Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 435.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@sideris20250 εφοσον έχεις περάσει την ελληνικά μέσα στο κινητό έχεις supersu και magisk. Διαλέγεις ποιο θέλεις για root και το τρέχεις μέσα από το twrp. Ξεκλείδωμα του Bootloader.” Έβαλα μία εφαρμογή να τρέξει και μου έβγαλε αυτο cdf0d869df4482d2800e46febfeb8774.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σήμερα πέρασα την ρομ (άρωμα) σε redmi note 4 mido και δεν μου δουλεύει το ρουτ πως το ενεργοποιώ?
-
Παράθεση από sakis222: “Παράθεση από sakis222: “Καλησπέρα, σε redmi note 3g σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη (7.6.8)δεν έχει qr scanner και εφαρμογή update. Επίσης στην παρούσα (την έχω περάσει 2 φορές με καθαρή εγκατάσταση) δεν έχει την εφαρμογή μας αλλά αυτό ο.κ, την κατεβάζω. Κάνω κάτι λάθος? ” Δεν δουλεύουν ούτε τα μηνύματα SOS Τι μπορεί να πήγε στραβά? Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω! ” ερωτηση τα δεδομενα σε δουλευουν με αυτην την ρομ στο redmi note 3g
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stratos2004: “Πέρασμα του 7.10.14 update σε Note4 Global mido 4GB - 64GB με επιτυχία και κανένα λαθάκι, πάντα με τον καλό και γνωστό τρόπο. :D” Σε κάνα 2 μέρες πες πως πάει η μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Δείξε μια φώτο από Ρυθμίσεις==> Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε κι εμείς...” Αυτές dd5cba0fe759d63824608241864505f4.jpg1a02c5c3a23f97725229b93936b4cfe9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sideris20250: “Έχω το redmi note 4 clobal με τον snapdragon και ρομ για mido Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα που είναι το πρόβλημα ακριβώς ? Η συσκευή σου είναι mido. Γιατί έχεις την υπόνοια ότι έχεις λάθος ROM ?” Το πρόβλημα είναι εδώ ενώ έχω πάρει το redmi note 4 clobal η συσκευή με την ρομ που φοράω με το μετανοναζει redmi note 4X και στην λίστα με τις ρομ το redmi note 4 το ονομάζει nikel και όχι mido Στάλθηκε από το Redmi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@sideris20250 Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχεις λάθος rom; To κινητό σου έχει snapdragon ή mediatek επεξεργαστή; Και τώρα ποιά rom έχει; Για nikel ή για mido;” Έχω το redmi note 4 clobal με τον snapdragon και ρομ για mido Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα ενω εχω το redmi note 4 global εχω περασμενη την ρομ xtrv aroma 7.9.8 beta αλλα ειναι η ονομασια mido τωρα που εχω καταλαβει οτι φοραω λαθος ρομ την νεα θα την βαλω με φακτορυ ρεσετ ενω το τηλεφωνο δουλευει τελεια
-
καλημερα και απο μενα σε redmi note 4 ολα δουλευουν ρολοι και η μπαταρια εδω και 2 μερες που δουλευω το κινητο εχει πολυ καλη διαχιρηση μπαταριας
-
Καλησπέρα και από μένα σήμερα πέρασα την ρομ σε redmi note 3G και παρατηρήσα τα εξής. Η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα, τα δεδομένα αλλού πιάνει Η+ και αλλού Ε δηλαδή ότι θέλει σε δυκτιο της cosmote εκεί που δεν είχα προβλήματα τώρα έχω και το τελευταίο άλλαξε το μενού της μπαταρίας και ενώ έχω την εφαρμογή χωρίς περιορισμούς δεν γράφει σωστά την διαδρομή με κλειστή οθόνη αλλά μόνο ανοιχτή 32fc51b464fdf40d1844cb9d4cfe7874.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα μετα την GTV-6.11.3 οποια ρομ και να δοκιασα και τους 3 τροπους ποτε δεν μπορεσα να πιασω Η+ αλλα μονο Ε ΣΕ redmi note 3g πιστευω με την καινμουρια ρομ την αλλη εβδομαδα να στρωσει αυτο το θεμα εκτος αν με προλαβει η καινουρια συσκευη.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sideris20250: “αλλά το θέμα με τα δεδομένα τι γίνετε ” Ποιο θέμα ? ” εννοω οτι στο redmi note 3g τα δεδομενα στις xtrv rom και μετα εκτος απο Ε δεν μπορεσα ποτε να πιασω Η+
-
Όλα καλά μπράβο στα παιδιά αλλά το θέμα με τα δεδομένα τι γίνετε στο μόνο που πάσχουν αυτές οι ρομ
-
σιγα το χρωμα ενα κοκκινο δεν λενε να βγαλουν
-
Καλησπερα ενώ βλέπω πλέον ότι τα δεδομένα δουλεύουν σε Η+ δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από το πλάι στορε και ο διαθέσιμος χώρος είναι στα 3 γιγα ελευθερος και κατι ΑΚΟΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ σελιδα με την ρομ και εχει μονο αυτο που αναφερει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών
-
παιδια δεν μου εμφανιζει το κινιτο συγκεκριμενα εχω το redmi not 3g και εχω κανει σωστα τα βηματα gyazo.com/4af304906d3412103f8c4409b1ec5284 τι να κανω? α και κατι αλλο ενω παταω power και vol down gyazo.com/15b31b971de827d14172544f90ac1eee to εχω διμοσιευση απο το σαββατο αλλα δεν πηρα μια απαντηση
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. Βάλε ένα screenshot με το σφάλμα που σου βγάζει όταν το φλασάρεις σαν img.. ” Screenshot by Lightshot αυτο μου κανει. ενω εχω recovery μεσα στο κινιτο δεν μπορο να περασω ρομ διοτι μου βγαζει ερρορ το /cache και δεν μπορει να το κανει mount και σταματα το flash και μ το ποιανει failed
-
Το redmi note 3G έχει 3080 μπαταρία και όχι 3200