Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 459.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Errikos: “ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ” Αυτή η αναμονή είναι ίδια για όλους είτε κάνει το κινητό τους 500 ευρώ, είτε 100 και είναι ενοχλητική για όλους επίσης. Μακάρι να το αλλάξει η xiaomi
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχετε να μου προτείνεται καποιο κατάστημα για service xiaomi στην Αθήνα γιατί το πήγα σε ένα μαγαζί στη Χαλκίδα και μου είπε ότι δεν ανοίγει xiaomi και τα στέλνει και αυτός Αθήνα με αποτέλεσμα να έχω το κινητό μετά τις 20 Αυγούστου. Σίγουρα το πρόβλημα με το wifi θα είναι θέμα hardware γιατί άλλαξα 2-3 rom και dev (china & global) και stable και εξακολουθώ να μην μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi. Είδα κάτι βιντεάκια στο youtube που άνοιγαν το κινητό αλλά λέω να μη ρισκάρω
-
-
-
Παράθεση από chief: “Σε ένα nikel φίλου έχουμε το εξής πρόβλημα. Το κινητό ήταν μέσα σε τσάντα και το βγάζει σε κάποια φάση να πάρει τηλ και το κινητό έψηνε και δεν άνοιγε με τίποτα. Η τσάντα δεν ήταν στον ήλιο. Όταν πατάω το power button αναβοσβηνει το led με κόκκινο χρώμα και δεν κάνει τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση, το led ανάβει μόνιμα κόκκινο και έχει φτάσει στο 10% αλλά δεν ανοίγει. Θα το αφήσω να φορτίσει full εννοείται να δω πως θα αντιδράσει και τότε, αλλά κάποια άλλη συμβουλή? Γιατί να έ…
-
Σήμερα στο kenzo του αδερφού μου ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το κουμπί του wifi. Δε μπορώ να ανοίξω το wifi ούτε από το κουμπί συντόμευσης κατεβάζοντας την οθόνη, ούτε από τις ρυθμίσεις. Σα να μη λειτουργεί το touch, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. το κινητό έχει την xtrv 9.2.1.0. Δοκίμασα wipe dalvik/art cache, cache, και ξανα flash την ίδια rom από πάνω αλλά τίποτα. Καμιά άλλη ιδέα? @nick68 αν καταλαβαίνω καλά έχουμε το ίδιο πρόβλημα. το έφτιαξες εσύ και αν ναι πως?
-
Πάει λίγο καλύτερα με τον jdownloader. Στα 160 KB/s περίπου
-
Προσπαθώ να κατεβάσω την xtrv για mi-5 gemini που είναι 1,3 GB και μου κατεβάζει με 24 KB/s. Θέλω τρεις μέρες... Υπάρχει κανας άλλος τρόπος?