Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “Κυριάκο το μήνυμα μου πήγαινε στο #2255 δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, άλλο το mi8 se και άλλο τα mi8 από θέμα Hardware. ” Μανώλη ξέρω ποια είναι η διαφορά του Mi8 με το Mi8 SE. Δεν έκανα συγκριτικό Mi8 με Mi8 SE. Είπα στον άνθρωπο ότι με το μπάτζετ που διαθέτει (και αποδείχτηκε ότι το διαθέτει) μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό που ψάχνει. Επίσης του τόνισα τις εξης δύο σοβαρές παραμέτρους, που ενδεχομένως να μην γνώριζε: α) Το SE δεν έχει 800αρα μπά…
-
@longus το τοπίο είναι ξεκάθαρο... Υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι επειδή το κινητό τους ήρθε με global rom αρκεί για να το βαφτίσουν global version. Αν ψωνίσεις από σοβαρό μαγαζί θεωρώ ότι είναι δύσκολο έως αδύνατον να σου έρθει το κινέζικο με τον ξεκλείδωτο Bootloader με την προϋπόθεση βέβαια να έχεις βάλει το σωστό κινητό στο καλάθι. @demakhs μην εμπιστεύεσαι και πολύ τους ταξιδιώτες...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-