Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Ποια να επιλέξω να παω σε dev chinese η δεν κανει ?
-
προσπερναω το βημα με το περασμα τις chinese dev ??
-
Screenshot by Lightshot Παιδια το τσεκαρα ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος η επομενη διαδικασια που πρεπει να κανω ποια ειναι ??
-
ωρραια και με το που περασω την κινεζικη χωρις να εχω τσεκαρει bootloader ...αν ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος τι κανω .... Διαβασω πως για να περασω την ελληνικη πρεπει να τον ξεκλειδωσω με τον official... Οπότε αφου περαστει η κινεζικια ρομ τι πρεπει να κανω σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτος ?
-
Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) Βλέποντας αυτωβ τον οδηγο συμπαιρανα το εξεις .... Χωρις να ξερω αν ο bootloader αυτην την στιγμη ειναι κλειδωμενος η ξεκλειδωτος ακολουθαω τα βηματα του οδηγου και περναω την dev chinese με τον recovery τροπο ( μιας και ειναι πιο ευκολος ) .... Και τωρα αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος τον ξεκλειδωνω με το official τροπο χρησιμοποιοντας την αδεια και το εργαλειο τις xiaomi . Αν ειναι ξεκλειδωτος περναω κανονικα στο επομενο βημα δλ…
-
Σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση... Δλδ τωρα αυτο που χρειάζεται ειναι να κατεβασω την developer chinese και με το MI pc suite να την περασω ακομα και αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος ??
-
Καλησπέρα σε όλους ... Χθές ελαβα το xiaomi redmi pro με 32 gb και xelio x20 και ειναι η πρώτη μου επαφη με xiaomi.Το κινητο ηρθε με miui 8.0.1.0.0 global stable ... ΄Εχω κάποιες απόριες και δυσταζω στο να πέρασω την ελληνική rom. 1) Χρείαζεται να απενργοποιήσω την ψηφιακή υποφραφη των Windows ( εχω windows 10 64bit ) στον οδήγο δεν το αναφερει αλλα στον οδηγό του redmi 3s το λέει 2) Αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος χρειάζεται να τον κλείσω πριν περασω την developer chinese ? 3) Γίνεται απο glo…