Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 125.

• Καλησπερα παιδια, ποια ειναι η τελευταια εκδοση baseband?Ειμαι στη V048, αν φλασαρω την τελευταια XTRV η Stable θα περαστει και η τελευταια εκδοση?

• XTRV 7.9.7 απο τη μερα που βγηκε ουτε ενα reboot.Γενικα αψογη, μοναδικο προβλημα καποιες φορες το minimum της συχνοτητας του επεξεργαστη κολαει στα 1.6 ghz, το καταλαβαινεις απο την μπαταρια που αδειαζει πιο γρηγορα.Λυνεται με επανεκινηση.

• Παράθεση από pixy84: “Παράθεση από spideman3: “Ενεργοποιησες την επιλογή προγραμματιστές, το MTP στην μεταφορά αρχείων, drivers περασμένους αλλά δεν το βλέπει ο υπολογιστής. Δες στην διαχείριση πως το βλέπει. @fog για δώσε τα φώτα σου. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν εννοεις τη διαχειριση στο pc, δεν το εμφανιζει καθολου... ” Αν εισαι ρουταρισμενος περνα στο κατω μερος του build.prop τα παρακατω : ro.adb.secure=0 persist.adb.notify=1 persist.service.adb.enable=1 persis…

• Με 7.9.7 και γω.Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ενιοτε ειναι οτι η minimum συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη κολλαει στα 1689 mhz, το οποιο φτιαχνει αμεσως με ενα reboot.Το ιδιο προβλημα ειχα και με official stable 8.2.something ομως.

• Καλησπερα! Πως μπορουμε να κανουμε backup το modem?Φανταζομαι μεσα απο twrp αλλα ποιο/α partition επιλεγουμε?

• Εχει κανεις αλλος προβλημα με το messenger lite?Ειμαι με 7.9.7 και απο παρασκευη δε λαμβανει μντ.

• Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει η ενεργοποιηση της οθονης με αγγιγμα του fingerprint scanner?Δεν χρησιμοποιω δακτυλικο αποτυμωμα και ειμαι με XTRV 7.9.7.

• Παράθεση από dreamlord1970: “εκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά κατέβασα τις εφαρμογές μια μια από το playstore...όποτε δεν παίζει αυτό....μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία? της έκανα και calibration και πάλι τα ιδια. ” Τσεκαρε με καποια εφαρμογη οπως το simple system monitor αν οντως εχεις high cpu usage και ποια εφαρμογη ειναι αυτη που το προκαλει.Μετα κανε ενα restart και δες αν συνεχιζει το προβλημα.Να φταιει η μπαταρια και να εγινε ταυτοχρονα με την αλλαγη rom θα παραηταν μεγαλη συμπτωση τι να πω.…

• Παράθεση από dreamlord1970: “παιδια καλημέρα, σε redmi note 2 πέρασα την 8.5 stable και ξαφνικά έχει απίστευτο battery drain χάνει ανά λεπτό 2% μπαταρία, συγγνώμη ανά έχει αναφερθεί πιο πριν κάποια λύση αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας, γιατί κάθε μισή ώρα θέλει φόρτιση πλέον. Με την 8.2. πήγαινε μια χαρά!!!! ” Καποιο process εχει εκτιναξει το cpu usage φανταζομαι.Μαλλον περασες την ρομ πανω απο την αλλη χωρις να κανεις καθαρισμο των caches η εκανες επαναφορα καποιων εφαρμογων απο την προηγουμενη ρ…

• Το μαυρο ειναι κολαση...αρχιζω να μαζευω απο τωρα!

• Κανενα προβλημα με την 7.9.7 μεχρι στιγμης, δοκιμαστε τη παιδια.Μη περιμενετε εξωπραγατικα πραγματα, υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αποκριση και ισως στην μπαταρια.Δυο θεματακια, υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε τη γραματοσειρα με μεγαλυτερη ακριβεια?Το small ειναι αρκετα μικρο ενω το αμεσως επομενο επιπεδο αρκετα μεγαλο.Επισης προς τους developers ριξτε μια ματια στα scripts.Καποια αλληλοαναιρουντε, καποια ρυθμισεις δε λειτουργουν καν καθως δεν υπαρχουν, και γενικα δε ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμα …

• Δεν ειμαι ειδικος παιδια αλλα εριξα μια ματια στα scripts που υπαρχουν στο φακελο init.d, μερικες ρυθμισεις αλληλοεπικαλυπτονται οπως για την ταχυτητα της sdcard.Μερικα νομιζω οτι δε λειτουργουν καν οπως το sqlite optimize καθως δεν υπαρχει φακελος /data/adrenaline.Ολα αυτα σε Redmi 4 prime, δε ξερω αν ισχυουν τα ιδια στις υπολοιπες συσκευες.Αν μπορει καποιος πιο σχετικος ας ριξει μια ματια και να ενημερωσει.

• @Kostas_kanal μηπως εγινε αυτοματη επαναφορα απο micloud η καποια αλλη εφαρμογη και γι αυτο εχεις θεμα.

• Παράθεση από gaiosgf: “οχι, μονο modem φλασαρεις ” Ναι, αλλα το modem το πιο προσφατο που το βρισκω?Εστω οτι περναω αυτο απο το παραπανω link το οποιο ειναι παλιοτερο και δε διορθωνεται η κατασταση, αν θελω να ξαναπεραω το τελευταιο τι κανω?

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από X4nd3r: “Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> [Guide] How to install modems for Redmi 4 Prime - Xiaomi Firmware ” Το modem που εχει στο λινκ φαινεται να ειναι παλιοτερο απο αυτο που εχω τωρα.Μηπως ειναι χειροτερο να φλασαρω παλιοτερο modem? ” Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτε. ” Το θεμα ειναι πως ξαναπερναω μετα το πιο προσφατο modem Περναω ολη τη ρομ ξανα?

• Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> [Guide] How to install modems for Redmi 4 Prime - Xiaomi Firmware ” Το modem που εχει στο λινκ φαινεται να ειναι παλιοτερο απο αυτο που εχω τωρα.Μηπως ειναι χειροτερο να φλασαρω παλιοτερο modem?

• Παράθεση από NasDriver: “Ίσως να παίζει κάτι σαν κι αυτό ---> How to Fix Missing Network Issue on Redmi 4 Επίσης, η sim είναι καινούργια η κομμένη με το χέρι και πόσο παλιά είναι ? ” Η καρτα sim ειναι ολοκαινουρια, την πηρα οταν πηρα και το κινητο πριν 3 μηνες περιπου, δεν ειναι κομενη στο χερι.Υπαρχει καποιο λινκ με το πιο προσφατο modem για το redmi 4 pro?

• Παράθεση από 8@nos: “Διάβασε εδώ => Αδυναμία αναγνώρισης της SIM μετά από flash xtrv stable [SOLVED] Επίσης αν περάσεις fastboot rom, κάνεις factory reset και μετά ξαναφλασάρεις τη rom που έχεις τώρα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ” Το προβλημα δεν εμφανιζεται μετα απο φλασαρισμα.Το κινητο λειτουργει κανονικα και σε τυχαια φαση εμφανιζεται το προβλημα.Επισης το ιδιο θεμα ειχα και με global stable.Η συχνοτητα που το κανει ειναι περιπου μια φορα τη βδομαδα.Επισης ειχα κανει factory reset πριν περασω…

• Καλησπερα παιδια, redmi 4 prime (markw) με 8.5.1.0 εδω και λιγες μερες, πολυ ευχαριστημενος.Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αραια και που και το οποιο ειχα και με την 8.1.2.0 global ειναι οτι αραια και που εμφανιζεται το "no sim card detected" προβλημα.Μερικες φορες φτιαχνει με restart αλλες οχι και φτιαχνει αφου το κλεισω για μερικα λεπτα.Το γκουγκλαρισμα δεν απεδωσε και πολλους καρπους, καποιοι λενε οτι ειναι θεμα modem, αλλα αν ισχυει αυτο δε θα πρεπε να ειναι πιο γενικευμενο το προβλημα?Μη…

• Ειμαι με 8.1.2.0 global official, unlocked και rooted, και θελω να παω σε XTRV Stable 8.5.1.0.Τι ειδους cleaning πρεπει να κανω για να μην αντιμετωπισω καποιο θεμα?