Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-231 από 231.
-
Παράθεση από koproskulo: “Καλησπέρα σε όλους, Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα εχθές το Redmi note 3 pro, από την ευρωπαική αποθήκη του Vickmall. Το κινητό έχει την αγγλοκινέζικη ROM. Android version: 5.1.1 LMY47V MIUI version : 6.4.21 | Beta Kernel version: 3.10.73-perf-g3c836e3 Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω τώρα screenshot από το "about phone". Μετά από αρκετό ψάξιμο, διάβασμα και πειραματισμούς, κατάφερα και το έφερα σχεδόν στα μέτρα μου. Είμαι νέος στο MIUI και τις ρυθμίσεις του, αλλά θα τα καταφέρω.…
-
Παράθεση από Souits: “@giangosgr Πόσο πιστεύεις δλδ ότι θα μπορούσε να σου κρατήσει με τα δεδομένα που μας δίνεις;;;;; ” όχι απλά ρωτάω αν είναι όλο ok και φυσιολογικά ,έτσι και αλλιώς παράπονο δεν έχω και με τις 2 μέρες είμαι μια χαρά ,απλά είχα διαβάσει κάπου δεν θυμάμαι κάποιοι να λένε ότι τους πάει και 3-4 μέρες ,και θέλω να δω αν έκανα καμια πατάτα εγώ ,η πρέπει να κάνω κάτι μέσα από καμια εφαρμογή τις μπαταρίας
-
καλημέρα ,έχω το note 3 pro εδώ και 10 μέρες έχω ξεκλειδώσει έχω βάλει την stable την τελευταία δεν έχω περάσει το supersu και έχω θέμα με την μπαταρία κρατάει 2 μέρες με το ζόρι να πω επίσης ότι έχω 2 sim μέσα και είναι ανοιχτό συνεχεια το wifi και τα data ....το μονο που κάνω και δεν ξέρω αν φταίει αυτό είναι από την 1 sim την έχω για κλήσεις και την άλλη την έχω κάνει μονο για internet δεδομένα, επίσης λίγες κλήσεις κάνω και fb tpt άλλο δεν κάνω στο τηλέφωνο .......έχετε και εσείς τόση διάρκε…
-
Κίνδυνοι από μια μπαταρία
Μήνυμα@bzanios είσαι ωραίος τελικά δεν υπάρχετε σε αυτό το forum.....τα έχω δει όλα τελικά είστε πρώτη με διαφορα από όλα τα site του κόσμου...επικίνδυνες αποστολές
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από giangosgr: “και επανέρχομαι ,η πατάτα έγινε τελικά ....πήγα να αλλάξω rom από GTV-6.4.14 σε Stable V7.2.1.0 ....λοιπόν η διδικασία που έκανα κατέβασα την rom stable στο κινητό έκανα twrp (Volume+ και Power) 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξ…
-
και επανέρχομαι ,η πατάτα έγινε τελικά ....πήγα να αλλάξω rom από GTV-6.4.14 σε Stable V7.2.1.0 ....λοιπόν η διδικασία που έκανα κατέβασα την rom stable στο κινητό έκανα twrp (Volume+ και Power) 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξιά για να ξεκινήσει το Update. 3) Αφού τελειώσει…
-
Καλημέρα στην όμορφη παρέα ...λοιπόν είμαι λίγες μέρες στο φορουμ ,μιλάμε για πολύ διάβασμα ....έχω καταφέρει να ξεκλειδώσω και να περάσω την προηγουμενη από την GTV-6.4.14 έπειτα μόλις βγήκε και η νέα έκδοση έβαλα και αυτή ,τώρα θέλω να ρωτήσω για να παω στην stable γίνετε και αν ναι θα χάσω εφαρμογές και τι άλλο? και αν αξίζει να κάνω όλη αυτή την διαδικασία ....ευχάριστω πολύ για τον κόπο που κάνετε για να μας στηρίζεται τα τηλεφωνάκια μας