Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 459.
-
Παράθεση από sherlock: “Παίδες καλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε MIUI GLOBAL 13.0.4 stable, το κινητό ξαφνικά δεν έχει σήμα, δείχνει όταν με καλούν οτι μιλάει κτλ και επίσης πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Κοινώς δεν δουλεύει σαν κινητό. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? ” Καλημέρα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από χτες. Το ανέφερα κι εγώ σε ένα διαφορετικό νήμα. ΕΔΩ Έβαλα κάρτα sim wind και λειτουργούσε κανονικά. Έβαλα άλλη κάρτα sim cosmote φίλου και δεν λειτουργούσ…
-
Καλησπέρα παιδιά Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με τις κλήσεις από σήμερα το απόγευμα. Ενώ μου δείχνει ότι έχει σήμα, δεν μπορώ να καλέσω ούτε να με καλέσουν. Ωστόσο μηνύματα στέλνω και δέχομαι κανονικά. Απενεργοποίησα το VoLTE από τις ρυθμίσεις και το ''make calls using WiFi'' αλλά τίποτα. Λέτε να φταίει η cosmote ή έπαθε κάτι το κινητό? Δεν έχω και δεύτερη συσκευή να βάλω την sim να δοκιμάσω Υ.Γ. Πήρα συσκευή ενός φίλου, βάζω τη sim και καλώ κανονικά. Βάζω τη δική του sim στο κινητό μου κ…
-
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στο F3 δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το twrp μέσω fastboot. Μόνο να μπεις σε αυτό. Μόλις μπει στο TWRP Recovery τότε ρίξε το recovery.img χύμα στην συσκευή σου από το PC όσο είσαι στο TWRP Recovery, και από το μενού του TWRP επέλεξε να κάνεις Flash το recovery.img επιλέγοντας το Flash στο Recovery Partition.
-
Δεν βρήκα τι έκδοση είναι αλλά εντελώς ξαφνικά, όπως και στους προηγούμενους, συνδέθηκε μόνη της μετά από 100αδες προσπάθειες κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα από την αρχή. For the record, στο region το είχα Ελλάδα. Μόνο 3-4 φορές το άλλαξα σε china mainland και προσπάθησα να το συνδέσω χωρίς επιτυχία
-
Καλημέρα! Σε MI MIX 2 με Global 12.0.1 όταν προσπαθώ να σώσω μία επαφή δε λειτουργεί το space ώστε να αφήσω κενό μεταξύ των χαρακτήρων. Αυτό συμβαίνει στην έκδοση 12.1.5.7 των επαφών Είναι γνωστό πρόβλημα και λύνεται με update της εφαρμογής των επαφών youtube.com/watch?v=UMQw5rZq8Z4&ab_channel=NewTechTricksTV Η ερώτηση μου είναι. Επειδή έχω ήδη το κινητό 1 εβδομάδα και δεν μου έχει βγάλει ακόμα το σύστημα update για την εφαρμογή των επαφών, υπάρχει τρόπος να την κατεβάσω από κάπου και να κάνω μό…
-
Το always display on το βάζω ''10 seconds after tapping''. Αν το έχω μόνιμα ''on'', όντως θα βλέπω τα notifications αλλά θα τρώει και τη μπαταρία. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει επιλογή που να ανάβει μόνο όταν έρχεται κάποιου είδους ειδοποίηση και όταν τη βλέπω μετά να κλείνει πάλι. π.χ. Έχω διαλέξει ένα notification effect που νόμιζα ότι θα λειτουργεί όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση και μέχρι να τη δω, αλλά δεν λειτουργεί καθόλου. Ενδεχομένως βέβαια το notification effect να λειτουργεί μόνο όταν το alwa…
-
Το προηγούμενο κινητό μου (mi mix 2) είχε ένα led το οποίο αναβόσβηνε σε περίπτωση που είχα μια ειδοποίηση όπως μήνυμα, αναπ. κλήση, viber, email κλπ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f3 και που βρίσκεται διότι δεν το έχω βρει μέχρι στιγμής. Πρέπει κάθε λίγο να ανάβω την οθόνη για να βλέπω αν έχω ειδοποιήσεις
-
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Πως το ξεπερασες? ” Άνοιξα το αρχείο flash_all που είναι μέσα στο φάκελο της fastboot rom και μπροστά από τις γραμμές που περιέχουν το crclist και το sparsecrclist έβαλα την λέξη REM και μου φλάσαρε τη rom κανονικά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μετά από το flash της Xtrv έκανες format data από το twrp recovery ” Όχι. Έβαλα το twrp για να φλασάρω την xtrv και έκανα format data πριν τη φλασάρω. Τότε, χάθηκε προφανώς η rom που είχα πετάξει χύμα μέσα στο κινητό και επίσης, μάλλον λόγου του format data, δεν μπορούσα να την βάλω πάλι μέσα για να τη φλασάρω. Μετά δοκίμασα να πάω με sideload αλλά πάλι δεν μπορούσα γιατί έπαιρνα τα error που έχω ποστάρει στο συγκεκριμένο θέμα. Τέλος, πήγα να φλασάρω την official fastboot…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Θα έλεγα να προσπαθήσεις ξανά να μπεις σε twrp. Δες και στο άλλο θέμα που έχεις ποσταρει σου δίνω κάποια λινκ. ” Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελικά βρήκα κάποιες οδηγίες στο google και κατάφερα να προσπράσω το συγκεκριμένο error και να φλασάρω τελικά την official fastboot για να έχω κινητό αύριο. Απογοητεύτικα λίγο, να σου πω την αλήθεια, και δεν ξέρω αν θα προσπαθήσω πάλι να βάλω την xtrv, αν και θα το ήθελα πολύ
-
ΜήνυμαΈχω φάει πακέτο. Προσπάθησα σήμερα να βάλω την xtrv, κόλλησα και προσπαθώ τώρα να ξαναβάλω την official γιατί δεν έχω κινητό και παίρνω αυτό το error forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70453/ Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί θα το σπάσω μου φαίνεται
-
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
ΜήνυμαΕπειδή έχω κάνει format data από το TWRP το βλέπει απλά σαν internal storage και ενώ προσπαθώ να την κάνω επικόλληση σε την βάζει. Μάλλον δεν έχει partition το κινητό λόγω του format dataforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70452/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70452/