Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πιο καλή κάμερα και μπαταρία. Ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις αλλά παλεύεται.
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση.... Έχω china dev oreo με κλειδωμένο bl. Μπορώ να φλασαρω global dev έτσι όπως είμαι κλειδωμένος και να ξεκλειδώσω όταν έρθει η ώρα? Απλή ερώτηση. ” Όχι φίλε μου. Για να φλασάρεις με Mi flash μέσω fastboot πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Εσένα είναι κλειδωμένος ο bootloader.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Επίσης να τονίσουμε ότι εδώ μέσα κανένας δε βοηθάει με το αζημίωτο (επί πληρωμή). Μπορεί η διαδικασία να σου φαίνεται βουνό αλλά αν ασχοληθείς λίγο θα τα καταφέρεις. Όπως σου είπα και στο pm μπορώ να σε βοηθήσω εγώ ή οποιαδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ είναι διαθέσιμο μέσω teamviewer αν δεν τα καταφέρεις. Χθες παρέλαβε ένας φίλος το 6/256 από Banggood. Αν και ο φίλος είχε τονίσει να του το στείλουν με την κινέζικη Ρομ, μιας και δεν υπάρχει global version σε 256, του το έστειλαν με ξεκλείδωτο bootl…
-
Υπομονή φίλε. Βάλε playstore και ξεφορτώσουν τις κινεζικές εφαρμογές που μπορούν να απεγκατασταθούν. Τις υπόλοιπες βάλτες σ' ένα φάκελο.
-
Ναι κάποιες μπορείς
-
Το αναμενόμενο...
-
Ευχαριστούμε Ανέστη!!!
-
@Jordan Nidis έχεις βάλει αριθμό τηλεφώνου ή email για username; Αν και δεν έχει νόημα αφού θα τη βάλεις που θα τα βάλεις τη nano sim.
-
Οκ περιμένουμε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σωστός. Προχώρα.
-
-
-
-
@Jordan Nidis κάνει και αυτή.
-
Καλορίζικο φίλε. Την 8.8.31 βλέπω ως τελευταία ch dev
-