Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑναφέρεσαι στο το miui 8..; Να δούμε τι θα κάνει αυτό στις συσκευές μας..! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚι εγώ που νόμιζα πως ήταν τρόπος προβολής.. είναι όχι απλά το πρώτο xiaomi, αλλά το πρώτο smartphone στην κατοχή μου που μπορώ να "παίξω", ένα sony c1505 δεν έπαιρνε και πολλά πολλά, τώρα βέβαια μπορώ να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο ίσως. Η μόνη αλλαγή που είχα κάνει πάνω του ήταν να του αλλάξω τη σπασμένη οθόνη Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΣίγουρα, δεν κακολογούμε κανένα, Ίσα ίσα ή δουλειά που γίνεται είναι σούπερ από ότι βλέπω. Μία ερώτηση τώρα μιας και το πρόσεξα. Αφού πέρασα το twrp πατώντας το πλήκτρο για τις πρόσφατες εφαρμογές μου βγάζει το εικονίδιο τους κι όχι το τύπου screenshot, έχει να κάνει ή έκανα κάτι εγώ που αλλάζει μέσα από τη ρομ πάλι; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑπλά το μόνο που αναρωτιέμαι τώρα είναι πως έγινε αυτό, να μην έχω ελληνικό twrp μετά την εγκατάσταση της GTV 6.5.12 για mi4s. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΈγιναν όλα χθες με τη χρήση adb όπως το γράφει στο thread του TWRP by mic! Χίλια συγγνώμη, δεν έκανα κάποιο post για ενημέρωση εδώ! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠοιο ήταν το settings στη λίστα; Επιλογή από τη λίστα εννοείς φαντάζομαι Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔε το διατύπωσα σωστά, πατώντας το γρανάζι δε μου έβγαζε υδρόγειο, αυτό έψαχνα κι εγώ και παραξενεύτηκα που δεν υπήρχε εκεί. Ή έψαχνα σε λάθος μέρος; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑυτό μου είχε, αλλά στα κινέζικα και χωρίς το εικονίδιο της υδρογείου για τη γλώσσα.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΟκ. Θα το κάνω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜία χαρά είναι αυτή, εγώ τη φοβάμαι μόνο. Θα έχω πάλι θέμα με τα κινέζικα που θα βγούνε μπροστά φοβάμαι όμως .. ή όχι..; Άσχετο, σου φαίνεται κάπως χαμηλός ο φωτισμός στα κουμπιά home κτλ..; Έχω το μαύρο και κάπως έτσι μου φαίνεται τη μέρα ειδικά. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΤα λινκ πώς τα βάζεις εδώ; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΣυσκευές, redmi note 3 henessey , εκεί έχει τον οδηγό πρώτη εγκατάσταση. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμαr.tapatalk.com/shareLink?url=&…re_fid=66255&share_type=t Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΩχ, πώς το κάνουμε από τάπα; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΌχι, κάναμε τα βήματα της πρώτης εγκατάστασης σε redmi more 3 , υπάρχει οδηγός γι αυτό, εκεί είχε και οδηγό για twrp από adb. Έχεις δει το νήμα..; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑυτό που έχει μέσα τώρα είναι αυτό με μία λίστα, χωρίς κουτάκια. Λογικά το πάνω πάνω είναι για το install, αλλά με πιάνει λίγο ο φόβος για τυχόν αστοχία.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΟπότε δεν είναι εύκολο να κάνω κάτι λάθος και να χαλάσω κάτι..; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΝαι, το συγκεκριμένο είχα κατεβάσει και περάσει με τη βοήθεια του παιδιού που ανέφερα μέσω adb. Mάλλον κάτι δεν έκανα καλά και μπήκε πίσω το κινέζικο..; Έχω χαθεί λίγο σε αυτό το κομμάτι.
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΟκ. Βλέπω πάντως αναφορά στο κάνουμε install από το MI recovery. Σε αυτό δε μπαίνουμε με vol+ power; Eγώ το έχω full στα κινέζικα και δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα, τι κάνω; Είναι το 2.8.7.1.
-
cchros - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Πώς περνάω το τελευταίο που είχα χρησιμοποιήσει με τον birel-motorsport; Τότε είχε βγει μπροστά μου το ελληνικό, αλλά τώρα τίποτε τέτοιο. Με είχε παραπέμψει στον οδηγό για πρώτη εγκατάσταση στο redmi note 3, εγκατάσταση μέσω adb.