Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 435.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα μια ερωτηση ασχετη με ολο το θεμα εχω ενα samsung s3 mini ο πιτσιρικας μου και εβαλε μια ρομ δεν ξερω που την βρηκε την 3.0.101 novafusion+τις xiaomi μου ειπε ειναι beta υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια ελληνικη ρομ απο xiaomi” Δεν υπάρχει καμμία διαθέσιμη ROM σε MIUI από επίσημους Developers.. Ίσως βρείς καμμία από XDA αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει και ελληνικά.” ευχαριστω
-
καλησπερα μια ερωτηση ασχετη με ολο το θεμα εχω ενα samsung s3 mini ο πιτσιρικας μου και εβαλε μια ρομ δεν ξερω που την βρηκε την 3.0.101 novafusion+τις xiaomi μου ειπε ειναι beta υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια ελληνικη ρομ απο xiaomi
-
17 δεν αφηνει την συσκευη να εχει root
-
redmi note
ΜήνυμαΜόνο στον mogila πιάνει το μπλοκ στον χρομ το μπλοκ δεν πιάνει
-
καλησπερα μια ερωτηση εβαλα στο redmi note αυτον τον λανσερ MiHome2_2_27_0_100_1_android αλλαδεν μπορω να βγαλω τον ηχο απο το κλειδωμα, ξεκληδωμα πως μπορω να το βγαλω και συγνωμη που ειναι σε λαθος τοπικ που ροταω
-
ok και απο εμενα
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sideris20250: “παταω την ελλαδα αλλα δεν κανει τιποτα μηπως δεν ειναι αυτο Screenshot by Lightshot” Πρέπει να σου βγάζει κάτι σαν κυκλάκι αριστερά, όπου το τικάρεις και ψηφίζεις. Έχεις κάνει Log-in, έχεις 20 credits?[/q εχω κανει λοτζιν αλλα δεν με βγαζει τιποτα να τικαρω και δεν εχω 20 credits ”
-
παταω την ελλαδα αλλα δεν κανει τιποτα μηπως δεν ειναι αυτο Screenshot by Lightshot
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από caeser: “Φυσικά τα παραπάνω δείγματα είναι από τον broswer της Miui...” αυτά παίζουν και χωρίς το adobe flash player με όλους τους browsers , ψάξε γενικά για βίντεο , που δεν συνδέονται με την σελίδα του youtube , δεν παίζουν με τον broswer της Miui” Τα δείγματα που έδειξα απο πάνω ΔΕΝ έχουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να κάνουν με το YouTube... Και εν πάσει περιπτώσει, εσύ ρώτησες εάν παίζει web tv... και λέμε ΝΑΙ παίζει και web tv και live streaming…
-
Παράθεση από soulfreem: “Τα εχω πειραξει αλλα δεν βλεπω διαφορα!” αποκλειετε πλεον τα ακουστικα δεν μπορω να τα βαλω στο τερμα και ολα αυτα με το MTK enginee
-
Παράθεση από pasxalis: “Ενα εκνευριστικό που κάνει συνεχώς. Όταν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά στο wifi μου βγάζει κάποιο δίκτυο άσχετο ή κάποιο που είχα βρει πριν μέρες και μου ζητάει κωδικό. Γιατί γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” διοτι εχεις ενεργοποιημενη την ρυθμιση για ελευθερα wifi
-
στην εφαρμογη της μουσικης δεν υπαρχει πλεον η ρυθμιση να κατεβαινουν τραγουδια μεσω κηνιτου κατα αλλα ολα δουλευουν ρολοι
-
καλημερα και καλη εβδομαδα μολις την κατεβασα ρην GTV-4.11.14 ROM στο πληκτρολογιο θα ηταν καλο να ειχε περισσοτερα θεματα για τα υποληπα δεν ξερω ακομα
-
καλημερα ερωτηση που βρισκω την εκδοση GTV 4.10.10 για redmi note διοτι απο το οτα δεν με αναβαθμιζει το τηλεφωνο
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει τη…
-
Παράθεση από bilis1234: “καλημερα παιδια εχω ενα θεμα δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια απο κανενα mb3 downloader μολης μου βγαζει το τραγουδι κ παταω για κατεβασμα με πεταει εξω,κ μηλαμε εχω προσπαθησει με πανω 10 απο διαφορετικους mb3” σε redmi note παντως τα mp3τα κατεβαζει κανονικα