Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@swimmer21 δες εδώ. Αν σου έρθει κινέζικη έκδοση με global rom θα είναι ξεκλειδωτος ο bootloader οπότε θα πρέπει να κλειδώσεις σύμφωνα με τον οδηγό και να ξεκλειδώσεις με το δικό σου mi account. Πρέπει να περάσεις official global rom και να μείνεις με ξεκλειδωτο bootloader για να παίρνεις ΟΤΑ updates. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να κλειδώσεις με official global rom.
-
Παράθεση από Maniataros: “Α οκ , άρα για να έχω dev rom με android 9 περιμένω να ξεκλειδωσω και έπειτα την περνάω από τον updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι αρχηγέ μου. Αν ξεκλειδώσεις θα την περάσεις μέσω fastboot mode όπως σου γράφω στο παραπάνω ποστ (3513). Μέσω updater θα την περάσεις όπως σου λέει ο spiderman (3514). Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Maniataros: “Αν την περάσω με fastboot την τελευταία που είναι για android 9 μετά από εκεί και πέρα μπορώ να περνάω μέσω του updater τις επόμενες εκδόσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για να περάσεις μέσω fastboot πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Εδώ δεν χρειάζεται να περάσεις ρομ με ίδια έκδοση android. Περνάς λοιπόν κατευθείαν την τελευταία έκδοση που είναι android 9. Δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα μέσω updater. Οι επόμενες εκδόσεις θα περασ…
-
Παράθεση από Maniataros: “Η 8.9.20 δεν είναι η τελευταία dev γιατί προτείνεται την συγκεκριμένη? Έχει αποδειχτεί καλή ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επειδή είναι η ίδια έκδοση android με αυτή που έχεις (την stable). Η τελευταία dev είναι android 9 και δεν θα σου την περάσει μέσω updater. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trixstat: “Καλημέρα μιά απλή ερώτηση. Μου έρχεται το ΜΙ8, είχα RN4 και φυσικά ΜΙ λογαριασμό. Με την αλλαγή συσκευής πρέπει να βγάλω νέο λογαριασμό ? Ευχαριστώ” Καλημέρα φίλε και με το καλό να το παραλάβεις. Όχι φίλε μην αλλάξεις λογαριασμό. Αν πουλήσεις το RN4 ή το δώσεις σε τρίτο πρέπει να κάνεις αποσύνδεση του Mi λογαριασμού από τις ρυθμίσεις της συσκευής και να την αφαιρέσεις από τις συσκευές που συνδέονται μ' αυτό το λογαριασμό. Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος κάνε μια αναζήτ…
-
Καλημέρα. Παράθεση από Octaviastikos: “Δοκιμή με τρις συσκευες...s7...s9plus...pixel 2... Δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το volte και wificall... ” Σου ήρθε το sms επιβεβαίωσης από την Cosmote; Αν ναι νομίζω δεν χρειαζόταν να ξαναστείλεις και με άλλη συσκευή. Αλλού θα είναι το πρόβλημα. Προσπάθησε να απεγκαταστήσεις το module "VoEnabler" από το magisk και να το εγκαταστήσεις πάλι. Παράθεση από viktorashellas: “@kyrgeo1978 Να ρωτήσω λίγο για το WiFi call θέλει οπωσδήποτε τον custom kernel του milou…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Αυτο θα χρειάζεται σε κάθε νέα ρομ;; ” Δε ξέρω Γιάννη. Δοκίμασα και ενεργοποιήθηκε. Θα το δω στο επόμενο update. Λογικά δε θα χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία. Θα περνάς το νέο update της XTRV, το ζιπάκι του Magisk και θα είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-