Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Επειδή η xtrv είναι από China source έχει πάρει double tap to lock screen. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ! Υγεία και ευτυχία σ' όλους σας.

• Όπως τα λέει ο @demakhs έχουν τα πράγματα. Τα περισσότερα πακέτα έχουν φθάσει Ελλάδα αλλά δεν έχουν σκαναριστεί ακόμα. Και εγώ έχω παραγγείλει από Gearbest κινητό για τον γαμπρό μου από τις 6/12 και πήρα tracking number 7/12. Στις 14/12 το πακέτο ξεκίνησε από την Ολλανδία και είμαι στο περίμενε.

• Όταν ξεκλειδώσεις τον bootloader έχεις τη δυνατότητα να περάσεις (fastboot) rom μέσω fastboot mode. Δε θα χρειαστεί να το πας στην infoquest.

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Ξεκλειδωσε και ασ το έτσι. Όταν θελήσεις να το πουλήσεις περνάς την stable και το κλειδώνεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με ξεκλείδωμα χάνεις πάλι τα πάντα ε? The power of the Mi 8 be with you” Ναι φίλε Γιάννη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξεκλειδωσε και ασ το έτσι. Όταν θελήσεις να το πουλήσεις περνάς την stable και το κλειδώνεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @johnnyman εφόσον έχεις global version συσκευή και θέλεις να κλειδώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού θα κάνεις όμως τον κόπο ασ το ξεκλειδωτο.

• @makis1024 δεν είπα παραπάνω ότι οφείλεται το brick στο ARB. Μίλησα για τις παλιές συσκευές πριν το ARB. Όσοι είχαν επιχειρήσει, με τις παλιές συσκευές, να πάνε από beta σε stable μέσω updater (απ' αυτά που μου έχουν πει και έχω διαβάσει) δεν τα είχαν καταφέρει. Για εμένα δεν υπάρχει σ αυτές τις περιπτώσεις η φράση "...λογικά δε θα έπρεπε να παρουσιάσει πρόβλημα...". Δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στις δικλείδες ασφαλείας της xiaomi. Προτείνουμε κάτι το οποίο είναι δοκιμασμένο και δε θα δημιουργήσει …

• RE:

kyrgeo1978 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Να πάω από global stable σε global beta δεν το έχω κάνει ποτέ και ειδικά με κλειδωμένο τον bootloader μέσω updater ακόμα και παλαιότερα που δεν υπήρχε ARB. Νομίζω ο συγκεκριμένος το σώνει μόνο μέσω EDL mode αφού τα ακουμπήσει πρώτα σε κάποιον Κινέζο που έχει έγκριση. Μακριά από τέτοιες καμικάζι ενέργειες με κλειδωμένο bootloader. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Η δερμάτινη θήκη της Nillkin είναι πιο ωραία αλλά δεν βλέπω να έχει ενεργό πορτάκι.

• Ευχαριστώ Αποστόλη. Να είσαι καλά.

• Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε καμία καλή θήκη flip με ενεργό πορτάκι;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Octaviastikos: “@kyrgeo1978 έχω στήσει δύο φορές το κινητό... Έχω βάλει σε s8 και note 9 την νέα κάρτα αλλά πάλι τίποτα... ” Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Γιάννη τι άλλο μπορεί να φταίει. Κρίμα. Ελπίζω η cosmote να συμπεριλάβει σύντομα και το Mi8 στη λίστα με τα τηλέφωνα που υποστηρίζουν VoLTE και Wificalling και να λυθεί κι αυτό το θέμα.

• Δουλεύει και με το κερνελ του Milouk. Γιάννη @Octaviastikos δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει. Τελικά δεν έφταιγε η κάρτα sim ε; Μήπως θέλει factory reset; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

• RE:

kyrgeo1978 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν του δίνει επιλογή για Belgium registered, @kyrgeo1978 , άρα επιλέγει αναγκαστικά Priority line.” Καλημέρα Μάκη.Το τσέκαρα. Στην αρχή του βγάζει Registered σκέτο χωρίς να λέει με ποια εταιρεία το στέλνουν. Αν το βάλει όμως στο καλάθι έχει επιλογή Belgium Registered.87125cea9ada6386a0ada2a054feb775.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλημέρα στο forum. Αυτό ( mi_box ) έχει τις επιλογές : 1) Registered Air Mail, 2) Priority Line Για να αποφύγω τελωνείο, τι διαλέγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ” Εγώ θα επέλεγα belgium registered. Έχω παραγγείλει τρία box μ' αυτόν τον τρόπο και ήρθαν και τα τρία με ασφάλεια και γρήγορα.

• RE:

kyrgeo1978 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Καλησπέρα παιδιά.Εδώ να έχει κολλήσει λόγω τελωνείου?Ή λόγω φόρτου?Τι καταλαβαίνετε? η παραγγελία έγινε 2/11” Δεν φαίνεται κάπου ότι θα μπει ή μπήκε τελωνείο. Μάλλον λόγω φόρτου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk