Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 304.

• Εχοντας κι εγώ την Global dev μου ήρθε χθες αναβάθμιση και χωρίς να καταλάβω ότι είναι Android 7 την δέχτηκα.Οντως δεν δούλευαν οι 2 πυρήνες αλλά με μία επανεκκίνηση ξεκίνησαν να δουλεύουν μέχρι νεωτέρας χαχα.Επίσης προστέθηκε το DUO,ένα system app για βιντεοκλήσεις το οποίο δεν θα ήθελα να το έχω να πω την αλήθεια και δεν φευγει.Κατα τα άλλα ενώ στην αρχή προβληματιστικα με την απόδοση του MI5 μου,στην πορεία άρχισε πάλι να πηγαίνει σφαίρα και δεν έχω διαπιστώσει κάτι άλλο.

• Χίλια μπράβο για την προσπάθεια σας παιδιά.Ένα λογαριασμό έχω με τον onisimos αλλά κάθε μέρα έριχνα την ψήφο μου.Πολύ καλή δουλειά τα καθημερινά email με την υπενθύμιση!!!!Αφυπνίζανε κόσμο,μαζί και εμένα...

• Πήγα να ψηφίσω μόλις τώρα και δεν με αφήνει.Πρέπει να κλείδωσε.Δεν πειράζει,βλέπω πρώτοι με διαφορά.Ο onisimos έριχνε κάθε μέρα το ψηφαλάκι του...

• onisimos ρίχνει κάθε μέρα την ψήφο του!!Αντε γερά για την πρωτιά..

• Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ή με γελάνε τα μάτια μου??? edit:onisimos voted today..

• Με τον onisimos,ένα λογαριασμό που έχω ψηφίζω κάθε μέρα.Μόνο χθές δεν έριξα ψήφο..

• Τώρα φοράω στο MI5 3/64 την Global DEV.Επειδή έχω κάποια θέματα με ακουστικό που διαπίστωσα οτι είναι θέμα software μπορώ να κάνω flash την global dev σύμφωνα με τον οδηγό?Αν κάνω flash την global stable θα υπάρξει θέμα brick μήπως?Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader...

• onisimos voted..:).Αν κατάλαβα καλά,κάθε μέρα μπορώ να ρίχνω ψήφο απο το account μου σωστά?

• πρόβλημα με ακουστικο σε MI5

PRESEUS - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Θα ήθελα να βάλω την Global stable αλλά ξέρω ότι ίσως έχω θέματα.Απο stable σε dev το έκανα για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να πάω απο dev σε global stable?

Μήνυμα

Επειδή το mipcsuite δεν αναγνωρίζει το κινητό μου,μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο οδηγό να το κάνω αυτό?Αν κάνω backup τα δεδομένα μου,factory reset και download την rom στον φακελο downloaded rom και μέσω του updater install είναι το ίδιο πράγμα?

• Αγορά Xiaomi m5 64 (noob)

Μήνυμα

Εγώ έχω πάρει το δικό μου απο κεί καθαρά λόγω τιμής.Μού είπαν σε συνομιλία που είχαμε οτι θα το στείλουν με unofficial ROM και ξεκλείδωτο bootloader.Το κινητό όμως ήρθε με GLOBAL STABLE ROM και κλειδωμένο bootloader.

Μήνυμα

Εδώ και κάποιο διάστημα έχω ένα πρόβλημα με το ακουστικό του τηλεφώνου.Άργησα να το καταλάβω γιατί χρησιμοποιώ bluetooth και νόμιζα οτι έφταιγε αυτό και επειδή είχα θέματα μια στο τόσο.Τις τελευταίες 2 εβδομάδες εντάθηκε το πρόβλημα όμως.Όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν ακούω τον συνομιλητή μου στο ''βάθος''.Δεν μπορώ να ακούσω μερικές φορές τι λέει,τόσο αμυδρά τον ακούω.Βρήκα ένα τρόπο ο οποίος πιάνει και λύνεται το θέμα.την ώρα της συνομιλίας βάζω speaker και κατευθείαν μετά ακουστικό ή blue…

• Θέλω να ζητήσω συγγνώμμη για το offtopic αλλά όταν η κόρη μου βλέπει το συγκεκριμένο αγαπημένο της παιδικό,το βλέπω κι εγώ και μου έρχεται στο μυαλό το συγκεκριμένο topic.. youtube.com/watch?v=kXl81VPcjZI

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbying - Την Διεύθυνσή της (URL):geekbying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε:Original Xiaomi 10.000 mAh powerbank portable charger battery-Original Xiaomi piston basic 3,5 mm wire control earphone music headset-Original Xiaomi MI bluetooth headset wireless BT4.1 stereo earphone - Την ημερομηνία αγοράς:31-10-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:22 Μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορ…

• Unbrick lg g pro 2 φίλου

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Eυχαριστώ πάρα πολύ για τον οδηγό!!ΔΟΥΛΕΨΕ και το τηλέφωνο του φίλου μου επανήλθε!!

• Unbrick lg g pro 2 φίλου

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ένας φίλος πήρε πριν λίγο καιρό το LG G PRO 2 F350 απο ebay.Το αναβάθμισε σε Lolipop και το έκανε root με το iroot tool για να απεγκαταστήσει ένα σωρό κινεζιές που είχε απο εφαρμογές.κατάφερε να τις διώξει άλλα σήμερα του έκανε bootloop και δεν μπορεί να το επαναφέρει.Έχει κανείς καμιά ιδέα?Το γράφω εδώ γιατί σίγουρα κάποιος θα είναι παλιοός χρήστης LG κινητού.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από osalonikios: “Πάντα υπάρχουν τρόποι παρακαμψης. Αν κλείσει η μια πόρτα θα ανοιξουν ένα άλλο παραθυρό. ” Η λύση ετοιμάζετε απο AliexpressΜε αποθήκες στο λιμάνι του Πειραιά ” Έχεις κάποια πρόσφατη έγκυρη ενημέρωση γι'αυτό?Γιατί εγώ πρίν ένα μήνα έμαθα οτι οι αποθήκες τελικά θα γίνουν Ολλάνδία γιατί εδώ δεν βγάλανε άκρη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

• Σήμερα αν και Κυριακή που ομολογώ δεν το περίμενα υπάρχει κίνηση στο tracking number απο την παραγγελία που περιμένω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24015/ Οπότε έφυγε η όποια ανυσηχία μου.Ενημερωτικά το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι οτι παίζει να ήρθε και σήμερα το δέμα αλλά το NL post να έβγαλε απο Δευτέρα ''arrived in the country of destination'' κάνοντας απλώς εκτίμηση οτι έχει φτάσει,όπως κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω.Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα παραλάβω και θα είμαι οκ γιατί τα χ…

• κι εγώ όπως έβαλα και screenshot πιο πάνω το βλέπω στα Ελτά αλλά απαντήσεις δεν πήρα σε ερωτήσεις μου γιατί προφανώς οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει.

• Μπήκα στο site των ELTA και βάζοντας το tracking number απο το δεμα που περιμένω με NL post μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23943/ Στο πιο πάνω screenshot που είναι εδώ και μέρες κολλημένο στο arrived in the country of destination...etc etc είναι πρασινο V τικαρισμένο το ELTA(This means that the carrier has accepted your package, and the item has been processed and entered tracking information, please wait patiently. We will update this information if there are any fur…