Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 125.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά τι παίζει με τα modem?Βλεπω τωρα λένε βγήκε το v52 και λένε είναι καλύτερο.Αλλοι λένε δεν υπάρχει το θέμα wifi-bluetooth.Απλως το φλασαρω μεσω twrp?Επίσης ειναι το ιδιο να φανταστω σε stock roms και σε custom σωστα;κανείς καποιο λινκ με το v52 και το v47 που εχω τώρα; ” Με ενα γρηγορο γουγλαρισμα δε βρηκα κατι, οποιος εχει κατεβασει τη ρομ αν μπορει ας κανει ενα extract και να το ανεβασει.Δοκιμασε το 49 αν θελεις, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.Με το 50 εχω την ε…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις? ” Μεγάλη ιστορία χαχα.εχω 6 μαζι η καθεμία για τη χρηση της..και του poco η 6,1 καλη,η παλια 3.2.045 επισης καλη ,επισης η σημερινη 5.2.025 πολυυυ δυνατο πορτρέτο και σελφι..αναλογως.τωρα περιμένουμε την pixel 3 με το night sight..εχει να γινει χαμός..η νύχτα θα γίνει μερα. ” Με μπερδευεις με ολα αυτα τα διαφορετικα νουμερα Ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι του Arnova? Επειδη βλεπω η 5.2.025 ειναι απο Ιουλιο.Ενημ…

• @Kostas_kanal ποια gcam χρησιμοποιεις?

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Δε το δοκίμασα..αλλα τι τον θες τον παππού;!εντωμεταξύ η τοποθεσία στην αρχη λειτουργησε (που λεει δλδ gps+wifi,σκετο gps κλπ) αλλα τώρα λειτουργεί μονο το κανονικό gps.οτι μου εκανε και στο stock miui δηλαδή..Παράθεση από X4nd3r: “@Kostas_kanal Ξερεις αν λειτουργει το supersu?Η μονο magisk? ” ” Επειδη ο παππους λειτουργει απροβληματιστα... το magisk κατα καιρους σε διαφορες εκδοσεις εχει θεματακια.Ο κερνελ υποστηριζει υπερχρονισμο μεχρι 2.2 για cpu?

• @Kostas_kanal Ξερεις αν λειτουργει το supersu?Η μονο magisk?

• Παράθεση από kyrgeo1978: “ ” @Billval13 και @derveni οταν αγορασα τη συσκευη την αγορασα με την δυνατοτητα να κανω οτι θελω στη συσκευη αναγνωριζοντας οτι χανω την εγγυηση, οχι οτι δεν εχω δικαιωμα να το κανω.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Το ιδιο ισχυει με τα αυτοκινητα και σχεδον με οτιδηποτε.Εφοσον δε ζηταω τα ρεστα απο την Xiaomi και την εκαστοτε εταιρεια σε περιπτωση βλαβης, κλοπης δεδομενων η για οτιδηποτε αλλο συμβει νομιζω οτι η κινηση της Xiaomi ειναι απαραδεκτη το λιγοτερο.

• Παράθεση από kyrgeo1978: “Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader. Ας το κάνει. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εμένα (προσωπικά πάντα) δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλασάρω κάποια custom rom και να ρουτάρω το κινητό μου. Παλιά που ήταν διαφορετικές οι ανάγκες μου με ενδιέφερε περισσότερο. Το κινητό πλέον το βλέπω σαν εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι μόνο. Το θέμα της ασφάλειας έχει αρχίσει να με απασχολεί περισσότερο. Και η Xiaomi έχει αλλάξει... Δεν είναι πλέον…

• Επισης παιδια καλο το poll αλλα μηπως θα επρεπε να γινει μια πιο συντονισμενη κινηση απο ολες τις χωρες?Φανταζομαι θα χει μεγαλυτερο αντικτυπο να βλεπεις εκατονταδες χιλιαδες υπογραφες αντι για μεμονωμενες χιλιαδες.Μηπως θα ηταν καλυτερα μια επιστολη διαμαρτυριας αντι για poll οπου τα μοιρασμενα αποτελεσματα αφηνουν χωρο για σκοπιμη παρερμηνεια του αποτελεσματος?

• Πριν δυο χρονια περιπου μιλουσα με ενα φιλο περι android, google κτλπ και υπερβαλοντας οπως νομιζα τοτε του ειπα πως στο μακρινο μελλον βλεπω τo android να γινεται κλειστο οπως το ios.Ελπιζω να πεφτω εξω. Τραγικα νεα και απο την xiaomi.Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση ισως ειναι ευκαιρια για το linux να κανει την κινηση του, οπως ειχε γινει παλιοτερα με το ubuntu phone αν θυμαμαι σωστα.

• Παράθεση από GeoXiaomi: “Έκανα και εγω το update μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλα..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου. Τα reboot δεν σταματαν. Δεν υπάρχει και "καλη" έκδοση στο lineage os, να αλλαξουμε μπας και ηρεμήσουμε λιγο. ” AICP 12.1 nougat.Σταθεροτατη χωρις reboots, εξαιρετικη μπαταρια.Το μονο κακο ειναι οτι σταματησε η εξελιξη της τον φεβρουαριο αλλα μεχρι να βγει καποια σταθερη miui nougat unnoficial η οχι δε την αλλαζω.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Ευχαριστώ!εχω ψάξει πολύ..επειδη δε βλεπω να φτιάχνεται το auto brightness της ported miui 7.1.2 του Mi5x..μπηκα και λιγο στο Ρωσικό 4pda και βλέπω η ψηφοφορία με διαφορα λεει για miracledroid (mdroid) Την εχει δοκιμάσει κανείς; ” Η miracledroid ειναι treble based?Σκεφτομαι να περασω σε oreo μετα απο ενα χρονο σχεδον σε aicp nougat κυριως για να εχω τελευταιες ενημερωσεις ασφαλειας και γιατι δεν δουλευουν οι τελευταιες εκδοσεις της gcam.Αν τη δοκιμασεις ενημερωσε σχετ…

• Οχι ρε παιδια τοσα πολλα... λυπηθειτε τους! Θα το κλεισουν το μαγαζι.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Ευχαριστώ.καποιος να μου πει σίγουρα για το sot?μη μπαινω στη διαδικασία και μετα ξαναγυρίσω σε stock.. ” Αυτο ειναι πολυ σχετικο φιλε μου, ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση του τηλ με διαφορετικες ρυθμισεις.Χοντρικα βγαζω 3 μερες με 10 ωρες sot σερφαρισμα και εφαρμογες, με 90% της χρησης σε wifi και 2g, 1-2 ωρες κλησεις σε 2g, η φωτεινοτητα κατω απο 10% τον περισσοτερο χρονο.Το βραδυ σε λειτουργια πτησης.

• Με αφορμη την αγορα μπαταριας που αναφερε πιο πανω ο φιλος, κυκλοφορουν καποιες μπαταριες που υποτιθεται οτι ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας (4500-4600mah).Γνωριζει κανεις καποια aftermarket μπαταρια που να εχει οντως μεγαλυτερη χωρητικοτητα?Επισης αν μπορει να προτεινει καποιος συλλογη εργαλειων για την επισκευη του τηλ, αχρειαστη προς το παρον αλλα ας υπαρχει.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “παιδιά google camera τελικα σε android 6 την ξεχναω;υπαρχει καμια εστω custom Nougat που να βγάζει ίδια τρελά SOT; ” AICP. Αν δεν βρεις link στο xda πες μου να την ανεβασω καπου.Υπαρχει και oreo αλλα δε ξερω τι παιζει απο SOT, δε την εχω δοκιμασει.

• Και ο εφιαλτης στο δρομο με τα 62X συνεχιζεται...

• Παράθεση από whoknowsss: “χαχα.... Τον γνωρίζω τον ορισμό και σε ευχαριστώ απλά υπήρχε, ίσως υπάρχει ακόμα αμφιβολία, για την χρήση της στο κείμενο.. Και πάλι ευχαριστώ ” Offtopic : Αυτο που λειπει μαλλον ειναι ο προσδιορισμος, πχ. κολαφος για τον ανταγωνισμο. Φαινεται να εχει ενδιαφερον, τουλαχιστον οπτικα.

• Η απορια μου ειναι τι σχεση εχουν τα θεματα με τα προσωπικα δεδομενα?