Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είναι china version που σου ήρθε με global rom. Αφού έχεις το κινέζικο βάλε την ελληνική που είναι βασισμένη σε china source.
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixanobios: “Γιατι να βάλει την global dev και να μην βάλει global σκετο; Επίσης γιατι να μην βάλει την Ελληνική;” Στην αρχή ρώτησε τι επιλογές έχει μετά το ξεκλείδωμα του bootloader και του απάντησα. Το επόμενο ερώτημα του ήταν τι προτείνετε. Εγώ του πρότεινα λοιπόν την global dev επειδή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρει και ο alvin πιο πάνω (να μην τα ξαναλέω). Μπορείς και εσύ να του προτείνεις πχ την ελληνική για τους δικούς σου λόγους. Επίσης δεν τον είδα να θέλει να ασχο…
-
-
-
Καλησπέρα. Το Redmi Note 4 του ανηψιού μου έχει φάει κόλλημα στη θύρα των ακουστικών. Η ειδοποίηση στη γραμμή κατάστασης φαίνεται συνεχώς ενεργή. Μπορεί να μιλήσει μόνο με τα ακουστικά (handsfree). Το πήγε σε δύο καταστήματα. Ο ένας του είπε ότι πρέπει να καθαρίσει γιατί μπήκε νερό. Ο άλλος του είπε ότι θέλει αντικατάσταση η θύρα αλλά επειδή έχει δουλειά πάνω στη πλακέτα θέλει 50€. Το παιδί είναι από Ρόδο. Αν έχετε κάποια ιδέα ή κάποιον στη Ρόδο που να μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
-
Παράθεση από Maniataros: “Προς το παρών μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του kate? Η δεν κάνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει. Απλά θα φορτίζει πιο αργά γιατί δεν είναι qc 3. Με τον φορτιστή του Mi8 να μην φορτίζεις το Kate. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού κατάφερες να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις τον bootloader τα πράγματα είναι εύκολα για σένα . Ξεκίνα από το νούμερο τρία του οδηγού μπροστά απλά κατέβασε την 8.11.15 global dev αντί για την κινέζικη και φλασαρε την μέσω fastboot mode με τη βοήθεια του Mi flash. Προσοχή όμως. Clean all μόνο όπως λέει ο οδηγός.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Deadcpu: “Παιδιά ευχαριστω πολυ για τη διευκρίνιση. Σε εφαρμογές τράπεζας κλπ επηρεάζει ο BL η το root η δουλεύουν κανονικά? Και καλά για ασφάλεια αν μπλοκάρει η κάτι.” Υπάρχει η εφαρμογή magisk η οποία είναι παρόμοια με την SuperSU. Απλά έχει το εξής χαρακτηριστικό. Να "κρύβει" το ρουτ στις εφαρμογές που εσύ θέλεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mpakaros: “Παιδια εχω ξεκλειδωσει το bootloader και θελω να περασω τη 10 εκδοση..τι πρεπει να κανω?ποια εκδοση να βαλω? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο gearbest με global version αλλα δεν εκανε ενημερωσεις.Ετσι απ τον οδηγο αυτο εκανα οτι ηταν απαραιτητο και τωρα εχει κινεζικη εκδοση με ξεκλειδωτο bootloader..Περιμενα 30 μερες για να ξεκλειδωθει..Τωρα τι κανω?” Έχεις πολλές επιλογές. Μια επιλογή είναι να περάσεις τη global dev (fastboot rom) μέσω fastboot. Προσεκτικά όμως. Μην πατήσε…
-
-