Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 231.

• @alani-jm δες αυτο που σου ειπε και ο φιλος ποιο πανω ,εγω καποια στιγμη ειχα θεμα με το messanger μου έσκιζε την μπαταρια ,την εσβησα και την ξανα εβαλα και εστρωσε το κινητο

• Παράθεση από alani-jm: “Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30 ” Ποσες μερες φορας την ρομ ,θελει κανα 2 μερες και πληρη φορτηση για να ερθει στα ισια .....εγω με wifi δεδομενα ανοιχτα BT ολη μερα κλησεις γυρω στις 20 απο 3-4 λεπτα η καθε μια και αρκετο fb και messenger μεχρ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “@mixamart Επειδή έχεις μείνει πολύ πίσω στις ROM, καλό είναι να κάνεις Factory Reset πριν το Flash της MIUI 8. Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, και αν δεις προβλήματα τότε να κάνεις Factory Reset και μετά ξανά Flash την MIUI 8. Is up to you... ” καλησπέρα σε ολους ,να πω και εγω κατι που διαπίστωσα ,οταν περνάω την ρομ απο πανω παντα θα εχω καποιο θεμα ειτε μικρο ειτε μεγαλο ,οταν κανω καθαρή δεν εχω σχεδον ποτε θεμα με καμια ρομ ,και κατι ακομα η 6…

• Παράθεση από giasoy: “Ποια ήταν η προηγούμενη ρομ που φόραγες και το είχε;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Με την 6.6.23 εκανε ενημερώσεις μονο οταν το εβαζα για φορτηση ,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν εντολη απο το τηλεφωνο η απο το playstore

• καλησπερα ,δεν μπορω να βρω που δίνεις εντολή οι εφαρμογες να κανουν ενημερώσει μονο οταν το τηλεφωνο ειναι σε φορτίσει.....Φοράω την τελευταία GTV-6.6.30

• KINGWEAR KW18 1.3-inch MTK2502C Smart Watch

giangosgr - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “...... γιατί αν κάνεις την αρχή, μετά θες να τα δοκιμάσεις όλα...... ρώτα και τον @giangosgr. ” Εεεε ναι ρε φιλε αυτο ειναι αληθεια ,μεχρι τωρα εχω παρει 3 ρολογακια και παω για 4 ,που θα παει θα βρω το κόσμημα που ταίριαζει στο χερακι μου...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Mi Router 3

giangosgr - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “ Πάντως από απόδωση το Wifi είναι φοβερό. Πιάνω 5GHz 3 ορόφους κάτω, 2 γραμμές!!!! Ελα φτιαξε μας μπορειςςςςςςς!!!!1 ”

• Παράθεση από bzanios: “Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου Smartwatch. Στα 50$. KINGWEAR KW18 1.3-inch MTK2502C Smart Watch ” κανόνισε να πιούμε καφε ,θελω να το δω εγω παλι στο ψάξιμο ειμαι ,δεν βολεύτηκα ουτε με το G3 ουτε με το alcatel....Καλορίζικο

• Mi Router 3

giangosgr - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Εμενα μολις με εβαλε στο τρυπακι και το παράγγειλα απο Εδω.....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• @nipapa φίλε καλησπέρα, το ίδιο είχε γίνει και σε μένα, τα έβλεπα τα φράγκα για μέρες στο paypal αλλά αυτό τίποτε άλλο.... Μετά από συνομιλία με την paypal μου είπαν ότι από αυτούς είναι όλα οκ και τα έχουν στείλει στην revolut απλά δεν φαίνεται σε μένα και να μιλήσω μαζί τους, οπότε στο chat που έχει μέσα στην εφαρμογή μιλάς απ εκεί ώρες που είναι ενεργή η υπηρεσία, τους λες τι ακριβώς έγινε και ότι μίλησες με την paypal και ότι τα λεφτά είναι σε αυτους τους βάζει και τον αριθμό τις συναλλαγής …

• Καλησπέρα, μόλις πέρασα MIUI 8 6.6.17 εντυπώσεις πολύ καλές, είμαι στο ψάξιμο και στο σκαλισμα, το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι η αριθμό μηχανή..... Να πω ότι αυτό που κάνει διαμερισμο το κινητό στα δύο είναι πολύ γ@μ@το και αν έχετε καμία περίεργη γυναίκα που ψαχουλευει το τηλ απλά την έφαγε χωρίς να καταλάβει τι παίζει.... Αχαχαχαχα

• Εγώ φοράω 6.5.12 DEV ελληνική και βγάζω και μπροστινή και πίσω φώτο με το δακτυλικο αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Souits: “Για βγάλε ένα screenshot να το δούμε κι εμείς αυτό που λες.... Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo. ”

• Καλησπερα σε ολους ,παω να περασω την kenzo GTV 6.5.26 και εχει 3 επιλογες μια ειναι η σταθερη και εχει και αλλες 2 GTV που ειναι 6.5.26 ποια περναω εχω μπερδευτεί

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835