Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 304.
-
xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?
PRESEUS - - Ο καφενές μας
Μήνυμακατεβάζω τώρα την global developer.πως θα την περάσω στο κινητό?ούτε με το κινέζικο mypcsuite το είδε...τέσπα.
-
ΜήνυμαΔεν βλέπω επιλογή πηγαίνοντας στον updater για να παω σε developer.Πως θα κάνω κατ'αρχήν να δεί το mypcsuite την συσκευή μου?
-
Μήνυμαμε την Global stable που έχει το δικό μου δεν γίνεται ξεκελίδωμα του bootloader.pfff μπλέξιμο.Γιατί δεν βλέπει το τηλέφωνο μου το mypcsuite δεν καταλαβαίνω
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20945/ αυτό παίρνω γύρω στο 50% της διαδικασίας.
-
ΜήνυμαΈχω πάρει άδεια για ξεκλείδωμα απο την xiaomi.Αυτή η rom δεν είναι η glοbal stable αλλά η china stable?το ρωτάω γιατί εχει πολλές γλώσσες στο μενου,απλά όχι Ελληνικά.και οχι μόνο αγγλικά και κινέζικα.το mypcsuite γιατί δεν βλέπει την συσκευή μου?
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά αυτό που λέτε ήταν τελικά!το έκανα και πήρα το εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20939/ προφανώς είναι κλειδωμένος ο bootloader
-
ΜήνυμαΔεν νομίζω .είναι ακριβώς όπως το έχω στο screenshot.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το mipcsuite δεν βλέπει την συσκευή μου.τσέκαρα εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και φαίνεται οτι το τηλέφωνο φοράει τελικά την global stable
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20925/
-
ΜήνυμαΣύμφωνα με τους οδηγούς νομίζω πως έκανα επιτυχημένη εγκατάσταση drivers.Τώρα συνεχίζω να μην μπορώ να δώ αν είναι κλειδωμένος η ξεκλείδωτος ο bootloader και το mipc suite δεν βλέπει την συσκευή μου.
-
ΜήνυμαΔεν έχει Ελληνικά στο μενού(Πάντα Αγγλικά έχω χρόνια τώρα) αλλά στο keyboard input μπορώ να βάλω και Ελληνικά για να γράφω.Πως θα τσεκάρω για αρχή τον bootloader όμως.δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.ΟΤΑ updates δεν μου έβγαλε(no updates available οταν πατάω για να ψάξει)
-
ΜήνυμαΜόλις άνοιξα το κουτί και βρέθηκα μπροστά σε ένα υπέροχο κινητό!!!Τώρα όμως θέλω λίγη βοήθεια.Στόχος μου είναι αρχικά να έχω την GLOBAL STABLE ROM.Εχω κατεβάσει το adb και έκανα extract στο C disk.Run cmd as administrator.Ακολούθησα τον οδηγό και.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20910/ αυτή την εικόνα παίρνω ακολουθώντας τον οδηγό για να τσεκάρω τον bootloader.Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος!!please help!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20911/ Aυτό είναι το κινητό μ…
-
ΜήνυμαAυτό ακριβώς θα κάνω φίλε μου μόλις το παραλάβω!!
-
ΜήνυμαΓράφω εδώ στο αρχικό θέμα που είχα ανοίξει,αν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να ανοίξω νέο στο MI5 forum.To MI5 3gb/64 μετά απο τρελή αναμονή βρίσκεται Αθήνα.Αν κρίνω απο το tempered glass και την θήκη που παρέλαβα σήμερα σε 2 μέρες το πολύ θα το έχω στα χέρια μου.Πρώτα ο Θεός αν δεν έχω κανένα άλλο θέμα hardware etc etc..θα ήθελα 2-3 διευκρινήσεις για να ξεκινήσω.Αυτά που ξέρω σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα είναι οτι το smartphone έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader και unofficial rom. Μόλις το παραλ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες εκεί που την έκανες και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα,.. Αν ναι είσαι έτοιμος ” Έκανα αυτό που μου είπες φίλε μου και πήρα την εξής εικόνα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19846/ σύμφωνα με τον παρόντα οδηγό υποθέτω πώς στην ουσία έχω πάρει έγκριση και είμαι έτοιμος..
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈχω κάνει αίτηση απο Δευτέρα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει έγκριση.Κάποιος που να έκανε αίτηση πρόσφατα,σε πόσες μέρες του ήρθε?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από PERSEUS: “Mιας και αναμένω το xiaomi mi5 3/64 απο geekbying αποφάσισα να κάνω αίτηση σύμφωνα με τον οδηγό για να ξεκλειδώσω με το official τροπο τον bootloader.Εχω κάνει εδώ και μέρες miaccount.Κατέβασα το miflashunlocktool και ξεκίνησα την διαδικασία.Αλλά όταν βάζω τον κωδικό του miaccount μου και κάνει το check για permissions μου βγάζει το εξής μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19468/ όταν πατάω GO με πάει στο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19470/ ot α…
-
ΜήνυμαMιας και αναμένω το xiaomi mi5 3/64 απο geekbying αποφάσισα να κάνω αίτηση σύμφωνα με τον οδηγό για να ξεκλειδώσω με το official τροπο τον bootloader.Εχω κάνει εδώ και μέρες miaccount.Κατέβασα το miflashunlocktool και ξεκίνησα την διαδικασία.Αλλά όταν βάζω τον κωδικό του miaccount μου και κάνει το check για permissions μου βγάζει το εξής μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19468/ όταν πατάω GO με πάει στο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19470/ ot αλλά δεν έχει πιο κάτω ό…
-
ΜήνυμαΑπο εμπειρία αν μπορεί να απαντήσει κάποιος.Την παραγγελία για το MI5(GEEKBYING) την έριξα την Παρασκευή 9-9-2016.Λέει βέβαια οτι το στέλνουν σε 2-7 εργάσιμες μέρες,απλά καθυστερούν συχνά στις αποστολές παίρνοντας όλο το όριο που δίνουν?Απο την στιγμή που θα το στείλουν στο περίπου πόσες μέρες κάνει να έρθει? edit:Τώρα ενημερώθηκα οτι πέσαμε σε κινέζικες διακοπές χαχαχα....
-
ΜήνυμαEυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!