Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.

• Καλή επιτυχία σε όλους!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Vaggelis74 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Έχει κανείς άλλος ήχους ειδοποιήσεων σε άσχετες στιγμές? κάνει ήχους κοιτάς και τίποτα!!με τις 2 τελευταίες arwma το χω αυτό!!” Το έχω στη stable νομίζω ότι μετά από επανεκκίνηση έστρωσε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Vaggelis74 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μήπως εννοείς την ενεργοποίηση των natural sounds; Τι bug είναι αυτο που αναφέρεις;” Τι εννοείς natural sounds; εγώ δουλεύοντας την συσκευή ακούω μερικές φορές τον ήχο των ειδοποιήσεων χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κάποιος άλλος bug με άσχετο ήχο ειδοποιήσεων στην τελευταία global stable 9.6.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα σε όλους. Πείτε μου που κάνω λάθος ο BanditGR μας δείχνει κάποια 9.6.2.0 NEGMIFD Και εμείς πήραμε 9.6.2.0 OEIMIFD Επιπλέον έχουν και διαφορά στο μέγεθος. Τι γίνεται υπάρχουν διάφορες εκδόσεις ενημερωσεων? Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και μόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ την δεύτερη πήρα με security Ιουλίου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Vaggelis74 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δεν σας κατηγορώ. Μπράβο σας λέω που είχατε τα παντελόνια να το κάνετε πανό. :D” 4 χρόνια μετά το δώρο πρωτάθλημα,ψευδοεπαναστατες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από osalonikios: “Νεοφώτιστος ήταν κι αύτος που σου έριξε ντόρτι. Ακόμα βάζω το βιντεάκι με περιγραφή Γιώργου Μίνου να λέει ΠΑΟΚ-Αρης 1-4.” Μα για αυτό αγαπητέ μου θα ξανά κάνετε βόλτες στα χωράφια της Β' Εθνικής. Ο αποκλειστικός σάς στόχος είναι νίκη σας με τον ΠΑΟΚ. Ενώ εγώ πλέον παίζω στα πολυτελή σαλόνια της Ευρώπης χωρίς δανεικά όπως εσείς εκ Αμερικής. Το σταματάω εδώ, αρκετό πόνο σας δίνω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αποκλειστικός σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Με συγκινήσατε μπαγάσιδες (Hidden Content) (Hidden Content) ούτε σειρά στον ANT1 του Φώσκολου, κλαίω μιλάμε.” Είναι λογικό χωρίς εξωτερική βοήθεια εκεί έπρεπε να καταλήξουν όλες οι ομάδες, μπορώ να ακούσω τα πάντα αλλά επανάσταση κατά του κράτους από ομάδα που έχει φτιάξει δύο γήπεδα δημόσια δαπάνη και έχει ανοίξει τράπεζα να λειτουργήσει Κυριακή με εντολή υπουργού της κυβέρνησης δεν το δέχομαι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δεν ξέρω αν είναι 1000 ή 100 τα διαρκείας αυτό που ξέρω είναι πως κανένας Υπουργός δεν αγόρασε 2-3 χιλιάδες διαρκείας, ούτε κανένας γιός πρόεδρου μοίρασε άλλα τόσα σε φτωχους και άνεργους. Στο φινάλε μονοι μας πέσαμε, μονοί μας ανεβήκαμε και το μόνο άρμα που οδηγάμε είναι το δικό μας.” Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου, βαρέθηκα τους ψευτο επαναστάτες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Vaggelis74: “Θα φτάσουμε και εμείς κάποια στιγμή, ρόδα είναι και γυρίζει!!! ” ΩΠΑ!!! Και εσύ σκουλίκι ρε γείτονα;;;;;;; Αυτά τα λένε από την αρχή ρε φίλε!!!! youtube.com/watch?v=WAeyKITUpk8” Ναι ρε γείτονα φυσικά η ποιότητα δεν κρύβεται!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα με τον φορτιστή του mi5s που να είναι quick φορτίζει πολύ γρήγορα αν και δουλεύω με τον μαμά 2 ώρες κάνει να φορτίσει δεν είναι και τόσο αργός Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Είναι υπερήφανος λαός ποτέ ερπειν. Εδώ ο Καρυπίδης με τον ελληνοαμερικάνο κάνουν μια τίμια προσπάθεια και η ανταμοιβή τους είναι κοντά στα 1000 διάρκειας. Αλλά ο καημός τους ήταν μην τυχόν έκλειναν τα τηλεοπτικά στο έψιλον. Ευτυχώς πήγαν στην nova γλύτωσαν το ξύλο κάποιοι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι λογικό να μην έχει πολλά διάρκειας, έκανε το λάθος ο Καρυπίδης με πολύ υψηλές τιμές αν δεν κάνω είναι ίδιες με του παοκ που είναι κυπελλούχος δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ας ήταν ο ΆΡΗΣ εχθές εκεί και ας μιλούσε και Κορεάτικα ο Πρόεδρος. 8)” Θα φτάσουμε και εμείς κάποια στιγμή, ρόδα είναι και γυρίζει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κάποιος τρίξιμο στη συσκευή κοντά στη θύρα φόρτισης στη κάτω πλευρά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά αυτή η ρύθμιση dnd δεν θα έπρεπε να σταματάει τον ήχο από τις ειδοποιήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά καλό Σαββατοκύριακο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορούμε να χαμηλώσουμε την ένταση του ήχου στις ειδοποιήσεις χωρίς να πειραχτει η ένταση του ήχου κλήσης; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα με υγεία!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το βρήκα φίλε, έπρεπε να διαλέξω θέματα για να βγάλει τους ήχους συστήματος ευχαριστώ, όσοι έχουν καταφέρει να βάλουν gcam έχουν δει σημαντική βελτίωση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk