Έχω πρόβλημα άνοιξε και ζητάει το miui account, πρέπει να συνδέσω το wifi και εκεί δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία παιδιά την βάζω οπότε μέσα από τα update της συσκευής;μετά χρειάζεται factory reset; γενικά σε κάθε update κάνουμε clear cache από στοκ recovery; θεωρείτε ανώτερες τις Dev από τις stable; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι με global stable και κλειδωμένη συσκευή εντελώς στοκ, μπορώ να βάλω gobal Dev; κάπου διάβασα ότι είναι ανώτερη από την stable και έχει και γρήγορα updates σχεδόν κάθε εβδομάδα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Η καλύτερη επιλογή για σταμάτημα του Drain είναι η τελευταία (Περιορισμός ενεργειών παρασκηνίου) αλλά ίσως σου σταματήσουν και τα notifications (ειδοποιήσεις) σε Facebook - μηνύματα κ.α...” Αυτή η ρύθμιση δουλεύει μόνο στην εξοικονόμηση ενέργειας; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά κάνουν τίποτα αυτές οι ρυθμίσεις;ποιες να πειράξω ειδικά για εφαρμογές που δεν δουλεύω,θα δω διάφορα στο drainad7742f9d326773c458554f754b27993.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί έτσι η μπαταρία είναι μια χαρά σε μέγεθος για την οθόνη και ο επεξεργαστής snap 821 πολύ καλός Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά η μπαταρία πως τα πάει, βλέπω πολύ μικρό sot για 3200 mah, είμαι με την τελευταία global stable Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω λίγο κάτι για τους ήχους στη MIUI, θέλω να βάλω στη λειτουργία μην ενοχλείτε όπως σε όλα τα Android βλέπω εδώ είναι η λειτουργία DND όπου θα έχω ήχο από τις επαφές μου αλλά όχι από τις ειδοποιήσεις,το βάζω και έχω πάλι ήχο από τις ειδοποιήσεις viber, telegram κτλ, κάνω κάτι λάθος; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδιά Ευχαριστώ πολύ γισ όλα,τελικά είχα θέμα με τους drivers και το pc μου,το έδωσα σήμερα σε ένα φίλο μου και μου έστειλε μήνυμα τώρα ότι όλα είναι οκ,πλέον η συσκευή είναι κλειδωμένη με global stable και αίτηση για ξεκλείδωμα, θέλω να ρωτήσω κάτι, όσες μέρες δούλεψα την συσκευή παρατήρησα ότι ζεσταίνεται αρκετά με αποτέλεσμα μέτρια απόδοση της μπαταρίας και μιλάω για όλες τις rom και miui Ελληνική και τις 8.1 aosp,είναι γενικό αυτό στην συσκευή;