Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Recordings
Μήνυμαευχαριστω!
-
Recordings
Μήνυμακαλησπερα, θελω να τραβηξω στο pc τις ηχογραφησεις του κινητου. που αποθηκευονται; 4x mido, 4/64, αρωμα 9.0.5.0
-
supersu# update
Μήνυμαθενξ!
-
supersu# update
Μήνυμαρομ: αρωμα 9.0.5.0 twrp: 3.2.1.0
-
supersu# update
Μήνυμακαλησπερα, κατεβασα το live boot και μου βγαζει το μηνυμα του συνημμενου. πως θα κανω update to supersu? 4x, 4/6, mido, αρωμα 9.0.5.0.
-
mi logo
Μήνυμαδεν ξερω τι παιχτηκε, αλλα δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη και μολις εβαλα την αρωμα 9.5, ολα δουλευουν οπως πρεπει μεχρι στιγμης. σας ευχαραστω!
-
mi logo
Μήνυμαχθες περιμενα για ωρες, σημερα το αφησα μεχρι 20 λεπτα. γενικα με twrp εγκατεστημενο, σε οποιοδηποτε reboot, δε μπορει να φυγει απ' το logo.
-
mi logo
Μήνυμαεχω δοκιμασει με: - 3.2.1.0 - 3.1.1.0 και τωρα θα δοκιμασω με: 3.1.0.0
-
mi logo
Μήνυμαοταν επιλεγω να κανει reboot στο recovery, τοτε ξανα φριζαρει στο mi logo. πρεπει να μπω χειροκινητα.
-
mi logo
Μήνυμαγιώργο μου βγάζει αυτό:
-
mi logo
Μήνυμαredmi note 4x (mido), sd, 4gb/64gb το κινητό ήρθε κλειδωμένο, άνοιξε την πρώτη φορά κανονικά. το ξεκλειδώνω με τον επίσημο τρόπο, βάζω το: twrp_mido_3.2.1-0_miui-hellas, ρίχνω τη ρομ στη συσκευή, reboot και κολλάει στο mi logo. βάζω τη fastboot rom: mido_global_images_V9.0.5.0.NCFMIEI_20171113.0000.00_7.0_global με miflash κι ανοίγει κανονικά. ξανα κάνω τη διαδικασία αλλά βάζω την 3.1.1.0 twrp και ξανά τα ίδια. το κινητό δε θέλει ν' ανοίξει με twrp εγκατεστημένο. κάτι άλλο, όταν βάζω ρομ χύμα στ…
-
Καλησπέρα. Έχω το Redmi note 3 pro, 32 gb. Το κινητό ήρθε με την 8.0.1.0. Και σ' αυτήν και στην 7.3.2.0, στην αρχή δε μ' άκουγαν, έπειτα είτε έκανα κλήση και το σήκωναν, είτε το κινητό ήταν σε standby, το ίδιο, σα να μη λειτουργούσε κάν το μικρόφωνο. Τώρα, ενώ αναγνωρίζει τη σιμ, στην κλήση από άλλο τηλέφωνο ή βγάζει κατειλημμένο ή κλειστό. Τέλος, όταν κι εάν γίνει μια σωστή κλήση, το κινητό την τερματίζει από μόνο του. Έχω βίντεο για όποιο άτομο ενδιαφερθεί να βοηθήσει. Τί να κάνω; Το μαγαζί απ…