Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 749.

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Παράθεση από baiosss: “Στα της κάμερας πως τα πάει? ” Δεν το πολυψάχνω με την κάμερα εξου και το m8 δίπλα στο mi4s. Θα περιμένω να δω διαχείριση μπαταρίας πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Μακάρι με το miui 8 να δούμε και android 6 στην συσκευή μας. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk ” Η αυτονομια στις cm ειναι ενα κομματι που ποναει συνηθως και δεν τα πανε ιδιαιτερα καλα. Βεβαια αυτη απο οτι βλεπω ειναι και σε stable σταδιο, ε? Μακαρι να ερθει και το android 6 με την 8αρα miui…

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Ο gkalen δεν κάνει rom βασισμένες στην miui όμως? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: xiaomi mi-4s

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Το fingerprint δεν παίζει ακόμα αλλά sdcard αναγνωρίζει κανονικά. Πολύ σφαιράτη rom. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk ” Ναι ότι βασίζεται σε cm είναι σφαιρατο! Και πολλές φορές θεωρώ πως είναι και πιο όμορφη από miui εκτός ότι είναι και πιο ελαφριες. Στα της κάμερας πως τα πάει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: xiaomi mi-4s

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Να ναι καλά το mi4c ... Resurrection Remix M libra / aqua v5.6.9 [24… | Xiaomi Mi 4C Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk” Το fingerprint θα παίζει όμως? Ή κάρτα sd θα την αναγνωριζει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από verfot33: “Ισως φταιει η ρομ που φοραει 7.00.55.00 ” Η ρομ σου θέλει αλλαγή αλλά ράδιο ότι και να κάνεις δεν θα έχεις. Το κινητό μας απλά δεν έχει. Η ρομ όμως που έχεις είναι ανεπίσημη και θα σου φέρει στην πορεία πολλά προβλήματα ” Το παληκαρι αναφερεται στο Mi4 και οχι στο Mi4c. Ασχετα οτι ειναι κατοχος και των δυο συσκευων. Η rom που φοραει λοιπον στο Mi4 προφανως δεν του επιτρεπει να εχει ραδιοφωνο ως εφαρμογη, επομενως αν περασει καποια αλλη rom θα εμφα…

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Παράθεση από baiosss: “ ” Νομιζω ήρθε η ωρα για την πρώτη custom rom. 19217dbac2c29853fabe153d4fd994ef.jpg Sent from my Mi-4s using Tapatalk ” Δεν εγραφα τζοκερ καλυτερα? Πολυ καλα νεα παντως, επιτελους! Που την βρισκουμε αυτη, στο γνωστο site? Ετσι για να παρακολουθουμε την πορεια της.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Αν σκεφτείς ότι το mi4c είχε όταν πήρα εγώ το mi4s 100€ κάτω λογικό είναι να μην πουλάει. Τώρα βλέπω ή διάφορα τους είναι στα 70€ από αυτά που βλέπω στο vickmall. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα κινέζικο προϊόν που δύσκολα ο άλλος θα δώσει 300€. Προσωπικά αν το mi5 δεν είχε μπροστά το σαμσουνγκομπατον θα το είχα πάρει. Μένω στο mi4s μιας και την θεωρώ την πιο όμορφη συσκευή της xiaomi μαζί με το mi note pro. Το σημαντικό πάνω από όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία απροβλημα…

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παντως αν και ειναι ακομα νωρις για απολυτα συμπερασματα, απο οτι φαινεται το mi4s δεν εχει πεισει πολυ κοσμο. Εδω για παραδειγμα ειμαστε 3-4 ατομα κατοχοι της συσκευης. Σε διπλανο forum παιζει να ειμαστε το πολυ τρεις (εκ των οποιων οι δυο ειμαστε και εδω) και στο xda παλι ειναι ελαχιστοι με αποτελεσμα να μην εχει καποια υποστηριξη και αλλων custom roms. Ευχομαι να αλλαξει αυτο στην πορεια για να μπορουμε να του πεταμε και καμια αλλη customια αμα γουσταρουμε για αλλαγη.

• RE:

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Εμένα με το που θα είναι σε WiFi έρχονται μόνο όταν είναι σε 3g-4g δεν έρχονται και θα ήθελα να κάνει ενημέρωση και σε 3g-4g” Πως το πετυχαινω αυτό? Δηλαδή να με ειδοποιεί όταν συνδεομαι σε κάποιο wifi. Επίσης έρχονται μόνα τους ή πρέπει να μπεις στην εφαρμογή του mail και να κάνεις ανανέωση χειροκίνητα? Χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή mail ή κάποια άλλη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Για να μας ερχονται τα mail πρεπει να εχουμε μονιμως ανοιχτο τον συγχρονισμο η γινεται και με καποιον αλλο παρασκηνιακο τροπο? Θυμαμαι για παραδειγμα σε προηγουμενο xiaomi (mi4c) που του ειχα περασει cm13 δεν χρειαζοταν να εχω ανοιχτους συγχρονισμους και τα mail με το που εκανε συνδεση σε καποιο δικτυο wifi η data αμεσως με ειδοποιουσαν. Το ιδιο γινεται και σε μια αλλη συσκευη με αλλο φυσικα λειτουργικο (BB10 OS). Στην miui δεν γινεται κατι παρομοιο?

• Παράθεση από kostakislarisa: “Ωραιο σαν λειτουργία το touch assistant αλλά ορισμένες φορές εμποδίζει στην πλοήγηση..! Δε βρίσκω καποιο σημείο που να μην "ενοχλεί". Κατά τα άλλα η ρομ είναι κομπλε!! ” Ωραιο χαρακτηριστικο αλλα για συσκευες των 5,5 ιντσων και πανω.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Παράθεση από baiosss: “ ” ” NILLKIN Amazing Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Mi4s / Xiaomi Mi 4s

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παρατηρεις οντως καταναλωση μπαταριας γιατι μπορει και η εφαρμογη αυτη να δειχνει οτι να ναι. Επισης τσεκαρε και αυτο λιγο μπας και...http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/systemadsprpcd-draining-battery-t2964244 Εχω την εντυπωση παντως πως το better battery stats ειναι καλυτερο app απο αυτο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mi-4s

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Τελικα επρεπε να μπει στο ψυγειο 1c7eddec54275ae73d019cf9907f3c52.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Όχι ενδιαφέρον όμως περιμένω να το πάρεις να το δούμε...... Παντός ένα τεστ που έκανα τώρα όπως είναι ψιλό ζεστό έβγαλε 63 και κάτι ” Θα ενημερώσω όταν έρθει. Εγώ πάω στοίχημα τώρα αν του κάνω ένα τεστ θα πάει στα 40k το πολυ Οπως ειπα, 43.411 εβγαλε τωρα το antutu. Εχω αρχισει να ανυσηχω μηπως κατι τρεχει με την συσκευη. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Άσχετα με αυτό, έχετε μήπως προμηθευτεί από vickmall τα film glass της nillkin που μπαίνουν και στο πίσω μέρος της συσκευής? Μόλις έκανα την αγορά γιατί τη φοβάμαι την πίσω επιφάνεια της τηλεφωναρας μας για γρατζουνιες και ρωτάω μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και να μου πείτε απόψεις. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Επίσης να υποθέσω ότι ο καλύτερος τρόπος για ψηλά αποτελέσματα, θέλει πλήρης φόρτιση, καθαρισμό με την εφαρμογή και ξεκούραση πριν το τεστ? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Όχι απαραίτητα απλός πρέπει να είναι κρύο το κινητό να το αφήσεις να ηρεμήσει μην το έχεις μέσα σε θήκη εμένα έβγαλε 68000 χωρίς να μπει στο ψυγείο” Ποια rom φοράει το δικό σου? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Δηλαδή μου προτείνεις γι ακόμη καλύτερα αποτελέσματα να μπει στην κατάψυξη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Σε καποιο ξενο site διαβασα οτι ο 808 και οι υψηλες θερμοκρασιες του εχουν ως αποτελεσμα χαμηλη βαθμολογια στο antutu. Οσες φορες το ετρεξα σε διαφορες εκδοσεις της εφαρμογης, ειχα χαμηλοτερη βαθμολογια (πχ 44.000 η 52.000) και απο την ιδια την συσκευη που ηταν στον πινακα των rankings που ηταν στα 62 χιλιαρικα. Με λιγα λογια τι χρειαζεται, να το βαλω στο ψυγειο και να τρεξω το antutu?