Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 125.

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από ManolisPiraeus: “Καλησπέρα Υπάρχει εξηγηση για το μπαχαλο με τις μπαταρίες; ” Υπάρχει ναι: ότι για τη Xiaomi είναι ασύμφορο να δώσει (μαζικά τουλάχιστον είμαι περίεργος η Infoquest αν και πως βρίσκει γνήσιες) μπαταρίες στο εμπόριο. Έχει κάθε συμφέρον να πετάει το τηλέφωνο ο καταναλωτής και να παίρνει καινούργιο όταν πεθαίνει η μπαταρία του. ” Εχουμε κανεναν στην Infoquest να μας προμηθευσει original?

• @ManolisPiraeus Προσωπικα μετα απο παρα πολυ ψαξιμο δεν εχω βγαλει ακρη.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να διαπιστωσεις τη γνησιοτητα του προιοντος.Η μονη λυση δυστυχως νομιζω ειναι να δοκιμασεις.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Για κοίτα αν υπάρχουν οι Nohon στην αγορά. ΒΝ41 φοράει; ” Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση, για καποιο λογο εχασα την ειδοποιηση.BN43.Υπαρχουν Nohon αλλα και γι αυτες δε διαβαζω καλα πραγματα.Καλυτερες μαλλον απο τις υπολοιπες μαιμουδες αλλα σε 2-3 μηνες πεφτει η αποδοση τους σε επιπεδα χειροτερα της αυθεντικης.Σημερα ψαχνοντας ξανα βρηκα αυτη Battery BN43 for Xiaomi Redmi Note 4X - Green Cell Εχει κανεις αποψη σχετικα με αυτη την εταιρεια?

• Παράθεση από theopan: “Νομίζω ότι συνεχίζεις να μπερδεύεσαι άδικα. Όσον αφορά το πλαίσιο και τα καπάκια (αυτά που επηρεάζουν τι αξεσουάρ θα πάρεις δηλαδή) υπάρχουν 2 μόνο τύποι RΝ4(Χ): Αυτό με Snapdragon 625 (Mido) και αυτό με MTK Helio X20 (Nikel). Αγνόησε το αν λένε 4 ή 4Χ ή πόση μνήμη έχει. Εσύ παίρνεις αξεσουάρ για Mido πάντα. Αυτό που δεν έχει βίδες κάτω δηλαδή και έχει 5+5 τρύπες κάτω αντί για 6+6 και έχει το IR port προς τα δεξιά και όχι στο κέντρο όπως την έχει το Nikel. ” Οχι πλεον μια …

• Εχει κανεις καποια προταση για καλη μπαταρια?Υπαρχει περιπτωση να πουλανε αυθεντικη μετα απο 2.5 χρονια κυκλοφοριας του κινητου?Ειχα κανει το λαθος να παρω "αυθεντικη" για το mi2s η οποια απο την αρχη ειχε χωρητικοτητα περιπου στο 60% της αναγραφομενης και μεσα σε 2 μηνες ειχε πεσει κατω απο το 50%.

• Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.Για μελλοντικους αγοραστες μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι ο διαχωρισμος γινεται με βαση το μοντελο δλδ 4 ή 4Χ, αλλα οι πληροφοριες που συνοδευουν, και υποτιθεται βοηθουν, δεν ειναι παντα σωστες.Π.χ λενε οτι ειναι μονο για Snapdragon μοντελα αλλα αυτο περιλαμβανει και το 4 και το 4X, στον τιτλο ομως πανω γραφουν μονο 4Χ.Χρησιμο να κοιτατε και τις εικονες στις οποιες φαινεται η διαφορα, στο κατω μερος το ενα εχει τρυπουλες για βιδες δεξια και αριστερα του usb port…

• Με snapdragon ειναι σιγουρα αυτο το ηξερα απο πριν, το θεμα ειναι οτι τα διαφορετικα καπακια τα διαχωριζουν οπως να ναι, αλλος με την ονομασια, 4 ή 4Χ, αλλος με τον επεξεργαστη, αλλος με Global η Chinese version.Και το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται καλα στις φωτο ποιο καπακι ειναι και ακομα και οταν φαινεται δεν εισαι σιγουρος οτι η φωτογραφια αντιστοιχει στο καπακι που θα παρεις...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Για το Global Edition θα ψάξεις. Το 4x είναι η Κινεζική έκδοση. Δεν γνωρίζω αν έχουν διαφορές στην πλάτη. Θεωρώ δεν έχουν, αλλά καλύτερα να μας βοηθήσει σε αυτό όταν μπορέσει ο @geoanto555 ” Εχω καραμπερδευτει με το θεμα, βρηκα και αυτη την εικονα που ενω ξεκαθαριζει καποια θεματα με μπερδευει σε αλλα.Απο οτι φαινεται διαφορα υπαρχει στη θεση της θυρας υπερυθρων και (απο σχολιο στο youtube) στο κατω μερος το ενα εχει βιδες το αλλο οχι.Ακομα δεν εχω καταλαβει αν α…

• Δε με ενδιαφερει για τη rom , θελω να αλλαξω το καπακι πισω και απο οτι διαβασα εχουν μικρες διαφορες.Το θεμα ειναι οτι το κινητο φοραει ενα πλαστικο καπακι και ετσι δε μπορω να καταλαβω ποιο ηταν το αρχικο.

• Καλησπερα παιδια, εχω μπερδευτει λιγο με τα μοντελα.Εχω το mido συμφωνα με αυτα που γραφει στις πληροφοριες συστηματος και διαφορα apps, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι το 4 ή το 4X.Στο κουτι γραφει τα εξης :

• MI2S BATTERY

X4nd3r - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Η nohon έχουν βγει γενικά καλές. Η άλλη είναι αμφίβολη. Να υπολογίζεις γύρω στα 15€ για μια καλή. ” Για μια καλη μπαταρια γενικα εννοεις?Στο επισημο καταστημα της η Nohon εχει 5.72 παντως.

• MI2S BATTERY

X4nd3r - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ας ξεθαψω και γω το θεμα, ειμαι μπερδεμενος ως προς το ποια ειναι καλυτερη επιλογη.Απο οτι βλεπω προτεινουν ολοι Nohon αλλα βλεπω πολυ καλα σχολια για την "original" μπαταρια.Σε εισαγωγικα original, γιατι αμφιβαλω πολυ αν μετα απο τοσα χρονια η Xiaomi συνεχιζει να βγαζει μπαταριες, καποιες εχουν ημερομηνια παραγωγης 2018.Και παλι ομως λεει Authorized Original Accessories Global Store, υπαρχει περιπτωση να πουλανε ιμιτασιον σε authorized καταστημα?Στις Nohon παλι δε φαινεται καν η ημερομηνια παρα…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “M1803E7SG Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) ” Μπερδεψα το S με το 5 στη φωτο απο το νημα με τις εκδοσεις που εχεις ανεβασει.Ευχαριστω ολους παιδια!

• Παράθεση από makisfz: “@George Kaggelaris πριν λίγο σε άλλο forum είχε κανονίσει για το Global Edition και του στείλανε το meg7s. Γενικά όπως είπες τα πιο πολλά καταστήματα στέλνουν το Global, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις ” Το Global Edition ποιο κωδικο προιοντος εχει, M1803Ε75G ?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνουν δικές τους εισαγωγές ενώ οι μεγάλες αλυσίδες παίρνουν από τον επίσημο εισαγωγέα (Infoquest). ” Με λιγα λογια δλδ δεν υπαρχει διαφορα στη ρομ η καπου αλλου, απλα σε περιπτωση βλαβης πρεπει να παει εξωτερικο?

• Καλησπερα παιδια.Φιλος θελει να αγορασει το εν λογω κινητο, η ερωτηση του ειναι η εξης, τι διαφορα εχουν οι συσκευες που βρισκεις σκρουτζ απο τις μεγαλες αλυσιδες?Εχουν κινεζικη ρομ, εχουν διαφορα στις μπαντες.Σορυ αν εχει απαντηθει ξανα η ερωτηση, δεν εχω το χρονο να το ψαξω δυστυχως.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal 4g κανονικα, sim1, mdroid, modem v49.Τι επιλεγεις στα δικτυα για 4g?Δοκιμασες σε διαφορους χωρους γιατι σε μερικα σημεια μπορει να μη πιανει. ” έχεις μα μου το στειλεις σε zip για φλασαρισμα;δεν είναι αυτο,αλλα μηηπως..ουτε θεμα cosmote.στον ιδιο χωρο με το που τη βαζω στη slot 2 εχω 4g κανονικά.. Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Uploadfiles.io - NON-HLOS_v49_MIUI_7.10.26_TWRP_markw.zip Ενημερωσε αν εφτια…

• @Kostas_kanal 4g κανονικα, sim1, mdroid, modem v49.Τι επιλεγεις στα δικτυα για 4g?Δοκιμασες σε διαφορους χωρους γιατι σε μερικα σημεια μπορει να μη πιανει.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal το 49 φλασαρες? ” το v52 ” Αν μπορεις δωσε λινκ.

• @Kostas_kanal το 49 φλασαρες?