Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 231.
-
Παράθεση από alani-jm: “Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30 ” Ποσες μερες φορας την ρομ ,θελει κανα 2 μερες και πληρη φορτηση για να ερθει στα ισια .....εγω με wifi δεδομενα ανοιχτα BT ολη μερα κλησεις γυρω στις 20 απο 3-4 λεπτα η καθε μια και αρκετο fb και messenger μεχρ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@mixamart Επειδή έχεις μείνει πολύ πίσω στις ROM, καλό είναι να κάνεις Factory Reset πριν το Flash της MIUI 8. Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, και αν δεις προβλήματα τότε να κάνεις Factory Reset και μετά ξανά Flash την MIUI 8. Is up to you... ” καλησπέρα σε ολους ,να πω και εγω κατι που διαπίστωσα ,οταν περνάω την ρομ απο πανω παντα θα εχω καποιο θεμα ειτε μικρο ειτε μεγαλο ,οταν κανω καθαρή δεν εχω σχεδον ποτε θεμα με καμια ρομ ,και κατι ακομα η 6…
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “ Πάντως από απόδωση το Wifi είναι φοβερό. Πιάνω 5GHz 3 ορόφους κάτω, 2 γραμμές!!!! Ελα φτιαξε μας μπορειςςςςςςς!!!!1 ”
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΕμενα μολις με εβαλε στο τρυπακι και το παράγγειλα απο Εδω.....
-
@nipapa φίλε καλησπέρα, το ίδιο είχε γίνει και σε μένα, τα έβλεπα τα φράγκα για μέρες στο paypal αλλά αυτό τίποτε άλλο.... Μετά από συνομιλία με την paypal μου είπαν ότι από αυτούς είναι όλα οκ και τα έχουν στείλει στην revolut απλά δεν φαίνεται σε μένα και να μιλήσω μαζί τους, οπότε στο chat που έχει μέσα στην εφαρμογή μιλάς απ εκεί ώρες που είναι ενεργή η υπηρεσία, τους λες τι ακριβώς έγινε και ότι μίλησες με την paypal και ότι τα λεφτά είναι σε αυτους τους βάζει και τον αριθμό τις συναλλαγής …
-
Καλησπέρα, μόλις πέρασα MIUI 8 6.6.17 εντυπώσεις πολύ καλές, είμαι στο ψάξιμο και στο σκαλισμα, το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι η αριθμό μηχανή..... Να πω ότι αυτό που κάνει διαμερισμο το κινητό στα δύο είναι πολύ γ@μ@το και αν έχετε καμία περίεργη γυναίκα που ψαχουλευει το τηλ απλά την έφαγε χωρίς να καταλάβει τι παίζει.... Αχαχαχαχα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-