Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίπε κανείς κάτι άλλο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μπα, όσοι δεν έχουν κάνει κολονοσκοπηση, δεν τολμούν να σχολιάσουν γιατί δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους αρέσει... ” Δεν ξέρω αν με την δεύτερη γνώμη αν αλλάζει κάτι ως προς την χαρά.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs απο οτι βλεπω στο avatar σου σαν να μεγαλωσε το χαμογελο θα πρεπει να εμεινες ικανοποιημεμος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Άρα τι μου λες, ότι ελλοχεύει ο μεγάλος κίνδυνος της επιθυμίας της δεύτερης γνώμης?? ” Αν θελεις να γινεις μερακλης .Εσυ αποφασισεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ρε σεις, η κολονοσκοπηση μήπως κ αφήνει κανα κουσούρι?? ” Κοιταξε Μητσο με την πρωτη φορα δεν υπαρχει Θεμα μετα αμα σου ασεσει και θεληισεις να παρεις δευτερη γνωμη τοτε το ξανα συζηταμε. Παντος να ξερεις με την πρωτη φορα δεν γινεσαι .
-
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
zanos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Επανεκκίνηση το router και θα είναι o.k. ” @derveni δεν ήταν θέμα routerτου είχα κάνει επανεκκίνηση από εκεί όπου κατέβαζα την rom την μια η ταχύτητα έφτανε κοντά στα 350 -400 μετά από δευτερόλεπτα έπεφτε στα 50 με70 kb/s παρόλο που άλλαξα και mirror δεν ξέρω τι γινόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, 2 ώρες έκανε να κατέβει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα με ολίγον ψυχρασια. m.youtube.com/watch?v=J1ia-OQThno
-
Παράθεση από makisfz: “σβησε την καταληξη .img απο το recovery να φαινετε σκετο recovery και μετα δωσε την εντολη "fastboot flash recovery recovery.img" ” Παράθεση από geoanto555: “Σβησε το .img στο recovery. ” οκ ευχαριστω προχωρησα μπηκα twrp εβαλα την rom και περιμένω να ανοιξει οποτε ειμαι ενταξει ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εσύ πέρασες την xtrv στο Omega; @zanos ” καταβαζω την rom τωρα και αργει πολλη να κατεβει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒλεπουν μπασκετ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “twrp_omega_3.1.1-0_miui-hellas Τσίμπα και twrp του Γιώργου. ” Το twrp το κατεβασα ευχαριστω , αυτο που αργει απελπιστικα μα πολλη μιλαμε ειναι η rom
-
Μήνυμαμολις ξεκλειδωσα και προχωραω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει global rom για το redmi pro. Θα πρέπει να βάλεις την ελληνική ή να κρατήσεις την κινέζικη ” Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από zanos: “Ο οδηγος ειναι ολα τα λεφτα απλος και ευκολος .Σε Redmi Pro omega που το εκανα μολις τωρα μου εβγαζε μονο china rom και περασα τηn china stable για να περασω global rom τι κανω ποιον οδηγο ακολουθω ” Αναγκαστικά xtrv όπως σε όλα τα κινητά που έχεις φλασάρει , ξεκλείδωμα ,TWRP..... ” Ευχαριστω για τις απαντησεις οποτε προχωρ…
-
ΜήνυμαΟ οδηγος ειναι ολα τα λεφτα απλος και ευκολος .Σε Redmi Pro omega που το εκανα μολις τωρα μου εβγαζε μονο china rom και περασα τηn china stable για να περασω global rom τι κανω ποιον οδηγο ακολουθω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικά μουλάρια τα άλογα της ferrari.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι βουρ μια τουαλέτα