Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα στους έχοντες και μη

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλημερα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κατσικοποδαρε καλό ταξίδι και που'σαι την επόμενη να πας περιφερικά από τον νομό Αττικής.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα χωριανοί ξυπνήστε , μεσημεριασε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα . @demakhs Μήτσο δεν κανονισες σκουληκοσυναστηση για να κεράσεις για το καλορίζικο . Άντε ρε καλοταξιδο και καλά συνεργεία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιώργο άνοιξε κανονικά όλα καλά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όλα καλά το κινητό άνοιξε με mi flash tool το οποίο έχει αλλάξει σε γενικές γραμμές και δεν είναι το ίδιο με τον οδηγό , τώρα δεν ξέρω αν γλίτωσαν αυτά που είχε μέσα γιατί ζητάει το κωδικό του mi acount , θα δείξει αύριο. Thanks to @spideman3 K @makis1024

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ακυρο νομιζω το βρηκα

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makis1024 οταν παω να τρεξω το miflash tool μου βγαζει μηνυμα " XiaoMiflash has stopped working " οποτε τι κανω, εκτος κιαν κανω κατι λαθος.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξεκιναω και βλεπουμε

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makis1024 Mανωλη επειδη δεν ξερω εαν ειχε ενεργο το miclud ουτε αυτος θυματε, φωτο κτλπ υπαρχει πιθανοτητα να σωθουν η καποιο τροπο ή με fastboot

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από zanos: “Ερώτηση τώρα που είμαι στο μετρό μου ήρθε μια σκέψη , μπορώ να του περάσω μέσω fastboot το twrp και από εκεί μεσα από την sd να του flashαρω rom . ” Εφόσον είναι ξεκλείδωτος ο bootloader με εντολές cmd μπορείς να το κάνεις. Όσο αφορά ποια rom θα σε απαντήσουν ο Μανώλης & Ειρήνη.TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιωργο ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος κατεβαζω και την fastboot rom για να την εχω, οποτε …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ερώτηση τώρα που είμαι στο μετρό μου ήρθε μια σκέψη , μπορώ να του περάσω μέσω fastboot το twrp και από εκεί μεσα από την sd να του flashαρω rom .

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makis1024 οταν παω σπιτι θα το δω για το bootloader, προβλεπω μεγαλο απογευμα βαστατε κουραγιο εσυ και ο Μπαοκ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Περνάτε μια fastboot rom εγκατάσταση με το miflash tools. Κάτω δεξιά επιλογή Save Data User για να μην χάσει τίποτα. @zanos Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αραχνια δωσε λεπτομεριες και να παω σπιτι να τα σβουντιξω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδια βοηθεια σε συναδερφο που εχει kenzo με ξεκλειδωτο bootloader (μονο χωρις να εχει μπει αλλη rom εχει την officiall ,το ειχαμε ξεκλειδωση πριν 2.5 χρονια οταν τα πρωτο πηραμε) και απο χθες οταν πηγε να το ανοιξει μπαινει σε loop δηλ. εμφανιζεται το logo MI οι τελιτσες τρεχουν κανονικα και οταν ανοιξει η αρχικη οθονη σβηνει και κανει συνεχεια αυτο το loop.Πως διορθωνετε ?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα από τους ΔΥ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλημέρα