Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 231.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@giangosgr η ερώτηση στο ποστ #4 ισχύει και για σενα. Αν το βλέπεις τότε το θεωρεί απειλή το Κέντρο Ασφαλείας και το σβήνει. ” μπα δεν θυμάμαι να μου το εχει βγάλει αυτο θα το παρατηρήσω
-
Καλήμερα,έχω στην κατοχή μου ένα onetouch smartwatch το έχω ενώσει με το κινητό μου note 3 pro ενώ δέχεται κανονικά τις κλήσεις στο ρολοι με δόνηση , όταν μου στέλνουν στο mail στο messenger στο facebook στο viber και σε κάτι τετοιες εφαρμογές δεν περνώ καμια ειδοποίηση ,έχω δώσει δικαιώματα μέσα από τις εφαρμογες αλλα και πάλι τίποτα το δοκιμάζω σε ένα αλλο τηλέφωνο μάρκας samsung και όλα καλά ,μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευχάριστω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμα@Bodai @kostas καλημερα ,εγω το θεμα το εχω με το dropbox δεν εχει αλλαξει τιποτα ,μπορει και μεχρι τωρα να το εχω κατεβασει και 7-8 φορες ,παιζουμε το κρυφτούλι αυτο φευγει εγω το κατεβαζω τι να πω δεν ξερω τι φταιει .....αλλα σημερα θα κατεβασω την νεα stable V7.2.5.0 να δω μπας και σταματήσει ,μεχρι τωρα ειχα την V7.2.2
-
-
Παράθεση από sallonikios: “καλησπερα, συνδρομη υπαρχει για τη καρτα η ειναι δωρεαν(πλαστικη καρτα) ελπιζω να μη εχει απαντηθει πολλες φοτρες κ γινομαι κουραστικος ” καλησπερα ,η καρτα η πρωτη που θα σου ερθει αν φυσικα θελεις να την παραγγείλεις ειναι δωρεαν ,αλλα εχω την εντύπωση οτι καπου διαβασα αν την χάσεις και ζητήσεις δευτερη εκει θα έχεις χρεώσει 5 ευρω ,θα ψαξω να δω που το ειδα και θα σου πω 100% τι παίζει
-
Παράθεση από Bodai: “@bzanios δεν είμαστε μακριά!! Το τελευταίο διάστημα έχουμε εγγραφες και απέξω ... ” @lallasgr Γουστάρω να γίνουμε πρώτοι απο τα χαπατα τις Ευρώπης ......μπραβο ρε φιλε πολυ καλος οδηγος και κατανοητός ,αυτο τον οδηγο ειχα βαλει μολις πηρα το πρωτο μου κινητό απο κινα ,κι αυτον θα βαλω σε αυτο που περιμένω.....
-
-
-
καλημερα ...κουπονακι 4% απο geekbuying για 7 μερες δινοντας το μαιλ σας για να σας ερχονται και ενημερωσεις .....καλο σκ σε ολους....... @maddoctor Γιατρε σημερα σε προλαβα
-
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από giangosgr: “@maddoctor γιατρε και γιατι να μην παω στο Oukitel A28 μιας και το ξερετε αυτο ??? δουλεύτηκε του πεταξε κανεις τα ματια εξω αν αντεχει καταλήγω εδω ” Το Α28 εάν δεις την παρουσίαση, μια χαρά δουλεύει. Και είναι στα λεφτά που δίνεις (49.99$γιατρε ” Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από giangosgr: “@maddoctor γιατρε και γιατι να μην παω στο Oukitel A28 μιας και το ξερετε αυτο ??? δουλεύτηκε του πεταξε κανεις τα ματια εξω αν αντεχει καταλήγω εδω ” …
-
καλησπερα ,εγω σημερα εχω αλλο θεμα παλι .....μου εχουν στειλει ενα αρχειο xlsx και οταν το κανω αποθηκεύσει μου εμφανιζει οτι το αποθηκευει σε καποιο σιτε attachment.fbsbx.com/messaging********** μου το εστειλαν στο meesenger με το παλιο κινητο μου το samsung δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα φταιει καποια ρύθμιση??