούμενη βλέπω ότι η κατανάλωση μπαταρίας είναι αυξημένη και κάποιες φορές κολλάει με τα δεδομένα... άλλος φίλος να μας πει σε mido τι παίζει? ευχαριστώ” Αν λες για την 7.11.30 η μπαταρία πάει πολύ καλά 2 μέρες χαλαρά την βγάζει με φουλ σερφαρισμα και παιχνίδια, από κολλήματα δεν έχω διαπιστώσει κανένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα φοράω την 7.10.30 και παρατηρήσα ότι κάποιες εφαρμογές ενώ τις έχω σε φάκελο μέσα ώρες ώρες μου τις πετάει έξω από τον φάκελο. Ενώ η εφαρμογή aWallet ενώ βάζω κωδικό για να ανοίξει δύο φορές μου κλείδωσε και μου βγάζει άκυρο τον κωδικό
-
Πως σβήνω τον browser του κινητού διότι δεν ανοίγει καθόλου όλο βγάζει να στείλω αναφορά και πως γίνεται να επιλέγουμε της εφαρμογές που θέλουμε να έχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kounops: “Σε Mido έχω επιλέξει μέσω άρωμά su. Με root checker μου βρίσκει το κινητό root αλλά οι εφαρμογές που θέλουν root το βρίσκουν unroot το κινητό. Γιατί γίνεται αυτό;;” Δες στην προηγούμενη σελίδα στο ερώτημα που έκανα εγώ και θα βρεις την απάντηση σου για το ρουτ το είχα ρωτήσει και εγώ αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Παράθεση από HliasAvg: “@sideris20250 στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το τηλ σου να σε πάρω να σου πω από το τηλ πως να βάλεις το supersu, γτ σε βλέπω ότι μπερδεύτηκες.” Θα σε πω αύριο θα το δώσω σε κάποιον που ξέρει περισσότερα από εμένα για να μου το κάνει και αν δεν μπορέσει τότε θα σου στείλω τον αριθμό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά αν ζητήσεις βοήθεια από έναν δωδεκαχρονο χακερ του σπιτιού όλα γίνονται απλά και γρήγορα ευχαριστ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από HliasAvg: “@sideris20250 στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το τηλ σου να σε πάρω να σου πω από το τηλ πως να βάλεις το supersu, γτ σε βλέπω ότι μπερδεύτηκες.” Θα σε πω αύριο θα το δώσω σε κάποιον που ξέρει περισσότερα από εμένα για να μου το κάνει και αν δεν μπορέσει τότε θα σου στείλω τον αριθμό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@sideris20250 Στη περιγραφή των rom υπάρχει η περιγραφή για το rootαρισμα. Δες για να καταλάβεις: Κατάργηση του Pre-Root της ROM Σε ότι αφορά το Magisk και το Super User(V2.82). Επειδή ο καθένας γενικά έχει τις δικές του ανάγκες, και ανάλογα τις εφαρμογές που τρέχει στην συσκευή του, μπορεί να θέλει Root ή όχι, μπορεί να θέλει Super User ή Magisk κτλ κτλ., από αυτή την Version θα σας δίνουμε τις ROM χωρίς να είναι Pre-Rooted. Υπάρχουν τα Zip εγκατάστασης και του Super U…
-
Μα δεν υπάρχει αυτό το ζιπ που μου λες μέσα στην μνήμη του κινητού Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sideris20250: “ ” Δεν σε κατάλαβα ακόμη, συγχώρεσε με. Εφόσον πέρασες την νέα rom στο τηλ σου βγήκες σε twrp και πέρασες μέσα στο twrp το supersu.zip που περάστηκε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου κατά την εγκατάσταση; Αν δεν έκανες εγκατάσταση μέσα από twrp, βγες τώρα και κάνε το τώρα.” Συγνώμη επειδή δεν το κατάλαβα αυτό δεν είναι το supersu 1e055650e30ca0224ad09dbaf6c816ec.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@sideris20250 Έχεις περάσει το supersu.zip που σου είπα από twrp;” Η εφαρμογή supersu είναι εγκαταστημενη μήπως πρέπει να αποσυμπιέσω την ρομ στο πισι και να πάρω το ζιπ αρχείο του ρουτ μέσα από την ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@sideris20250 Έχεις περάσει το supersu.zip που σου είπα από twrp;” Θα το κάνω σπίτι τώρα είμαι στην δουλειά Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk