Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Δεν μου κάνει Downgrade ούτε upgrade μου είχε κάνει στην 1.6.12 γι αυτό την έκανα Manual τώρα είμαι με mfit 4.07 και 1.6.12. Παίζει να είναι προβληματικό το band ?

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Μάλλον δεν θα δω ποτέ τον καιρό από το band Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση... θα δουλέψει Πάμε από την αρχή. Απεγκατέστησε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σχετική με το Mi Band 4, κάνε πάλι reset το band ,ανοιξε το GPS στο κινητό και άσε την επιλογή που είπαμε πριν (Αυτόματη μορφή 24ωρου) απενεργοποιημένη. Κατέβασε είτε το official Mi Fit είτε την δική μας έκδοση που το κρατάει στα Ρώσικα ( αφού έχεις βάλει …

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Παράθεση από dnomikos: “Όχι δεν έχει σχέση έπρεπε να δουλεύει. Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Ημερομηνία και ώρα και κλείσε το Αυτόματη μορφή 24ωρου: ” Συγνώμη ρ φίλε σε έχω ζαλίσει το δοκίμασα και αυτό τίποτα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μην αγχώνεσαι δεν με έχεις ζαλίσει Άσε την επιλογή εκεί όπως σου είπα... έπρεπε να στο πω από την αρχή να το κοιτάξεις. Τώρα θα είσαι εντάξει θα δουλέψει σε λίγο. Αν θ…

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Παράθεση από dnomikos: “Πήγαινε τότε στο Mi Fit και άλλαξε τοποθεσία χειροκίνητα για να το αναγκάσεις να "στείλει" ενημέρωση στο band και κοίταξε αν την πήρε. Αν δεν την δείχνει, τότε κάνε reset το band (μετά θα χρειαστεί να το κάνεις κατάργηση και σύνδεση εκ νέου στο Mi Fit). ” Τα έκανα όλα αλλά τίποτα τα ίδια .Και χθες που το πήρα δεν έκανε μόνο του. update το fw 1.0.6.12 και το έκανα χειροκίνητα παίζει να έχει σχέση .? Στάλθηκε από το MI 8 μου χ…

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Όλα έτσι τα έχω αλλά τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πήγαινε τότε στο Mi Fit και άλλαξε τοποθεσία χειροκίνητα για να το αναγκάσεις να "στείλει" ενημέρωση στο band και κοίταξε αν την πήρε. Αν δεν την δείχνει, τότε κάνε reset το band (μετά θα χρειαστεί να το κάνεις κατάργηση και σύνδεση εκ νέου στο Mi Fit).” Τα έκανα όλα αλλά τίποτα τα ίδια . Και χθες που το πήρα δεν έκανε μόνο του. update το fw 1.0.6.12 και το έκανα χειροκ…

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Ενεργό το έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστά τα έχεις. Έλεγξε δύο πράγματα ακόμα... ότι έχεις δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις στο Mi Fit και ότι έχεις ενεργή την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής. 47782-Screenshot-2017-12-30-18-48-02-065-com-android-settings-png” Όλα έτσι τα έχω αλλά τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexaras: “Έτσι έκανα και έχει βρει τοποθεσία στην εφαρμογή αλλά στο band τίποτα ” Πήγανε Ρυθμίσεις > Διαχείριση εφαρμογών > Mi Fit > Άδειες εφαρμογής και ενεργοποίησε το διακόπτη για την τοποθεσία.” Ενεργό το έχωa9ff366e9f6bfa19346adfd8bd33feac.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Alexaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από Alexaras: “Καλησπέρα παιδία όλα μια χαρά μόνο που δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού στο band βγάζει συνδεθείτε με mi fit που το κάνω αλλά και πάλι τίποτα. ” Άνοιξε το mifit πήγαινε στον καιρό και αφού έχεις ανοίξει και το gps του κινητού τότε πάτα την αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας και αφού φορτώσει την περιοχή που είσαι στο mifit τότε θα το δεις και στο band 4 !! :D” Έτσι έκανα και έχει βρει τοποθεσία στην εφαρμογή αλλά στο band τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μο…

• Καλησπέρα παιδία όλα μια χαρά μόνο που δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού στο band βγάζει συνδεθείτε με mi fit που το κάνω αλλά και πάλι τίποτα.

• Όλα καλά σε mi8 μόνο ασήμαντο θεματακι είναι η ονομασία στις ρυθμίσεις.5f9c6f48f4e35f9030b2164611ed9caa.jpg178158a7f6d1b4156b1775a59e9da686.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Alexaras - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jerry007: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jerry007: “Τι κάνουμε εδώ παιδιά; Πάω για factory reset και ξαναπέρασμα; Γυρνάω στην προηγούμενη; Έχω μείνει χωρίς κινητό... ” [Miui 10 9.2.21-22] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές Ξεκινάς με το 1. Αν συνεχίζει το πρόβλημα πας και στο 2. Αν συνεχίσει και τότε σκέπτεσαι το factory reset. ” @BanditGR Με το 1 λύθηκε το πρόβλημα, σε ευχαριστώ πολύ! :thumbup:” Υπάρχει τελικά λύση για την περάσουμε χωρίς να κρασαρει ο launcher? Σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jerry007: “@Alexaras Την 9.2.21 λες; Δεν υπάρχει πρόβλημα με το anti rollback;” Εγώ αυτήν έβαλα δεν έχω κάποιο θέμα τώρα . Μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως ας σου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα αλλά δεν νομίζω ανάμεσα σ' αυτές τις δύο να έχει αλλαξει το arb.43cacc3d59a8c0d4fbc79054749589c4.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jerry007: “Παράθεση από jerry007: “Δεν λειτουργεί σωστά σε Mi8 Dipper. Με το που bootαρε η συσκευή πετάει σφάλμα "System Launcher keeps stopping" και δεν ανοίγει ο launcher. ” Τι κάνουμε εδώ παιδιά; Πάω για factory reset και ξαναπέρασμα; Γυρνάω στην προηγούμενη; Έχω μείνει χωρίς κινητό...” Εγώ έβαλα την παλιά 9.2.21 από πάνω και άνοιξε κανονικά χωρίς ρεσετ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έβαλα σε MI8 αλλά μόλις ανοίγει κρασαρει ο launcher και δεν ανοίγει.

• Καλημέρα, Μόλις ήρθα Ιταλία και το 4g+ λειτουργεί κανονικά εδώ , Ελλάδα γιατί όχι?191651f8eadd0b152a1b9b15286f99f2.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ σόρρυ, Μ τελειώνει πολύ γρήγορα σε σχεση με παλαιότερα και δεν είναι μεγάλο ποσοστό που καταναλώνεται όταν είναι σβηστό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά , έχω mi8 με την sphinx kernel 1.9 και eu room και δεν τα πάω καθόλου καλά με μπαταρία με ενεργοποιημένο το wificall , αυξάνει την κατανάλωση?? 72dd085f7e9d1a2ae393e1421db84b70.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, γίνεται να περάσω αυτήν την kernel στην eu 8.10.25? Και άμα πάει κάτι στραβά πως παίρναω την παλιά? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• „“

• Καλησπέρα και απο μένα βρήκα στο xda αυτό [MOD] Enable statusbar notifications (China-… | Xiaomi Mi 8 και έχω και ώρα και notification icons . Δουλεύει μόνο σε china-based roms.