Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 459.
-
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άνοιξε Windows Explorer και πέρασε του στη μνήμη τη rom. ” Πως θα το κάνω αυτό? Μη νομίζεις ότι είμαι και πολύ σχετικός. Να φανταστείς έχω απογοητευτεί και κατεβάζω official fastboot να του φλασάρω γιατί δεν έχω κινητό πλέον. Έχω κολλήσει
-
ΜήνυμαΕίμαι σε TWRP και το βλέπει σαν POCO F3forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70451/
-
ΜήνυμαΠαιδιά βοηθήστε λίγο. Έκανα format data στο twrp και δεν βλέπει το κινητό σαν αποθηκευτικό χώρο για να του βάλω μέσα την xtrv. Προσπαθώ αν το κάνω με sideload και παίρνω τα εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70448/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70450/ Τι κάνω?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
chief - - Recoveries
Μήνυμαμε fastboot boot recovery.img μπήκα στο twrp. έβαλα χύμα το recovery στο κινητό. Θα το κάνω flash στο Install recovery Ramdisk? Τα υπόλοιπα partition είναι τα Boot, Dtbo, Persist, Super
-
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΠάλι στο stock recovery με βγάζει. Απλά δοκίμασα να μετονομάσω το αρχείο στον φάκελο adb σε recovery.img οπότε έδωσα fastboot flash recovery recovery.img.img αλλά και όταν το είχα σκέτο recovery έδινα fastboot flash recovery recovery.img. Και στις δύο περιπτώσεις έπαιρνα το ίδιο fail και με έβαζε πάντα στο stock recovery
-
chief - - Recoveries
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70441/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70442/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70445/ Παίρνω το failed που βλέπετε κάτω δεξιά στη δεύτερη φωτογραφία και όταν δίνω στο cmd fastboot reboot με κρατημένο το volume up με βγάζει στο recovery της τρίτης φωτογραφίας όπου έχω μόνο αυτές τις 3 επιλογές. Αν μπω στο reboot, έχω μόνο reboot to system
-
chief - - Recoveries
ΜήνυμαΣίγουρα κάπου θα έχει γραφτεί αλλά δε βλέπω στη λίστα το twrp για το poco f3. Που μπορώ να το βρω?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΑν κάνω format data στο twrp, δεν θα μου βλέπει το κινητό σαν αποθηκευτικό χώρο ο υπολογιστής ώστε να πετάξω μέσα τη rom και να τη φλασάρω? Πρέπει οπωσδήποτε να πάω με sideload?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις ξεκελίδωσα και πάω για xtrv. Μπορείτε να μου στείλετε link ποιο twrp να κατεβάσω και οδηγίες εγκατάστασης της xtrv? Έχω πάνω από 2 χρόνια να ασχοληθώ με flash custom rom και τα έχω ξεχάσει εντελώς. Έχω το poco f3 8/256
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΚι εγώ για xtrv πάω.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΤην xtrv έβαλες? Περιμένω κι εγώ να ξεκλειδώσω και να περάσω custom rom
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και θα έχεις καταγραφή, όλες οι xtrv έχουν τις εφαρμογές της miui... ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Νομίζω ότι οι official ευρωπαϊκές rom δεν έχουν την καταγραφή κλήσεων by default διότι απαγορεύτηκε λόγω GDPR. Εξ' ου και δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή στο playstore για να κατεβάσεις
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΕπανέρχομαι για να μη σας κουράζω. Κατάφερα ύστερα από λίγο ψάξιμο και θυμήθηκα τη διαδικασία οπότε περιμένω τις 168 ώρες πλέον. Η ερώτηση αυτή τη φορά είναι για το ποιο twrp να βάλω και, σημαντικό για μένα, αν θα έχω καταγραφή κλήσεων με την τελευταία xtrv rom ή θα πρέπει να βάλω παλαιότερη διότι από τις official rom έχει καταργηθεί λόγο GDPR
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο thread. Μόλις πήρα στα χέρια ου το poco και θέλω να ξεκλειδώσω. Μπορείτε να μου δώσετε link και οδηγίες? Τελευταία φορά είχα ξεκλειδώσει το mi mix 2 πριν 3 χρόνια οπότε θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα. Νομίζω πρέπει να εγκαταστήσ drivers στον υπολογιστή μου και να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να αρχίσει να μετράει η αντίστροφη μέτρηση? Επίσης πρέπει να αποσυνδέσω το mi account από το mi mix 2 που έχω τώρα και να το συνδέσω στο poco ή μπορώ να τα έ…
-
Κι εγώ κάτοχος του chiron εδώ και 2,5 χρόνια. Θέλω να το αλλάξω μόνο και μόνο επειδή το βαρέθηκα, αλλά πραγματικά δεν μου δίνει καμία αφορμή να το αλλάξω. Σε αυτή την τιμή το παίρνεις με κλειστά μάτια (δεδομένου φυσικά ότι είναι σε καλή κατάσταση). Εγώ δε θα έδινα το δικό μου κάτω από 170 ευρώ. Επίσης και η σύζυγος θα ενθουσιαστεί από τη μετάβαση. Και στην απόκρυση και στην κάμερα και σε όλα θα είναι μεγάλη αλλαγή
-
Παράθεση από tsine: “Εγώ εκανα upgrade πρόσφατα σε mi note 10 ” Το θεωρείς upgrade να πας σε mi note 10? Το ρωτάω γιατί κι εγώ ψάχνομαι για καινούριο κινητό τον τελευταίο καιρό (είναι σκυλί και με έχει αφήσει φουλ ικανοποιημένο 3 χρόνια τώρα που έχω το mi mix 2, αλλά το βαρέθηκα). Ζαχαρώνω το mi note 10 αλλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής του γιατί είναι downgrade να πάω από τον 835 στον 730