Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Πήγαινε στις ρυθμίσεις apn στα σημεία πρόσβασης και πάτα το + και βάλε στην πρώτη γραμμή Cosmote internet και στη δεύτερη γραμμή internet και πάτα αποθήκευση και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις την πέρασα όλα οκ δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά για να πάω από 8.1.1 σε 8.0.3 σε redmi 3 ido χρειάζεται factory reset? Εχω τρομερά κολλήματα και σε facebook και instagram έχω απρόβλεπτο κλείσιμο. Με επανεγκατάσταση και factory reset το πρόβλημα παράμενει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cal: “παιδια καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατι δεν καταφερα να βγαλω και πολυ άκρη με όσα διαβαζω. Αρχικά θέλω να πω ότι ήμουν χρήστης ενος redmi 3 ido και μόλις παρέλαβα το καινουργιο μου redmi note 3 pro kenzo. Το καινουργιο κινητο έχει 6.0.1 MMB29M MIUI global 8.1/stable 8.1.1.0 (MHOMIDI) έκδοση. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλα στο 50 τοις εκατο μου πετάει σφάλμα. Το παλιο μου κινητο το ειχα ξεκλειδωσει με τον ιδιο αριθμό πριν απο μηνες οποτε δεν υπάρχει θέμα. Ό…
-
παιδια καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατι δεν καταφερα να βγαλω και πολυ άκρη με όσα διαβαζω. Αρχικά θέλω να πω ότι ήμουν χρήστης ενος redmi 3 ido και μόλις παρέλαβα το καινουργιο μου redmi note 3 pro kenzo. Το καινουργιο κινητο έχει 6.0.1 MMB29M MIUI global 8.1/stable 8.1.1.0 (MHOMIDI) έκδοση. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader αλλα στο 50 τοις εκατο μου πετάει σφάλμα. Το παλιο μου κινητο το ειχα ξεκλειδωσει με τον ιδιο αριθμό πριν απο μηνες οποτε δεν υπάρχει θέμα. Όποιος μπορει ας μου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kkots: “στο redmi3 με την 8.0.3 η μπαταρία κρατούσε περισσότερο σε σχέση με την 8.1.1 που έχω τωρα” Η 8.1.1 σου κάνει κολλήματα? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά όσοι έχετε βάλει την τελευταία xtrv ido έχετε παρατηρήσει κολλήματα ή γενικά να μην ανταποκρίνεται καλά το κινητό? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ψηφισα ως calod αντε καλη επιτυχια στην ομαδα μας
-
Ή 8.1 για redmi 3 ido είναι από τις καλύτερες που έχω βάλει πάει σφαιρα ή καινούργια εμφάνιση είναι φοβερή και μικροκολληματακια που υπήρχαν εξαφανιστηκαν Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η 8.1 για redmi3 ido πότε το υπολογίζετε να είναι έτοιμη παιδιά?? η xtrv παει σφαίρα μεχρι στιγμης η καλύτερη απο όλες τις ρομ
-
Τελικά το έσβησα και τα κολλήματα παρέμειναν. Το fb και το messenger κολλάνε φουλ και γενικα κάνει πολλά κολλήματα. Τωρα θα κάνω wipe cache και dalvik και βλεπω
-
Παράθεση από nickkon: “εβαλες αυτο το supersu που προτεινε το twrp ή πηγες απο twrp και φλασαρες το supersu που βρηκες στο storage του κινητου; ” αυτό που είχε στο ιnternal storage. Το έκανα απεγκατασταση κανω επανεκκίνηση και επανερχομαι
-
παιδια εχω θεμα με το superuser. Ειχα κανει εγκατασταση στο redmi 3 την xtrv 8.0.3beta1 με factory reset και ολα πηγαιναν ρολόι. Και σήμερα εκανα εγκατλάσταση το superuser και αρχισαν τα κολλήματα. Πως μπορω να το διαγραψω?
-
Τελικά με ένα factory reset έστρωσε αλλά που και που κάποια μικροκολληματακια στην αφή και στην απόκριση υπάρχουν Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos_v: “Παράθεση από gkalen: “FIXED Stable THUNDER V8.0.3.0 για το Ido .. Ido THUNDER Stable V8.0.3.0 DOWNLOAD ROM Ido_THUNDER_StableV8.0.3.0.zip | by gkalen for Redmi 3 DOWNLOAD BuildFix για 2g ram Redmi3_BuildFix_StableV8.0.3.0.zip | by gkalen for Redmi 3 ” Φίλε @gkalen αυτή η ρομ είναι δοκιμασμένη στο Redmi 3? Επειδή είχες πει ότι η προηγούμενη έκανε ένα bootloop και το προσπαθούσες... Και κάτι άλλο, που δεν ξέρω αν το έχει προτείνει άλλος ή αν δεν προλαβαίνεις να το κάνεις: Μή…
-
gkalen μετα απο εγκατασταση της 8.0.3 ido μου κανει καποια μικρα κολληματακια και εχω θεμα με το facebook messenger παω να ανοιξω την εφαρμογη και μενει λευκη οθονη. Εκανα wipe αλλα παλι το ιδιο και τωρα που εγκατεστησα παλι τη ρομ το προβλημα συνεχιζεται. Την πρωτη φορα που μου το εκανε ξαναεγκατεστησα το messeger και λειτουργησε αλλα μετα παλι απο καποιες ωρες παλι κολλησε στη λευκη οθονη.
-
Εγω εχω δοκιμασει το 1 profile το οποιο το ρυθμιζω το βραδυ να κλεινει wifi δεδομενα και ολα οσα δεν χρειαζονται και κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια. Ειναι οπως στο miui 7 που ειχε τα προφιλ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τόσο πείραγμα δεν του έχω κάνει αλλά θα κατσω να δω τις εφαρμογες μια μια για το ποια μπορει να δημιουργεί το πρόβλημα. Θα τα παρατηρησω και θα σου πω. Να σε ρωτήσω κλείδωμα με double tap θα μπορούσες να φτιάξεις εσύ? όσες εφαργμογες κυκλυφορουν κανουν τρομερο battery drain
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@cal Μακάρι να μπορούσα να δω τι έχεις στη συσκευή σου ... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου , έχω και το Redmi 3 στην οικογένεια εκτός από το Pro που έχω εγώ και σε καμμία από τις δύο συσκευές δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , πόσο μάλλον σαν αυτό που αναφερεις το οποίο είναι και σοβαρο .. Και το Redmi3 φοράει την Stable εδώ και καιρό χωρίς το παραμικρό ...” Θα κανω ενα wipe και θα το παρατηρησω. Να σε ρωτησω υπαρχει τροπος να μην απενεργοποιειται αυτοματα ο συγχρονισμος οταν π…
-
Εγώ από τότε που έβαλα την έκδοση του @gkalen στο redmi 3 μου πολλές φορες όταν παιρνω κάποιο τηλ μετά από κάποια λεπτά κλεινει και αφού ξαναπαω ξαναγινεται αυτο. Τρεχω το sdmaid και στρωνει αλλά δε ξέρω τι μπορεί να φταιει. Μπορεί ενδεχομενος να φταιει και ο συγχρονισμος παντως αν το εχετε πατατηρησει και αλλοι να το αναφερουμε στο δημιουργο. Επίσης θα ήταν φοβερο να μπει στην έκδοση αυτή και κλειδωμα με double tap Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk