Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
Αλλαγη rom
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Κι εγώ θέλω αλλά σκέφτομαι το ξαναστησιμο και το τρεναρω χαχα. Βάλτο και πες, αν είναι κομπλέ μπαταρίες κτλ θα το περάσω. ” πέρασα την 12.0.1 αλλά έχανα το vowifi (για έμενα είναι βασικό γιατί δεν έχω σήμα) για 1 ώρα περίπου που την είχα δεν είδα διαφορές από την 20.7.9 (γενικά σε miui 12 δεν κατάλαβα τις αναβαθμίσεις που έκαναν) και πέρασα την xtrv 11.0.1 που την είχα δοκιμάσει και προσωπικά είναι η καλύτερη από όλες τις απόψεις (μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 12.0.1 ή 12.0.2…
-
Αλλαγη rom
Μήνυμαbeta tester και με την μια και με την άλλη
-
Αλλαγη rom
Μήνυμαθα δοκιμάσω το βράδυ την 12.0.1
-
Custom Kernel
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την ενημέρωση !!! Έκανα εγκατάσταση και τις δυο εκδόσεις αλλά δυστυχώς μου έκλεινε το wifi και δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω. Υ.Γ. ίδιες συσκευές, ίδια rom και συμπεριφέρονται διαφορετικά.....
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “ θα βαλω παλι το Predator και θα παιξω λιγο με ρυθμισεις για λιγο παραπανω οικονομια. ” Αν δεις διαφορά πες μου σε παρακαλώ Σε εμένα με την χρήση που του κάνω κρατάει 2,5 με 3 ημέρες
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα @baxalo forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67891/ edit: έκανα πάλι το τεστ και έδειξε 181000
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πατάς από κάτω να διορθώσει τα κακώς κείμενα και είσαι εντάξει. ” το κάνω άλλα αν πατήσω πάλι βελτιστοποίηση βγάζει το ίδιο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΓεια σας Από μπαταρία και απόδοση όταν πάω βελτιστοποίηση μου βγάζει κόκκινο θαυμαστικό σε χρήση μπαταρίας συστήματος και σε εφαρμογές Κάνω κάτι για να το διορθώσω ? edit: έχω απενεργοποιήσει το gps, έβαλα αυτόματη φωτεινότητα, περιόρισα της εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο Σας ευχαριστώ
-
Παράθεση από baxalo: “σε RN7 σας λειτουργει το fastboot? με βγαζει σε μαυρη φωτισμενη οθονη.. ” Ναι είναι μαύρη η οθόνη (χάθηκε το λαγουδάκι) επικοινωνία με τον υπολογιστή έχει Υ.Γ. Καλό μήνα
-
@stauros2653 Στην πρώτη διανομή miui 12 είχα θέματα, από την προηγούμενη έστρωσε σε εμένα.
-
@stauros2653 Ελληνικά το βλέπω το ευρετήριο, τι θέμα είχε ?
-
Γεια σας σε redmi note 7 όλα δείχνουν καλά Σας ευχαριστώ Υ.Γ. νόμιζα ότι είχα ιό όταν είδα τον καρχαρία στην επανεκκίνηση