Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με τον οδηγό.... υπάρχει διαφορά στη διαδικασία αν η συσκευή είναι με MTK ή SNAPDRAGON επεξεργαστή? Ευχαριστω!!!
-
Καλησπέρα στην παρέα! Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στους "δημιουργούς" της ρομ για την υπομονή τους και την υπερτατη προσπαθεια τους για εμας.... απο πλευράς μου σαν κάτοχος Redmi Note 4G δεν έχω καλά νέα.... το κινητό τραβάει κολλήματα με την MIUI 8 πολλες φορές όσον αφορά εφαρμογές και ακόμα περισσότερες όσον αφορά εσωτερική μνήμη! εκει π είχα με τον ίδιο αριθμό εφαρμογών 1.5 gb ελεύθερη τώρα με την MIUI 8 εχω πάει στα 500mb με αποτέλεσμα να μπλοκάρει κάθε λήψη και καμια φορά και συγχρονισμό δεδομένων! μ…
-
ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! θα έχετε νέα μου (ευχαριστα θέλω να πιστεύω) !!!! καλή βδομαδα!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ΑΜΕΣΟΤΑΤΕΣ απαντήσεις! οπότε αν κατάλαβα καλά (συνηθισμένος βλέπετε σε ξεκλείδωτο REDMI NOTE 4G :P) κάνω την διαδικασία κατα γράμμα και με ευλάβεια.... καθιστώ την συσκευή χρησιμοποιήσιμη και έπειτα περιμένουμε το μηνυμα της xiaomi για να μπορούμε να παίζουμε μπάλα και με recovery menu.....υπάρχει κάποια νήμα/οδηγός για την διαδικασία αφου λαβουμε το οκ απο την xiaomi? Και πάλι ευχαριστώ!
-
καλησπέρα !!!! έπεισα ένα φιλαράκι για την αξιοπιστία των xiaomi μας και ήρθε στην παρέα μας με ενα mi5!!!! μας ήρθε σήμερα και θα ήθελα να ρωτήσω πάνω στον παραπάνω οδηγό .... κάναμε αίτηση για unlock.... με βάση τα λεγόμενα του οδηγού λοιπόν γίνεται να γίνει ξεκλείδωμα του κινητου και εγκατάσταση άλλης ρομ χωρίς να περιμένουμε το 10ήμερο του unlock? είναι απαραίτητη η αλλαγή της rom γιατί οι κινέζοι φίλοι μας δεν το έλενξαν καλά πριν το στείλουν και το μοναδικό μέχρι στιγμης και σοβαρότατο πρό…
-
Καλο καλοκαίρι στην παρέα!!!! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
καλη επιτυχία για άλλον έναν υπέροχο διαγωνισμό από το φόρουμ μας XIAOMI MI4 3GB Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch FHD Screen MIUI 7 3G Smartphone online - coolicool
-
η xiaomi πάντα και παντού δίπλα μας.... καλή επιτυχία σε όλους!
-
καλησπερα στο φορουμ...έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα με τις γραμματοσειρές στο redmi note 4G/LTE; Δεν υπάρχουν πουθενά στις ρυθμίσεις... Κάνω αναζήτηση την λέξη "γραμματοσειρες" και μ βρίσκει τις γραμματοσειρές...όταν ανοίγω και παταω εφαρμογή σε μια από αυτές π έχω κολλάει η εφαρμογή της γραμματοσειράς και πρέπει να την κλείσω από το app manager...τι παίζει;το update είναι σαν να τις κατήργησε...
-
Φίλε μου admin MIUI_ART είσαι μεγάλος!!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Επιτέλους το μανάρι είναι στα ελληνικά!!!!
-
ευχαριστώ πάρα πολύ λοιπόν!!!
-
ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! ΠΟΙΑ ROM ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ? ΤΗΝ 5.1.24 ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΣΙ? ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ 438MB !!! ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΣΩΣΤΑ?
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ !!!! ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΉΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΕΣ !!!!!! ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ XIAOMI-MIUI.GR!!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ROOT,FLASH,ROM ) !!!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ REDMI NOTE 4G ME MIUI VERSION 6.3.3.0 (KHICNBL) ΚΑΙ ANDROID 4.4.4 KTU84P. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΉΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ROOT ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΗ ROM.... ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!! pleasa…