Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στους έχοντες και μη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλημερα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚατσικοποδαρε καλό ταξίδι και που'σαι την επόμενη να πας περιφερικά από τον νομό Αττικής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα χωριανοί ξυπνήστε , μεσημεριασε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα . @demakhs Μήτσο δεν κανονισες σκουληκοσυναστηση για να κεράσεις για το καλορίζικο . Άντε ρε καλοταξιδο και καλά συνεργεία.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιώργο άνοιξε κανονικά όλα καλά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌλα καλά το κινητό άνοιξε με mi flash tool το οποίο έχει αλλάξει σε γενικές γραμμές και δεν είναι το ίδιο με τον οδηγό , τώρα δεν ξέρω αν γλίτωσαν αυτά που είχε μέσα γιατί ζητάει το κωδικό του mi acount , θα δείξει αύριο. Thanks to @spideman3 K @makis1024
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑκυρο νομιζω το βρηκα
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makis1024 οταν παω να τρεξω το miflash tool μου βγαζει μηνυμα " XiaoMiflash has stopped working " οποτε τι κανω, εκτος κιαν κανω κατι λαθος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞεκιναω και βλεπουμε
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makis1024 Mανωλη επειδη δεν ξερω εαν ειχε ενεργο το miclud ουτε αυτος θυματε, φωτο κτλπ υπαρχει πιθανοτητα να σωθουν η καποιο τροπο ή με fastboot
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από zanos: “Ερώτηση τώρα που είμαι στο μετρό μου ήρθε μια σκέψη , μπορώ να του περάσω μέσω fastboot το twrp και από εκεί μεσα από την sd να του flashαρω rom . ” Εφόσον είναι ξεκλείδωτος ο bootloader με εντολές cmd μπορείς να το κάνεις. Όσο αφορά ποια rom θα σε απαντήσουν ο Μανώλης & Ειρήνη.TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιωργο ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος κατεβαζω και την fastboot rom για να την εχω, οποτε …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕρώτηση τώρα που είμαι στο μετρό μου ήρθε μια σκέψη , μπορώ να του περάσω μέσω fastboot το twrp και από εκεί μεσα από την sd να του flashαρω rom .
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makis1024 οταν παω σπιτι θα το δω για το bootloader, προβλεπω μεγαλο απογευμα βαστατε κουραγιο εσυ και ο Μπαοκ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Περνάτε μια fastboot rom εγκατάσταση με το miflash tools. Κάτω δεξιά επιλογή Save Data User για να μην χάσει τίποτα. @zanos Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αραχνια δωσε λεπτομεριες και να παω σπιτι να τα σβουντιξω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδια βοηθεια σε συναδερφο που εχει kenzo με ξεκλειδωτο bootloader (μονο χωρις να εχει μπει αλλη rom εχει την officiall ,το ειχαμε ξεκλειδωση πριν 2.5 χρονια οταν τα πρωτο πηραμε) και απο χθες οταν πηγε να το ανοιξει μπαινει σε loop δηλ. εμφανιζεται το logo MI οι τελιτσες τρεχουν κανονικα και οταν ανοιξει η αρχικη οθονη σβηνει και κανει συνεχεια αυτο το loop.Πως διορθωνετε ?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα από τους ΔΥ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα