Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 459.
-
Γνώμη μου είναι επειδή αλλάζεις android version να βάλεις πρώτα μια official fastboot dev rom android 7 και στη συνέχεια πέρασμα πάλι της Ελληνικής για να είσαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά.
-
Viber Desktop
chief - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι σε μένα μέχρι στιγμής δείχνει οκ. Thanks
-
Viber Desktop
chief - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@vanni Ενώ χτες ήταν όλα μια χαρά και είχαν εξαφανιστεί οι διαφημίσεις, σήμερα με το που άνοιξα το pc, πάλι μπροστά μου οι άτιμες. Αυτό είναι το host file. Βλέπεις να έχω κάνει κάτι λάθος? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58566/
-
Viber Desktop
chief - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@vanni προς το παρόν δείχνει να δουλεύει. Η διαφορά ήταν ότι αντί για αποκοπή επικόλληση στο desktop, απλά άνοιγα ένα notepad σαν διαχειριστής, έβρισκα το host και συμπλήρωνα τις γραμμές και επίσης δεν άφηνα την κενή γραμμή όταν πρόσθετα τις 3 καινούργιες. Κάτι από τα δύο ή και τα δύο ήταν η λύση του προβλήματος. Thanks
-
Viber Desktop
chief - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή έχω φάει το google και δε βρήκα λύση που να λειτουργεί λέω μήπως έχετε καμιά ιδέα. Το viber desktop (σε windows10) μου πετάει διαφημίσεις κάτω αριστερά τις οποίες δε μπορώ με τίποτα να αφαιρέσω. Μια λύση που βρήκα αλλά δε μου δούλεψε ήταν να ανοίξω το αρχείο host στο C-windows-system32-drivers-etc και να προσθέσω τις γραμμές 127.0.0.1 ads.viber.com, 127.0.0.1 ads.aws.viber.com και 127.0.0.1 ads-d.viber.com αλλά δε δούλεψε. Έχετε καμιά άλλη ιδέα?
-
Ουσιαστικά το ARB ερμηνεύεται ως εξής: 1) Αν ο δείκτης ARB που έχει η συσκευή μας είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ή ΙΣΟΣ από τον δείκτη ARB που έχει η ROM που θέλουμε να εγκαταστήσουμε, τότε η εγκατάσταση θα γίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα και ο δείκτης ARB θα αντικατασταθεί με τον καινούριο. 2) Αν ο δείκτης ARB που έχει η συσκευή μας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον δείκτη ARB που έχει η ROM που θέλουμε να εγκαταστήσουμε, τότε η νέα ROM θα απορρίφθεί και δε θα προχωρήσει η εγκατάστασή της. Οπότε στην περίπτωση του @sp…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά να βάλω ένα αστερίσκο σε όλα αυτά που συζητάμε. Πέρα από μια τοποθέτηση ενός ''υψηλόβαθμου'' στελέχους της xiaomi στο official forum της miui, δεν έχουμε κάτι επίσημο όπως π.χ. μια ανακοίνωση ή μια συνέντευξη τύπου. Εμείς, ωστόσο, συζητάμε χρησιμοποιώντας ως δεδομένα πράγματα που δεν ξέρουμε αν όντως ισχύουν όπως π.χ. ότι θα έχει αναδρομική ισχύ. Καλό θα είναι να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις-τοποθετήσεις και μετά να αρχίσουμε τον λιθοβολισμό
-
Παράθεση από NasDriver: “China version = Global rom = unlocked bootloader ” Δεν μπορούν σε κινητό china version να ξεκλειδώσουν official, να περάσουν μια global rom με το mi flash tool και clean all and lock και να ξανακλειδώσει ο bootloader οπότε να βρεθείς με κινητό china version, global rom και locked bootloader?
-
@Stavros750 Με τον πρώτο οδηγώ ελέγχουμε αν έχουν official ή unofficial rom. Ωστόσο, αν έχω καταλάβει καλά???, το πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και αν έχουμε official global rom σε κινητό που προοριζόταν για την αγορά της κίνας αντί για κινητό global version. Επίσης, αν έχουμε official china rom σε κινητό global version. Αυτό ήθελα λοιπόν να διαχωρίσω. Πως καταλαβαίνουμε αν έχουμε κινητό global version ή china version και όχι αν η rom που φοράμε είναι official ή unofficial.
-
Παράθεση από Vaf3: “Πολυ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟ για πολλους θα ηταν η απαντηση σου αυτη @MIUI_ART να βρισκεται σε καποιο εμφανεστατο σημειο στο forum ” Είχα ρωτήσει κι εγώ στο 132 post του συγκεκριμένου νήματος (αν και περίπου γνώριζα την απάντηση), περισσότερο για να απαντήσει κάποιος mod ή κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες ώστε να λυθεί αυτή η βασική απορία πολλών.
-
Παράθεση από Stavros750: “Βέβαια δεν κατάλαβα το δικό μου γιατί να μην φοράει την Original Global Rom όπως του Infoquest ” Αν ισχύει το global version που λέει το banggood (99,9999% θα ισχύει) τότε θα φοράς την original global stable κατα πάσα πιθανότητα που θα φορούσες αν το έπαιρνες από infoque
-
Παλιά δεν είχε και νόημα να ξέρεις αν είναι κινέζικο ή global διότι απλά ξεκλείδωνες και έβαζες ότι rom ήθελες. Τώρα πλέον, ναι, παίζει ρόλο
-
Γενικά μιλάω αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε τι κινητό έχουμε. Εμένα global είναι (έτσι τουλάχιστον το περιέγραφε το banggood όταν το παρήγγειλα). Πέρα από αυτοκόλλητα και τέτοια υπάρχει άλλος τρόπος? Δε νομίζω γενικά να κρατάνε πολλοί τα κουτιά
-
Γενικά πως θα καταλάβουμε αν το κινητό που έχουμε στα χέρια μας είναι global version ή china version?
-
Αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα θα δημιουργηθεί, αν δημιουργηθεί, σε αυτούς που δεν έχουν ξεκλειδώσει επίσημα? Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bootloader δεν κινδυνεύουν από μπρικάρισμα?
-
Παράθεση από karadoulis: “Προσωπικά την θεωρώ σωστή κίνηση από την XIAOMI γιατί περισσότερο κακό κάνει στην εταιρία αυτό που γίνεται με τα μαγαζιά που παίρνουν τα κινητά και πειράζουν της ROM για να φαίνεται ότι είναι GLOBAL ενώ είναι CHINA πάρα πόσες συσκευές θα έχουν πρόβλημα. Γιατί καλός η κακός όσες συσκευές είχαν πρόβλημα την XIAOMI κατηγορούσαν και όχι τα μαγαζιά που τα αγόρασαν που πουλούσαν CHINA ROM για GLOBAL ROM. Ίσως μια ειδοποίηση 1-2 μίνες πριν ήταν η πιο σωστή κίνηση. ” Παράθεση α…