Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.
-
WormHole
ΜήνυμαΟι πρωταθλητές Αυγούστου ξαναχτύπησαν με το πέναλτι μαϊμού του Λαμπριακου από την Σερβία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Γκολ γκολ γκολ και βλέπω έναν αετό με οχτώ Κεφάλια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μαγνήτες δίπλα από τα δοκάρια θα βάλετε και στον επαναληπτικό; Πέρα από την πλάκα έχετε δεμένη ομάδα για τα Ελληνικά δεδομένα και δεν βλέπω πως μπορεί να μην πάρει πρωτάθλημα φέτος Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από Vaggelis74: “Σε nougat miui δεν δουλεύει μπορεί να μας πει και ο Χρήστος που έχει miui, εάν δεν είχες βάλει aosp θα ήταν άλλη έκδοση, αυτή είναι τροποποιήμενη για το mi5s ειδικά για 8.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οκ. Μπορει να μην θυμάμαι καλα. Παρόλα αυτά αν δεις στο όνομα του αρχείου γράφει 7.0-8.1_MI5S. Οπότε θεωρητικά δουλεύει από nougat 7.0 και πέρα. Ας τεσταρει και ο Χρήστος αν έχει όρεξη. Κατα τα άλλα κουβέντα να γινετα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από Vaggelis74: “Ναι sorry nougat ήθελα να γράψω, μπορεί σε λεπτομέρεια να είναι καλύτερη η maxparanam αλλά είναι φοβερά αργή και έχει μεγάλη αλλοίωση χρωμάτων Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε nougat αν δεν απατώμαι δούλευε κανονικά. Στο mi5s πρέπει να το είχα δοκιμάσει. Για την ταχύτητα δεν διαφωνώ. Αλλά οτιδήποτε άλλο, στο θέμα λεπτομέριας δεν απείχε ιδιαίτερα απο τη στοκ οπότε δεν ξέρω κατά πόσο άξιζε να την χρησιμοποιείς έναντι τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από Vaggelis74: “Παράθεση από foxy4270: “Pixel Experience Oreo 8.1 ” Την καλύτερη aosp Βάλε αυτή με εξαιρετικό bokeh μπρος πίσω και εκπληκτικό hdr+ μπρος πίσω, εγώ δεν είχα βρει άλλη gcam να δουλεύει τόσο καλά MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2e.apk - Google Drive Δεν δουλεύει σε miui λόγο marshmallow Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το mi5s έχει πάρει nougat. Πρέπει να την είχα δοκιμάσει αυτή. Βρήκα λίγο υπερβολικό το con…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Pixel Experience Oreo 8.1” Την καλύτερη aosp Βάλε αυτή με εξαιρετικό bokeh μπρος πίσω και εκπληκτικό hdr+ μπρος πίσω, εγώ δεν είχα βρει άλλη gcam να δουλεύει τόσο καλά MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2e.apk - Google Drive Δεν δουλεύει σε miui λόγο marshmallow Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Εάν μιλάμε για αυτήν που μου έστειλε ο Βαγγέλης για δοκιμή επειδή την έβλεπε πολύ καλή τότε είναι αυτή: MGC_5.1.018_tolyan009_v1.4.1-test6.apk Υ.Γ Ο @demakhs βέβαια ψάχνει έκδοση που να βγάζει καλές φωτό...χωρίς κάμερα.... :rofl:” Αυτή Χρήστο δουλεύει στη miui,η άλλη που λέει ο Μήτσος δουλεύει σε aosp 8.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από Vaggelis74: “Σε όλες τις συνθήκες, απλά αυτή που χρησιμοποιούσα εγώ ήταν άλλη η οποία δούλευε καλύτερα και είχε portrait μπρος πίσω και hdr+ ακόμα και στη selfie αλλά δυστυχώς θέλει 8.1 και ξέρω ότι εσύ δουλεύεις μόνο stable miui, αυτή που σου έστειλα όσο δοκίμασα ήταν η καλύτερη για miui stable με καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα από την maxparanam,δεν ξέρω αλλά η maxparanam δεν έκανε για μένα, ίσως η ταχύτητα, ίσως τα χρώματα, ίσως ότι έβλεπα μια υπερβολή…
-
Σε όλες τις συνθήκες, απλά αυτή που χρησιμοποιούσα εγώ ήταν άλλη η οποία δούλευε καλύτερα και είχε portrait μπρος πίσω και hdr+ ακόμα και στη selfie αλλά δυστυχώς θέλει 8.1 και ξέρω ότι εσύ δουλεύεις μόνο stable miui, αυτή που σου έστειλα όσο δοκίμασα ήταν η καλύτερη για miui stable με καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα από την maxparanam,δεν ξέρω αλλά η maxparanam δεν έκανε για μένα, ίσως η ταχύτητα, ίσως τα χρώματα, ίσως ότι έβλεπα μια υπερβολή στην επεξεργασία της φωτογραφίας Στάλθηκε από το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Εξαρτάται πόσο φως έχει η ημέρα. Σε χώρους χωρίς καραμπινάτο ήλιο (π.χ δάσος) έχω πάρει παστέλ που πάει σύννεφο! Τώρα που είπα σύννεφο, σε συννεφιασμένες καταστάσεις επίσης το HDR+ είναι ανώτερο χρωματικά και λεπτομερειακά. Για mi5s μιλάω και maxparam. Προσωπικά την stock την έχω ξεχάσει στο Mi5s. Μόνο σε χαμηλού φωτισμού που το θέμα κινείται και σε ημέρα με καραμπινάτο ήλιο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, maxparam. Με την maxparam όμως...ακόμα ψάχνω αντίπαλο. 8)” Χρήστο εμένα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TasVas: “Παράθεση από Vaggelis74: “Παράθεση από TasVas: “Μόλις απέκτησα το κινητό. Πήρα για θήκη την MSVII Backcover (ελπίζω να μην με κάνει σημάδι στις γωνίες του κινητού). Από που να βρω ένα αξιόλογο τζαμάκι για το κινητό; (από Θεσσαλονίκη αν είναι δυνατό) ” Πάνε στο estation στη Γιαννιτσών και πάρε το full glue 5d κολλάει σε όλη την οθόνη όπως τα τζαμακια που βάζαμε παλιά, φοβερό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλύπτει και καμπύλη;” Ναι καλύπτει όλη τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TasVas: “Μόλις απέκτησα το κινητό. Πήρα για θήκη την MSVII Backcover (ελπίζω να μην με κάνει σημάδι στις γωνίες του κινητού). Από που να βρω ένα αξιόλογο τζαμάκι για το κινητό; (από Θεσσαλονίκη αν είναι δυνατό)” Πάνε στο estation στη Γιαννιτσών και πάρε το full glue 5d κολλάει σε όλη την οθόνη όπως τα τζαμακια που βάζαμε παλιά, φοβερό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TasVas: “Σκοπεύω να αγοράσω αύριο την συσκευή με τιμολόγιο από το Plus3 στην Τούμπα. Τι λέτε για το μαγαζί;” Μια χαρά μαγαζί είναι έχω πάρει από εκεί ένα s7 edge για ένα φίλο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από AlexanderK: “Με την 9.6 έχω δόνηση σε άσχετο σημείο. Το έχει κανείς; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Πάνε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, αποθηκευτικός χώρος επαφών και βάλε ρύθμιση να μην επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις και δεν θα ξαναεχεις άσκοπη δόνηση ή ήχο Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα το Flickr να πάριε πόδι. 100 ώρες έκανα να ανεβάσω μία φωτό και να πάρω το link της. Πάμε για Google Photos (δυστυχώς). Συν ότι το Google Photos από ότι έχω διαβάσει συμπιέζει ελαφρώς στην free του έκδοση. Καμία καλύτερη πρόταση;” Χρήστο πέτα την εφαρμογή του Flickr και ανέβαζε στο Flickr από τον browser δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk