Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-82 από 82.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Για τον τομέα κάμερα μου απάντησε ο Spideman3 ότι πάσχει η συσκευή σε firmware υπάρχει τρόπος περάσματος του firmware της google για την κάμερα ; Για τον τομέα locked bootloader εάν πάρω τηλέφωνο με global rom χρειάζεται να τον ξεκλείδωσω; Δεν είμαι άνθρωπος ούτε που θα κάνει root ούτε που θέλει να εγκαταστήσει custom roms η βασική global έκδοση θα με καλύψει φαντάζομαι. Έχω δει αρκετές αγγελίες με μεταχειρισμένα Mi8 τι θα πρέπει να προσέξω στην περί…
-
Καλησπέρα σε όλους!!!! Λέγομαι Χρήστος και μόλις πριν από λίγο γράφτηκα στο forum. Αιτία είναι ότι με ενδιαφέρει να αγοράσω το Xiaomi Mi 8 στα 6/128GB Είμαι ήδη κάτοχος του Huawei P20 pro (το οποίο μάλλον θα κληρονομήσει η σύζυγος) και εχθές δοκίμασα για λίγο σε μεγάλο πολυκατάστημα το Mi 8 και απλά ενθουσίαστικα. Δεν είχα ποτέ Xiaomi κινητό για αυτό και έχω ορισμένες απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας. 1. Να αγοράσω το Mi 8 τώρα ή να περιμένω το Mi 8 pro ; 2. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Mi 8 …