Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 459.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Διπλό κλικ στο BRT.bat κάνεις, σωστά ? ” Όχι, διπλό κλικ στο adb έκανα. Άσχετος τελείως... Όντως το BRT άνοιγε. Αλλά εν τέλει το έκανα με το exe που έστειλες πιο πάνω. Γι αυτό έγραφα και ξαναέγραφα πιο πάνω ότι κάνω δεξί κλικ και run as administrator το adb. Κάτι ψιλιαζόμουν ότι δεν κάνω σωστά
-
ΜήνυμαΑυτό ήταν. Το exe που έστειλες άνοιξε και απεγκατέστησα ότι δεν χρειαζόμουν. Thanks a lot @NasDriver
-
ΜήνυμαΤο usb debugging είναι κανονικά ενεργοποιοημένο και το φάκελο BRT_Batch τον έχω στον σκληρό C
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από NasDriver: “Από εντολές adb το αναγνωρίζει ? Αν δώσεις adb devices σου επιστρέφει τον σειριακό αριθμό της συσκευής ? ” στο έγραψε ο Ανέστης. ” Ναι αυτό εννοείται ότι το έκανα σε command prompt σαν διαχειριστής και μου εμφάνισε κανονικά τον σειριακό αριθμό της συσκευής. Ουσιαστικά η ερώτηση μου είναι αν κάνω δεξί κλικ και run as administrator στο αρχείο adb που περιέχει το φάκελος Batch που κατέβασα για να ανοίξει το παράθυρο με τις εφαρμογές που θέλω να απε…
-
ΜήνυμαΠου γράφει ποιες εντολές να τρέξω?
-
ΜήνυμαΕμφανίζεται ο σειριακός αριθμός κανονικά. Για να καταλάβω καλά μήπως κάνω κάτι λάθος. Μέσα στο φάκελο BRT_Batch που κατέβασα υπάρχει ένα αρχείο adb. Δεξί κλικ σε αυτό και run as administrator. Αυτό κάνω και δεν κάνει καμία ενέργεια
-
ΜήνυμαΔυστυχώς ούτε αυτό βοήθησε
-
ΜήνυμαΟι drivers είναι ΟΚ τους έχω κάνει εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι γιατί δεν κάνει καμία ενέργεια όταν τρέχω το adb app για να μου ανοίξει το παράθυρο και να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές που θέλω
-
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα. Μια βοήθεια μήπως δεν κάνω κάτι σωστά. Κατέβασα το BRT_batch και με ενεργοποιημένο το usb debugging στο κινητό (και στην επιλογή Use USB for πατάω File Transfer), τρέχω το adb application από το φάκελο που unzipara αλλά δεν ανοίγει κάποιο παράθυρο. Σε windows 10 64bit το κινητό το βλέπει έτσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66871/
-
Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω λογαριασμό στο mi cloud (i.mi.com) ωστόσο για να συνδεθώ εκτός από το username και το password πρέπει να βάζω και ένα κωδικό που έρχεται στο κινητό μου με sms. Σε περίπτωση όμως που χάσω το κινητό ή μου το κλέψουν ή τέλος πάντων δεν το έχω στα χέρια μου για οποιοδήποτε λόγω, δε μπορώ να συνδεθώ. Αυτό συνεπάγεται ότι αν μου το κλέψουν π.χ. και θέλω να το βρω από το find device δε θα μπορώ να συνδεθώ καθώς το sms θα έρχεται στη συσκευή που δε θα έχω σ…
-
Εχω το εξής πρόβλημα με φόρτιση στο mi mix 2 και αναρωτιέμαι αν έχει συμβεί σε άλλον κάτι παρόμοιο και τι μπορεί να φταίει. Αγόρασα ένα καλώδιο usb type c για να το έχω στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που χρειαστεί να φορτίσω το κινητό. Όταν λοιπόν το συνδέω στο usb του αυτοκινήτου το κινητό δε φορτίζει αλλά αντιδρά σα να βάζω και να βγάζω το καλώδιο συνεχώς. Όχι μία δύο φορές αλλά το κάνει συνέχεια και δε σταματάει ποτέ. Νόμιζα ότι φταίει το καλώδιο αλλά με το ίδιο καλώδιο και το φορτιστή του κινητ…
-
Δυστυχώς δεν το έχω ψάξει καθόλου που θα βρεις παλιότερες fastboot roms